Kočárek Coneco Traper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10704
15.6.10 19:30

Kočárek Coneco Traper

Ahojky.
Dnes jsem v obchodě narazila na kočárek http://www.malvik.cz/…oneco-Traper a docela mě zaujal. Nemáte s ním někdo zkušenost, jízdní vlastnosti, praktičnost? Moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8049
15.6.10 20:33

Ahoj Manis, tak tenhle nevím. Já pořídila golfky CONECO JUUPI a spokojenost :wink:
A ty chceš sporťák nebo golfky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
15.6.10 21:03
PeťulaK píše:
Ahoj Manis, tak tenhle nevím. Já pořídila golfky CONECO JUUPI a spokojenost :wink:
A ty chceš sporťák nebo golfky??

Chtěla jsem golfky, jenže všichni i v obchodech mi říkají že s rozdvojenou rukojetí jsou hůře ovladatelné. :think: navíc golfky mají většinou menší kolečka a vzhledem k tomu že chci aby se sním dalo jezdit i v terénu potřebuju větší.
Nevýhodou je že se nedá složit na placku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.6.10 15:26

Hele Marus, ja mam s rozdvojenyma riditkama a ovlada se naprosto super. V obchode dam do pohybu kolecka a je to k nezaplaceni,a kdyz jezdim do terenu-nemyslim tim na meste ale treba v lese nebo na poli, tak kolecka ukotvym a da se jezdit taky v pohode. Ted sme byli na pohadkovym lese, takze pole,louky, les a kocar to v pohode rozdejchala a hlavne sem se ani nezapotila jako s normalnim sportakem. mam i k tomu nanoznik, plastenku , no proste plny vybava. A pokud kupujes golfky, tak si myslim ze se kupujou snad kvuli skladnosti ne?kdyby ne, tak by ti podle me stacil sportak kterej si udelas z toho hlubokyho kocarku(pokud vim, taky mas 3-kombinaci vid?)
No je to na tobe, hlavne ti nedoporucuju golfky se trema koleckama-pani v terenu na pohadkovym lese docela trpela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí