Kočárek Maxi-Cosi Mura 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
23.5.11 14:26

kočárek

Prosím vás máte někdo zkušenosti s kočárek Maxi Cosi Mura 3?? Malému budou 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Mura?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Mura
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
23.5.11 14:31

mám s ní zkušenost a né moc dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.5.11 14:35

A prosím jaké ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.5.11 14:43

korbička je v pořádku, ale sporták je tak nějak nepoužitelný

tady se dozvíš víc

https://www.emimino.cz/…i-cosi/mura/

stejně tak jako když zadáš do vyhledávání emimina maxi cosi mura 3, vyjedou ti všechny odkazy co se o tomto kočárku napsalo

za tu cenu, najdeš rozhodně lepší kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.5.11 15:01

Právě že ho můžu mít za 3500kč…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.5.11 15:19

no to je pěkná cena, ale já bych si ho už nekoupila ani 5 korun

jedině ho kup a pak prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
23.5.11 16:52

My ho máme koupený pro malou. Praktickou zkušenost tedy zatím nemám, rozhodování nám dalo hodně práce ale nakonec jsme se rozhodli pro něj právě po přečtení recenzí od jiných maminek.
Myslím zuzko.mamko, že bys tedy měla napsad důvod proč né ani za 5Kč, když už tady tedy píšeš že ho nebrat :-?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
23.5.11 16:53

Taky myslím, že může být rozdíl v kolekcích. Byli tam nějaké rozdíly. Ve váze, košíku, v materiálech, a hlavně u stříšky u sporťáku je dost rozdíl v kolekcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.5.11 18:23

venduláku rozdíly jsou minimální, snad jen pak ta stříška ze šustákem, jinak pak byl rozdíl o jedno kilo v konstrukci díky změně výplní kol ale to je tak vše, já jsem s ním jezdila několik měsíců přes léto s malým miminem a byl příšernej, odjezdit zimu jsem ani nezkoušela, no vlatně jednou sedm zkoušela dát do něj zimní fusak, a měla jsem jasno kočár tak na oko :nevim:

klidně mi pak napiš sz až budeš jezdit s malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.5.11 20:47

napíšu to jinak - každý má své favority a svoje propadlíky. pro někoho je to slalom reverse, pro někoho Mura, casulaplay atd. myslím, že každý kočár má své horlivé zastánce a odpůrce, a to je dobře, jak by to vypadalo, kdyby jsme všechny jezdily stejným kočárem?? :mrgreen: :mrgreen:

abych byla objektivní.
sporťák má rozměry: šířka sedáku 29-30cm. délka zádové opěrky 41cm. měřila jsem to já. bohužel, váhu nevím, jen co je oficiální, kočár jsem neměla možnost sama zvážit.

kolekce se liší váhou konstrukce, skládáním kočáru a stříškou.

první Mury byly od r. 2008.
kol 08, 09 měly na stříšce vzadu šusťák, který se dal srolovat. při položení sedačky se vymotal a prodloužil stříšku na úroveň jiných kočárů. neměla kšiltík a dobře se rolovala. upevňovala se přímo na konstrukci kočáru, tj. při otáčení sedáku nutné otočit stříšku zvlášť. kočár se nedal moc skládat se sedačkou, v protisměru sedáku vůbec.

kol 2010 - sebrali ten šusťák, ale stříšku prodloužili jen o kšiltík, tj. nic moc, v lehu moc nekryje. konstrukce o 1.5kg (max.) lehčí (kola, mají i jinou barvu výplně, nově jsou místo černá stříbrná vprostřed). kočár možno složit v obou směrech i se sedákem, samozřejmě bez něj se dosáhne lepšího stlačení a zmenšení podvozku. stříška má pojistku proti dětem, kterou nejsem schopná povolit ani já :)

kol 2011 bohužel nemám detailně prostudovanou, snad prý zmizela ta děsná pojistka stříšky.

skládání je obecně jednoduché.

celkově se mi kočár vždy moc líbil designově, ale když vidím svého buřtíčka, který má 7.5kg v 4.5m a 68cm, vím, že kočár pro mě by to nebyl.. i když on miluje dívat se na toho, kdo ho veze, tenhle bych si nekoupila. ale na staršího, který miloval měkké sedáky, zas ano. nebyl nijak obří.
ale určitě staré kol., nejlépe 09. vychytány mouchy 08 a na stříšce ponechán šusťák.. „nekrytí“ boudičky ze stran mi nikdy nevadilo, mám speediho a ten jí má dost stejnou (malou).

za 3500 je to výborná cena, jen záleží na kolekci a celkovém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.5.11 15:41

http://aukro.cz/…3387643.html Tak jsem ho nakonec nekoupila …Poraď te co za golfky nebo sporťák??Líbí se mi trojkolky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
25.5.11 18:09

Tak jsem se na konec rozhodla pro Quinny Zapp XTRA :) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.5.11 19:21
laucinkaa píše:
http://aukro.cz/…3387643.html Tak jsem ho nakonec nekoupila …Poraď te co za golfky nebo sporťák??Líbí se mi trojkolky. :-D

to byl ten starej dobrej ze starších, s dobrou střechou, ale těžší…

co koupit, toť otázka, důležité je, co od kočáru čekáš. terén, lehkost, skladnost, pohodlí pro dítě? nevím, co je důležité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.5.11 19:24
laucinkaa píše:
Tak jsem se na konec rozhodla pro Quinny Zapp XTRA :) :-D

mno, to jsou hodně golfky, nic moc terén, polohování naklápěním celého sedáku, tady záleží, co na to pídě, některé děti to milují, jiné nenávidí.. v 5m se mi na to ale zdá brzy, ještě by měl ležet na placku /a to já nejsem příznivce ježdění v korbě za každou cenu/, ale taky záleží na tom, jak je na tom dovednostně.. některé děti jsou na to zralé v 5-6m, jiné třeba až v 8m..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.5.11 06:50

Prcek právě nechce byt v kočarku kdyz jak rikas lezi na placku …Kdyz jdem ven celou dobu proplace ale kdyz ho dam do sedacky je spokojenej a muzem jezdit ctyry hodiny…Malej uz se snazi sedat jeste se poradne neudrzi ale je sikovnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí