Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych poradit.
včera jsem si vyzvedla kočárek na který jsem se strašně těšila. Kočárek mě stál 700,–.Není to moc, ale bohužel pro mě je to v této době dosti likvidační částka, když musím, přemýšlet co koupi a co ne.Na fotkách vypadal pěně, paní mi psala, že kočárek je v pořádku po jednom dítěti. Bohužel po rozbalení jsem byla v šoku a hodně zklamaná. Kočárek byl špinavej, byli tam nějaké drobky, na boudičce(striška)je plíseň.
Kolečka jsou prázdna, guma u nich je popraskána, jako by zpuchřela, u předního je trošku rez. Bohužel zadní kolečko, mě připadá že jede jako do 8,nebo že by měl každou chvilku vypadnout. Když jsem psala paní, že kočárek chci vrátit, nebo aby mi vrátila část peněz, tak se ani neozvala..Jsem z toho cela smutna a naštvaná.
Mám doma kočárek, ze kterým se nedá jezdit. A bohužel přesně nevím co je to za typ kočárku, abych mohla sehnat náhradní kola, teda zda to pujde..Tak zda neznáte tento typ kočárku. Děkuji ![]()
TO je blbý no.. nekoupila bych kočár, který bych na živo neviděla..
Likvidační částka 700,–? a ty cigarety na korbičce jsou čí? No nic..
Jediné co můžeš udělat, kočár vydrbat, vyprat co jde a kola nafouknout.. nebo ho vyhodit..
ABC jsem měla a nevím co to je, Moving light ne..
Ta fotka je od paní, jak měl kočárek vypadat…
já jsem nekuřák a abstinent. Takže cigarety nejsou moje..
na kočárku je napsáno ABC desing a nic víc.
Ok, beru zpátky, a omlouvám se teda..
takže vyčistit a zkusit dofouknout kola, nebo vyhodit..
a to sis ho nechala poslat poštou? to muselo být hrozně drahé poštovné..
A pres co jsi kocarek kupovala? Myslim jako treba Aukro nebo ruzne podobne…pokud by se pani neozvala, obratila bych se na provozovatele stranek (pokud jsi to teda kupovala pres neco takoveho) Ale kupovat takove veci bez moznosti je prohlednout je veliky hazard ![]()