Kočárek do Fordu ka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4248
18.4.15 10:49

Kočárek do Fordu ka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli tu někdo jezdí Fordem Ka a používá kočárek. Zajmalo by mě jakej jste pohodlně dali do kufru, ale i včetně korbičky. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
18.4.15 12:40

Forda Ka jsem mela, kocarek ac mam skladny jsem do nej nezkousela. Jednou jsem davala na zadni sedacku vajicko a stacilo. Manzel mi vymenil sve velke auto za moje mini 8)
Do Kacka tak jedine golfky mozna. Autosedacku na predni sedadlo bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
18.4.15 12:47

@Ivana 85 Do kufru se nám vejde sporťák Valco Snap 4. Musím, ale sundat 2 kolečka. Golfky se do kufru nevešly. S korbičkou neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
18.4.15 13:02

Já dávám kočár do stařičkého citroenu ax, velikost bude asi podobná :mrgreen: :mrgreen: vejde se mi tam jané nomad is korbou… vajíčko mám na spolujezdci a ještě tři děti na zadních sedadlech.. je to malé velké auto :))) jo ještě pes se tam vejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.15 11:43

Autosedačka dozadu úplně v pohodě, máme maxi cosi citi
a kočárek mutsy evo, spodek do kufru, jen vyndavám tu horní krycí desku kufru a korbičku buď dozadu vedle autosedačky nebo dopředu na spolujezdce

káčko nepodceňovat, když se sklopí sedačky vzadu tak se mi do kufru vešlo i moje horské kolo! bez vyndavání předního kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
16.6.15 09:56

Jj vim že tam jde dát i kolo, ale musej být právě složený ty sedačky. A jak to tak vypadá budu se muset káčka vzdát, protože kočárky co se mi líběj tak do kufru prostě nenarvu. Potřebovala bych tam totiž dát i korbičku, protože se mnou bude jezdit i starší syn, takže nemůžu skládat zadní sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí