Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s tímto kočárkem pro panenky.
Uvažuji o něm pro 18 měsíční (na Vánoce) dcerku – cca 87 cm. Kamarádka
mi říká, že jej někde viděla a že je hezký. Nicméně na internetu jsem našla, že snad má být od tří let, na mall zas někdo uvedl, že je malý. Nemáte ho náhodou někdo pro podobně staré dítko a případně jak jste spokojeny…
Ještě řeším dilema, zda je lepší pro takovéto dítko lepší hluboký kočárek či
sporťák. Takové ty aušusové rachtací golfky jsem zavrhla. V případě, že byste znali levnější, hezkou a kvalitní alternativu, budu jen ráda
.
Předem děkuji za názory.
Aušusové golfky jsou u nás nejoblíbenější hračka už od roku věku. Ten velký dostane až tak ve třech, ve čtyřech.. Golfky jsou zlatý, dám je složený pod kočár a trajdá s nima fakt všude.
V tomhle věku stačí bohatě a pak bych koupila fakt už větší..
Když mně se ty golfky zdají dost nestabilní - jedny máme na dětském cvičení a…,
ale uznávám, že malá „po nich jde“. Myslela jsem si, že by si do klas. kočárku mohla mimino pokládat (dostane malou Baby Born)a případně bych jí přidala i peřinku. Balí mi tu totiž plyšáky do látkových plen jako do zavinovaček. To nošení - vožení kočárku pod velkým už mě taky napadlo, abych si pak nenadávala, kdo se s tím má tahat. Tak nevím. Nicméně moc děkuji za názor.
Tak my mame prave cca od toho veku golfky, ale od Bayera, takze fakt kvalitni: http://www.maxikovy-hracky.cz/…ny-dreamland . Ja uz bylo psano vyse, slozis pak pod kocar ci do ruky a jdes
Hluboky kocarek jsem kupovala dceri ve 3 letech, ale ma ho jen na doma, na ven ma stale ty vyse uvedene golfky - jsou ji 4 roky ![]()
U nás teda taky vedou rachtací golfky
a ta skladnost venku je super. Ale teď dostala dcera větší panenku, která se tam špatně vejde, tak přemýšlím o něčem větším, ale zase půjdu do golfek, buď Bayer Design Buggy, nebo nějaké Maclaren… ale asi počkám až po Vánocích, nějak ty ceny teď vyskočily ![]()
@Pumouš píše:
Ahoj všem,
chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s tímto kočárkem pro panenky.
Uvažuji o něm pro 18 měsíční (na Vánoce) dcerku – cca 87 cm. Kamarádka
mi říká, že jej někde viděla a že je hezký. Nicméně na internetu jsem našla, že snad má být od tří let, na mall zas někdo uvedl, že je malý. Nemáte ho náhodou někdo pro podobně staré dítko a případně jak jste spokojeny…
Ještě řeším dilema, zda je lepší pro takovéto dítko lepší hluboký kočárek či
sporťák. Takové ty aušusové rachtací golfky jsem zavrhla. V případě, že byste znali levnější, hezkou a kvalitní alternativu, budu jen ráda.
Předem děkuji za názory.
Ahoj ![]()
Mohla bych se zeptat, jestli jste nakonec kočárek pořídili? Já mám na něj zálusk tyhle Vánoce, malé budou necelé dva roky..Díky ![]()
Ahoj, omlouvám se, že odpovídám až teď, ale na emiminu jsem dlouho nebyla. Třeba ještě můj názor pomůže. Výše uvedený kočárek jsem dceři skutečně zakoupila (k Vánocům, když jí bylo rok a půl). Co se mě týká, tak výborný dárek. Malá ho má ještě teď v 3,5 letech. Ke čtvrtým bych jí chtěla koupit větší (vyšší). Myslím si, že pro tříletou holčičku už nebude mít moc dlouhé využití! Kočárek je opravdu moc pěkný, kvalitně udělaný, barevně stále jako nový (barva v reálu odpovídala internetu - máme růžovomodrý). Rukojeť polohovatelná, což považuji za super, posouváme dle růstu
. Bohužel pořizovací cena je vyšší. Ještě jsem malé ušila peřinky a zavinovačku. Druhým dárkem bylo nové miminko, radost ohromná. Z vlastní zkušenosti si myslím, že malá holčička chce na miminko vidět, proto jsem volila kočárek s hlubokou korbičkou nikoliv golfky. Jediná nevýhoda je, že když jsem jej pak musela občas na procházce poponášet, tak se prostě nedá složit pod kočár jako golfky. Ale když člověk chce, tak to prostě pobrat zvládne. Za mne doporučuji.