Kočárek do letadla a sněhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
26.7.12 11:48

No, jenze to je ten problem, do letadla ti vezmou jen jeden kus, vetsina sportovnich kocarku se neda slozit na jeden kus, kdyz chces otocny po a proti smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
26.7.12 11:49
@luca001 píše:
K bugaboo můžeš dokoupit velka kola. Problem je, ze ti ho do letadla nevezmou - neslozis ho v celku. Leda koupit přepravní tašku a naskladat to tam…

tak já zažila všechny situace - mám přepravní tašku, tak jsem to tam před letadlem naskládala (dost vopruz mmch), jednou mi ho vzali celý v jednom kuse a pak zase rozložený na 2ks (u odbavování mi na každý kus dali zvlášť cedulku).
Myslím, že právě BGB je takový mezinárodní kočárek, lidé s ním často lítají, tak bych neviděla problém snad u žádných aerolinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.7.12 11:52
To fakt zál
@Black_Orchids píše:
tak já zažila všechny situace - mám přepravní tašku, tak jsem to tam před letadlem naskládala (dost vopruz mmch), jednou mi ho vzali celý v jednom kuse a pak zase rozložený na 2ks (u odbavování mi na každý kus dali zvlášť cedulku).
Myslím, že právě BGB je takový mezinárodní kočárek, lidé s ním často lítají, tak bych neviděla problém snad u žádných aerolinek.

To fakt záleží na společnosti. Kamoska ted letěla z Ameriky a k letadlu si ho vzít nemohla. Tak nakonec letěli s golfkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.7.12 11:52
@mmsmall píše:
Bugaboo-značka, jak se jmenuje model? :|

http://www.malvik.cz/…zakladni-set

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.7.12 12:27

Tak že bugaboo cameleon. Je to lehký a malý kočárek, ale asi nemá polohovaní zádové opěrky(polohuje se celý ten díl). Koukala před tím taky na Graco Symbio - je to levnější kočárek, ale má stejné polohovaní jak BGB :( Za tu cenu (24tis.) chci kočárek, který bude vyhovovat všem požadavkům. Tak že čekám na další.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.7.12 12:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janakral
26.7.12 13:09

A ted trochu z jineho soudku. Umela byste mi nektera doporucit co nejprostornejsi a nejskladnejsi kocarek pro dvoulety dite na vylety i do narocnejsich terenu a do snehu, ve kterym by se mohlo ditko pohodlne vyspat? Diky

• Citovat
  • Upravit
168
27.7.12 06:23
@monika32 píše:
http://www.handypraha.cz/…-detail.html

Tak že jenom Jane Muum? Neexistuje něco podobného? Určitě ten splňuje vše požadavky. Zkusím ho. Ale pokud vás napadne něco podobného, tak pište prosím. Chci mít volbu. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí