Kočár pro velké dítě

Linda99999
28.11.23 12:46

Kočár pro velké dítě

Ahoj, mám kluka 2 a 3/4 roku větší velikosti, měří cca 105 cm a váží 17 kg. Po dlouhé době jsem vyndala kočár Joolz Aer, který má být do 22 kg a v kombinéze se tam jen tak tak vejde. Nemáte tip na kočár/golfky pro větší děti? Opravdu jen na příležitostné použití, kluk toho hodně ujde, ale když máme něco delšího, tak si tam občas může zdřímnout. Moc děkuji. Jen prosím o zdržení se poznámek, zda není tlustý. Není, dle tabulek je v pořádku, akorát je robustnější postavy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37273
28.11.23 13:19

Valco snap. Tam sem nacpala 4 leteho a roční dceru najednou :mrgreen: 4 lety se v něm v pohodě vyspal. Akorat to není do nějakého velkého terénu, spis do města :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.11.23 13:24

Měla jsem teď ve Valcu Snapu 2 a 3/4 a tedy v zimním oblečení už tam byl jak vosa na bonbónů ( v kočáře tedy nespí ). Ale zase jsme s ním dávali i polnačky, lesní cesty, jezdili polem, atd…

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.11.23 13:25

@Kriss Tina to asi museli být hodně drobní. Měla jsem tam teď 2 a 3/4 a jako vešel se tam, ale že bych ho tam dala i se ségrou za 1,4 roku si nemyslím.
Jako v nouzi asi vše.

• Citovat
  • Upravit
41
28.11.23 13:57

Mclaren je suprovy na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.11.23 14:07

Jané Slalom.
Nebo Gesslein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
28.11.23 14:07
@Linda99999 píše:
Ahoj, mám kluka 2 a 3/4 roku větší velikosti, měří cca 105 cm a váží 17 kg. Po dlouhé době jsem vyndala kočár Joolz Aer, který má být do 22 kg a v kombinéze se tam jen tak tak vejde. Nemáte tip na kočár/golfky pro větší děti? Opravdu jen na příležitostné použití, kluk toho hodně ujde, ale když máme něco delšího, tak si tam občas může zdřímnout. Moc děkuji. Jen prosím o zdržení se poznámek, zda není tlustý. Není, dle tabulek je v pořádku, akorát je robustnější postavy.

Nevím co se aktuálně prodává, ale třeba odpružené golfky Maclaren Techno XT, tam výrobce garantuje nosnost do 25 kg. Jdou i do úplného lehu.
Velkou korbu mívají sporťáky u Gessleinu, píší to u každého modelu zvlášť, teď jsem na jeden koukla a tam je délka cca 100 cm, nosnost 22 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
28.11.23 14:08

My ted hodne jezdime misto kocaru s cyklovozikem a tam je mista habadej. Synovi je to tam ocividne pohodlnejsi, protoze vyzaduje jezdit jen v nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí