Kočárek do nepohody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5363
9.9.14 17:41

@Cosmos Doufam ze mi to sem pujde vlozit ale ja si rozhodne nevymyslim damy http://www.stream.cz/…0888-kocarky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.9.14 17:52

@Eliskaxox Pokud si pamatuji, tak tenkrát toho Terixe (Patrona) ohodnotili hodně špatně kvůli umístění brzdy na rukojeti (v dosahu dítěte), jiné výraznější nedostatky tam nebyly, nebo se pletu? Tenhle kočár neznám, v době kdy jsem si kupovala ten svůj, ho myslím ani ještě nevyráběli, tak se nechci dohadovat. Každopádně Fénix povedený byl, nebo aspoň já jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.9.14 18:33
@Eliskaxox píše:
@Cosmos Doufam ze mi to sem pujde vlozit ale ja si rozhodne nevymyslim damy http://www.stream.cz/…0888-kocarky

Nevím, nač je potřeba odkaz na ten stream, ale budiž. Já nikde nepsala, že si vymýšlíš. Ale když ty informace zde šíříš, dala jsem odkaz, kde je to uvedeno na pravou míru. Když je tak těžké si to přečíst, zkopíruju to i sem:

„Vyjádření ke kapitole „bezpečnost“: Dětský kočárek TERIX-4R splňuje veškeré požadavky dané
platnými směrnicemi a normativy Evropského Společenství (včetně harmonizované normy ČSN EN 1888). Jmenovitě dětský kočárek TERIX-4R beze zbytku splňuje veškeré požadavky na parkovací
a brzdící zařízení s ovladači umístěnými v dosahové oblasti dítěte, stanovené ČSN EN 1888.
Ovládací síla, či kroutící moment potřebný k uvolnění parkovacího zařízení výše zmíněného
výrobku mnohonásobně převyšuje normou stanovené minimální hodnoty, z čehož vyplývá že
dětský kočárek TERIX-4R…..NEMÁ bezpečnostní nedostatky, jak MYLNĚ a NEPRAVDIVĚ
uvedeno v testu kočárků.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
9.9.14 18:47

@Cosmos myslim ze nema cenu se hadat. Jsem rada ze ty jsi s nim spokojena a slouzi ti. Bohuzel z osobni zkusenosti vim ze deti jsou kouzelnici a nektera fyzikalni pravidla pro ne neplati. Naprikľad muj synovec ktery meri83 a vazi 13 kg byl v 20 mesicich scopny odsunout od zdi skrinku plnou veci vlest na ni a shodit z ni starou televizi, kterou ma problem unest dospeli chlap, proto verim ze pri jeho posedlosti cudliky a packami by nejaka rucni brzda nebyl problem. Doufam ze ty takto sikovne dite nemas a nebudes mit problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malen
11.9.14 09:25

@Cosmos @Eliskaxox ahoj holky. Článek v Dtestu jsem četla už kdysi dávno. Ale dole pod článkem je nakonec omluva Dtestu ohledně výsledku. Tak teď nevím čemu věřit. Pokud ten test byl proveden špatně, proč ten článek nestáhnou, aby neklamali? Nevím čemu věřit. Patron je ale myslím česká firma. Sídlí v Mělníku. A přesně jak tu někdo píše, že jsou nějaké díly polské? To asi u všech výrobků. Navíc např. X-lander je polský kočárek a taky ho kvůli tomu nikdo nekritizuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4