Kočárek Bexa B4 x

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
8.3.12 14:03

Kočárek Bexa B4 x

Najde se tady majitelka kočárku Bexa B4 X. Zvažuji koupi tohoto kočárku a chtěla bych vědět jaké má klady a zápory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bexa Roxy?

Přidejte zkušenost s Bexa Roxy
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
28.10.12 17:51

Ahoj holky, vybírám si kočárek a líbí se mi bexa B4×, chtěla bych se zeptat jestli s ní máte někdo zkušenosti a hlavně na barvu, líbí se mi v té zelené, ale nikde v obchodě jsem tuto barvu neviděla a mám strach, aby barva ve skutečnosti nevypadala jinak než na fotce. Případně děkuji za pomoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.10.12 19:40

Ahojky mám Bexu zelenou a maximální spokojenost.http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?zbozi=4063605

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
28.10.12 19:42

@Jaňule26 jinak tady je ještě diskuse o Bexe https://www.emimino.cz/…aris-126164/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.10.12 17:37

Moc děkuji za pomoc, jsem ráda, že na něj slyším jen pozitiva, protože jsem se už do něj zamilovala a těžko bych chtěla jiný kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.14 08:08

Bexa B4 x

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s kočárkem bexa b4×, vyhlídla jsem si ho a chtěla jsem se zeptat, jak jste s ním spokojené? Hlavně na ovládání.
Na svoje první mimčo jsme měli půjčený kočárek Quinny Speedi SX, ale na tu tíkolku jsem si nikdy nezvykla, přední kolo se mi nikdy nepodařilo pořádně ovládat, a proto jsem se rozhodla u druhého mimča o čtyřkolku. prosím o jakékoli Vaše zkušenosti s tímto typem kočárku.

děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4