Kocarek DELTIM SPORT

Anonymni
10.10.03 12:55

Kocarek DELTIM SPORT

Ahoj vsichni, mam na vas dotaz. V nejblizsi dobe take planujeme nakup kocarku a zatim vede kocarek Deltim Sport. Mate s nim nejake zkusenosti? Uvitam jakekoliv pozitivni i negativni reakce.

Diky moc.

Gandelion

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
10.10.03 18:54

Kocarek DELTIM SPORT

Ahoj,

my koupili Deltim Travel. Neměli jsme moc na výběr, protože jsme nechtěli investovat přes 10.000,– a jsme omezeni velikostí výtahu. Bydlíme ve 4.patře a výtah je mini. Deltim Sport se nám líbil, ale je moc velký, takže jsme šli do Travelu. Jsme spokojeni. Má velká terénní kola a tak se s ním bezvadně jezdí. Výběr barev je snad nekonečný. Dobře se skládá do auta a do koše se dost vejde. Potah se dá sundat a vyprat. Na novorozeně jsme do něj koupili tašku, ze které se na zimu udělá pytel. Jediné co bych mu vytkla je to, že pružiny u koleček časem začnou dost vrzat. Takže mažeme a mažeme. Ale zase s ním chodíme kolem 15ti km za den. Musíš holt počítat s tím, že je to spíš Ford než Mercedes, ale službu splní.:-)

Koupili jsme ho v Praze u Bulovky v prodejně Na Korábu, Krejčího ul. Je to ve škole. Měli ho tam, myslím, nejlevnější v Praze.

Dobře pořiď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.10.03 21:45

Kocarek DELTIM SPORT

Ahojky,

my máme Deltim Sport a můžu jen DOPORUČIT. Jsem s ním už 6. měsíců velmi spokojená, zatím využívám pouze kočárek, na sedačku ještě nedošlo a teď v zimě využijem i tašku (jako fusak), kterou má Sport ve výbavě. Snadno se s ním manipuluje, jezdí po ulici ve městě i v lese. Je to „tereňák“, nebo alespoň my jsme ho z něj udělali. Dobře se skládá.

Jedinou vadu na kráse podle mne má, ale ta nevadí účelu pro který kočárek slouží. Po určitém čase, kdy jsem sklápěla korbu, povolují šroubky a korba samovolně padá při nerovnosti na ulicích. Ale přidáním šroubováku do košíku se vše vyřešilo.

Tak přeju hodně štěstí.

Ahoj Fialka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.10.03 06:50

Kocarek DELTIM SPORT

taky mame deltim sport a je vyborny, hodi se i na prochazky do lesa diky terennim kolum, zacali sme ted vyuzivat i tu tasku do kocarku a nemusim aspon prcka tolik navlikat, pze je mu v ni teplo. a pridavam se k tem vrzajicim koleckum, ted po 3 mesicich uzivani zacala kolecka vrzat, tak je musime taky namazat, jinak je to ok:-) :-)

• Citovat
  • Upravit
595
11.10.03 09:06

Kocarek DELTIM SPORT

Můžu se zeptat, čím mažete? Manžel koupil takovou skoro medovou vazelínu v autopotřebách a vydrží to tak týden. Problém je, že když přijedem do tepla, tak z nás odkapává:-) Ale nebýt toho vrzání, tak je ten kočár perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.03 18:25

Kocarek DELTIM SPORT

Ahojky,

mam kocarek Deltim Sport,jsem s nim velmi spokojena,je fakt,ze neni do panelaku,protoze je velky.Ale jinak si myslim,ze ma spoustu dobrych kombinaci.Bydlime v rodinnem dome,a proto jsme nemuseli delat kompromisy ohledne velikosti.

• Citovat
  • Upravit
452
14.10.03 13:18

Kocarek DELTIM SPORT

Kočárek ještě nepotřebuji. Nákupní horečka tohoto rázu u nás vypukne snad až na jaře. Kočárků je opravdu spousta a vybrat si dobře je problém. Z toho jak tak zatím koukám po obchodech tak mi tahle značka nic neříká. Ani nevím, jak vypadá. Nevíte, jestli je někde firma, která ho má v nabídce na internetu? Ráda bych se podívala.

Díky. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.10.03 13:25

Kocarek DELTIM SPORT

Kočárek ještě nepotřebuji. Nákupní horečka tohoto rázu u nás vypukne snad až na jaře. Kočárků je opravdu spousta a vybrat si dobře je problém. Z toho jak tak zatím koukám po obchodech tak mi tahle značka nic neříká. Ani nevím, jak vypadá. Nevíte, jestli je někde firma, která ho má v nabídce na internetu? Ráda bych se podívala.

Díky. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
14.10.03 18:46

Kocarek DELTIM SPORT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
15.10.03 12:24

Kocarek DELTIM SPORT

Deltim sport je dobrý kočárek. Na interetu ho nabízeli za bezkonkurenční cenu 5 500 + 150 za dobírku (bez tašky na držák, ta je za 300) Jedná se o výprodej, takže si nemůžeš vybrat jakouokoliv barvu, ale za tu cenu to stojí za úvahu.

Holky, co mají Deltim jsou všechny spokojená, ať je to Travel nebo Sport.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.10.03 22:51

Kocarek DELTIM SPORT

Čau, mám Deltim Travel a najezdil toho už mraky, týden byl s náma v Jizerkách, týden v Krkonoších a dokonce až u pramene Labe, kupodivu je pořád úplně v pohodě. Jen to vrzání…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.03 08:14

Kocarek DELTIM SPORT

odpovidam na dotaz ohledne vrzajicich kolecek :-)

mazali sme zatim jednou.....sprejem co pouzivame na promazani nasich trekingovych kol

• Citovat
  • Upravit
319
19.10.03 11:30

Kocarek DELTIM SPORT

Petricko,

kdyz jsi z Ostravy, tak si pro kočárek Deltim zajeď do Polska, je to polská výroba a znáš Poláky, ty ti k němu zdarma dají ještě kojeneckou podprsenku o:)))

Miša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.03 15:41

Kocarek DELTIM SPORT

I já mohu kočárek DELTIM SPORT doporučit.Používáme ho sice teprve něco málo přes měsíc,ale už teď si myslím,že jsme zvolili dobře.Je pravda,že je trochu větší,ale my máme kočárkárnu v přízemí domu,takže to nás netrápí.Jedině na středisku,když jdu k lékaři, mám co dělat,abych se nasoukala do výtahu i s kočárkem,protože výtah je tam dost malý.Ale dá se to.Ta vrzající kolečka jsou,myslím si, jen nepatrná nepříjemnost,s tím si hlavu nelámu vůbec.

Přeju hodně štěstí nejen při nákupu kočárku.H.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.10.03 08:15

Kocarek DELTIM SPORT

Kočárek Deltim sport neznám,ale mám kočárek Danny sport(www.darababy.cz) a jsem s ním taky nadmíru spokojená.Používám ho 6měsíců,zatím nevrže(1×jsme namazali vazelínou,když byl nový),šroubky se taky neuvolňují, cena je přijatelná,taky má sport.kola, jezdím denně nejméně 6km po cestách i přes louky taky má vnitřní tašku,která se může použít místo pytle,v boudičce síťku na větrání v létě,několik kapes na drobnosti,velmi dobře se skládá,krásně nám vejde do auta......nenašla jsem zatím žádné mínus,a i sportovní kočárek z něj vypadá moc hezky.

Tak vybírání zdar…M. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4