Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak me se tedy nejvic libi ten fialovy a ten se sedackou. Ale kdyz muzes mit tamten bez poštovného tak bych vzala ten fialovy. Sedacka je jeste zbytecna. Holka ji ma k jinému kocarku a taky ji nezajima. A ta original sedacka se da i doukoupit a muzes tim zase vyresit nejaky narozky ci svatek ![]()
Uvažuji o koupi tohoto kočárku, pro 2,5 letou dceru (cca 100 cm), ale bojím se, aby pro ni nebyl moc velký (uvádí se, že je pro děti od 7, někde píšou od 4 let). Velký kočárek už doma máme, ale špatně se jí s ním jezdí, takže bych chtěla něco pro její věk a výšku. Na svůj věk je ale hodně vysoká, tak si myslím, že by tento Emotion zvládnout mohla. Pro jak staré a vysoké děti jste ho kupovali? Děkuji za každou zkušenost:)
Jenye, kočárek určitě doporučuji. Kupovala jsem ho po dlouhém váhání pro dceru jako dárek od Ježíška, v té době měla necelých 2,5 a měla lehce přes 90 cm. Madlo máme úplně dole, ale díky těm jednoduchým otočným kolům je pro ni docela dobře ovladatelný. Pětiletý syn (110 cm) má madlo někde uprostřed, takže by měl vydržet, dokud si bude hrát s panenkami. Zatím máme na ven Bayer chic Smarty a doma jezdí s Emotion, ale spíš abych nemusela pořád drhnout kolečka. ![]()
@marysska Dík, už ho máme taky doma a je naprosto úžasný, dcera ho miluje. Musí ho mít v noci u postýlky a bere ho na každou procházku. Super lehce ovladatelný, takže taky doporučuji. Vozíme v něm opičku ![]()
Zdravim, trochu ozivim diskuzi, jak je to s vahou kocarku bayer chic emotion? Uvadi 5, 6kg, neni to moc? Zvladne to holka vytlacit i do kopce?
Budou ji 4…takze dost.. uz ho asi mate Jenye ze? Jste spokojeni?
Ano, máme a jsme, je super. Lehce ovladatelný, takže já můžu jen doporučit.
Taky se přidávám, za mě super kočárek. Je lehoučký a nádherně ovladatelný (u nás s ním teď doma jezdí mladší dcerka, které je 14 měsíců). Vaše dcerka ho určitě zvládne vytlačit i do kopce (pokud je to nějaký slušný terén
). A když se zvedne madlo, tak s ním můžete v nejhorším jet i Vy. ![]()
Dají se dobře koupit na mimibazaru. Já ho kupovala dceři loni na Vánoce i s autosedačkou a vyšel nás na necelých 1700,–. ![]()
Maminky, mate fotku ditka s kocarem? Jak dlouho si dnesni deti s kocarkem hraji?
Dobrý večer všem,
chtěla bych trošku oživit diskuzi.. Uvažujeme nad tímto kočárkem pro 6ti-letou dcerku k Vánocům http://cs.sen-deti.cz/…ovinka-2011/
Stojí za tu cenu? ![]()
@StaráZnámá Myslím si, že je to ten stejný co máme, jen jiný potah. O vánocích to myslím bude 3 roky, co ho dcerka dostala a krom pěnové ochrany madla (to černé na madle) to vydržlo celé. Madlo prostě děti rozkousali ![]()
Jinak bych navrhovala popřemýšlet, zda použije obě korbičky, protože my až na pár vyjímky, kdy jsme tam dali sportovní, tak používáme jen hlubokou korbičku. Já jsem spokojená a příště bych koupila to stejné, možná jen bych se podívala, zda mají třeba jen s hlubokou korbou.
@elen-ka Já právě uvažovala i nad tím s tou autosedačkou
Dcerka má malý kočárek 2v1 a střídá je celkem často a v kumbálku místo na tu druhou máme - v tom není problém
SPíš jsem měla strach, aby nebyl malý nebo moc kazový…
Máme ho už 2 roky a spokojenost maximální. Starší dceři je rukojeť dobře ještě teď v 7mi letech, a to měří 128cm
Mladší dcera má od 3 let Bayer Chicc Bellina a taky spokojenost ![]()