Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chtěla bych radu. Čekám první mimčo a nevím si rady s kočárkem. Potřebovala bych takový, který bude fajn do terénu, bude hezky vypadat a hlavně se mi po měsíci používání nezničí. Představovala bych si cenu do 15 tis za 3kombinaci. Pro představu.. líbí se mi Camarelo Dakota, Dorjan Danny sport, Tako Laret nebo třeba Firkon Verano Long. Moje priority jsou, aby mě l větší korbičku, polohovatelnou, byl lehký a dal se dobře skládat
. Děkuju moc za tipy od zkušenějších, jsem fakt bezradná ![]()
Laret jsem mela a dobry.jen skladani nic moc a hur se leze do kosiku, za to je ale mega prostornej. jizdni vlastnosti perfektni. koupila bych zas.za malo penez, celkem dost muziky. a je moc hezkej
Máme trojkombinaci Dorjan, opravdu ho nešetříme - les, pole… ale konstrukce trpí - manžel už ji musel rovnat a kola (duše) jsou jak z papíru. Ale co se týče poláka, tak to ais nikde nebude lepší. Camarelo snad prý vyrábí stejný výrobce jako Dorjan. To, co jmenuješ je hodně podobný.
Jo a jestli chceš vyloženě terén, nekupovala bych otočný kola.
Mela jsem podobne požadavky a nakonec vybrala jedo fyn, je perfektni ![]()
Já moc asi neporadím, protože se mi narodil 4,5 kg chlapeček. A s jeho 53 cm jsem moc na výběr neměla. Takže u mě šlo o ten největší kočárek a s větším nákupním košem. Takže vyhrál Tako trojkombinace sice nic moc, ale ted je 7 měsíců a má pomalu 10 kg,76 cm a zatím i s fusakem se tam vejde
a je pohodlný do terénu!!
Máme firkon a super, do terénu paráda. Samozřejmě za tu cenu má pár nevýhod, ale ty mně nevadí. Mírně vrže a čas od času píchneme jedno ze čtyř nafukovacích kol. Jinak super stabilita, velká prostorná korbička a pěkný design. Jak říkám, za ty peníze je zlatej!
@valina1 Ten Laret je můj favorit už od začátku, jenže jsem ho ještě nikde nenašla k prohlídnutí na živo, viděla jsem jen ty Camarela a Dorjan..
Měla jsi ho celé tři roky?
@Veveruska87 Ten Firkon máš jak dlouho? Ten jsem taky ještě neviděla na živo, ale podle obrázků a hlavně velikostí korbičky je právě v těch, co bych brala..
@avm3 A jinak jste s ním měli problém? S tou konstrukcí je to jako že se ohýbá, jo? Jinak chci ho hlavně do terénu, ale samozřejmě i na nákupy a za kamarádkama do města, líbí se mi manipulace s těmi otočnými kolečky, do toho terénu to není OK?
@peta81 Koukala jsem na něj a je krásnej, nemáš náhodou fotku nějakou reálnou? A co je to za výrobce?
@zuzlinka92 ty brďo, takovej chlapák
. A který Tako přesně máš? Ten Laret?
@EvaBB Vrzání bych asi přežila a když se píchne kolo, tak ho lepíte?
Je to teda z polska, ale vykaslala jsem se na presudky a sla do nej, miluju ho! ![]()
tahle foto ti sice asi moc nepomuze, ale nefotim si ho, no
kdybys mela zajem a chtěla nejaky detail, vyblejsknu ti to ![]()
@Rajcatko84 My jsme vždycky udělali do duše díru jak kamsi, takže jsme měnili, duši normálně sežete v cykloprodejně (na dětská kola), v žádném případě nekupujte originál ke kočárku, je to zbytečně předražené. Dostanou se sehnat i duše s „vybočeným“ ventilkem, aby se to lépe nafukovalo (jinak se tam docela blbě dá dostat s pumpičkou).
http://www.malvik.cz/…iper-4S-2014
Ahojky, sice mimco nečekám a zkusenost nemám žádnou (snad to nebude vadit), ale také budeme potřebovat kočárek do terénu a mám vyhledly tento. Konstrukce vypadá hodně bytelne, i podle recenzí ok, mě se teda moc líbí. Zkus na něj mrknout
.
@Rajcatko84 No je to obyč. hliník, začal mi jezdil na jednu stanu (zaaretovaný) a pak jsme si všimly, že to jedno přední kolo je nakřivo. tka to manžel narovnal - je to lepší, ale není to ono. Ale jak jsem psala, fakt ho nešetříme. A celkově jsem spokojená, ale koupila bych teď něco jinýho. Chtěla jsem i před tím, ale typ, co se mi líbil přestali vyrábět.
@peta81 Tyjo, musím říct, že je fakt boží.. Takovýho labrouše k němu taky mám, tak by nám to seklo
. Nevíš náhodou kde se kolem Prahy nebo Plzně prodávají?
@Bella1988 Kajtex je dobrý? Koukala jsem na něj taky, ale nikde jsem moc nedohledala recenze, líbil se mi ten Matrix..
@EvaBB Jé, tak super, děkuju za radu.. Jsem si právě říkala, co se děje, když se píchne.. Děkuju ![]()
@Elizabethie Tenhle mi posílala kamarádka, ale ten s tím zeleným pruhem, nelíbil se mi, tak jsem to hned vymáčkla, ale ten, co jsi poslala je moc hezkej.. A nevíš jestli je poruchový?