Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo jezdí Fordem Ka a používá kočárek. Zajmalo by mě jakej jste pohodlně dali do kufru, ale i včetně korbičky. Děkuji za odpovědi
Forda Ka jsem mela, kocarek ac mam skladny jsem do nej nezkousela. Jednou jsem davala na zadni sedacku vajicko a stacilo. Manzel mi vymenil sve velke auto za moje mini ![]()
Do Kacka tak jedine golfky mozna. Autosedacku na predni sedadlo bych nedala.
@Ivana 85 Do kufru se nám vejde sporťák Valco Snap 4. Musím, ale sundat 2 kolečka. Golfky se do kufru nevešly. S korbičkou neporadím.
Já dávám kočár do stařičkého citroenu ax, velikost bude asi podobná
vejde se mi tam jané nomad is korbou… vajíčko mám na spolujezdci a ještě tři děti na zadních sedadlech.. je to malé velké auto
jo ještě pes se tam vejde ![]()
Autosedačka dozadu úplně v pohodě, máme maxi cosi citi
a kočárek mutsy evo, spodek do kufru, jen vyndavám tu horní krycí desku kufru a korbičku buď dozadu vedle autosedačky nebo dopředu na spolujezdce
káčko nepodceňovat, když se sklopí sedačky vzadu tak se mi do kufru vešlo i moje horské kolo! bez vyndavání předního kola
Jj vim že tam jde dát i kolo, ale musej být právě složený ty sedačky. A jak to tak vypadá budu se muset káčka vzdát, protože kočárky co se mi líběj tak do kufru prostě nenarvu. Potřebovala bych tam totiž dát i korbičku, protože se mnou bude jezdit i starší syn, takže nemůžu skládat zadní sedačky