Kočarek Espiro only way 2022

3.10.22 21:11

Kocarek Espiro only way 2022

Ahoj holky, nemate nekdo doma tenhle kocarek? Espiro only way 2022 moc se mi libi zajimaji me recenze
Prikladam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.10.22 23:25

„Only way“ pryc z baraku? :mrgreen:
Neodpruzeny kocar na rovne chodniky s kratounkou operkou na nohy a co nejvetsi usporou materialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 21:10

@Lucie_Sx a nepletes si ho prave z 2021? Ten byl prej naprd ze mel nekvalitni materiali co sem cetla prave
Jinak to na nohy mi prijde stejny jako u hodne kocarku
A jinak odpruzeny je kdyz sem se divala a zkousela tak ma tx tlumoce ze jde jakoze kolo promacknout na konstukci jestli me chapes jak myslim😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.10.22 01:05
@Leontyna9012 píše:
@Lucie_Sx a nepletes si ho prave z 2021? Ten byl prej naprd ze mel nekvalitni materiali co sem cetla prave
Jinak to na nohy mi prijde stejny jako u hodne kocarku
A jinak odpruzeny je kdyz sem se divala a zkousela tak ma tx tlumoce ze jde jakoze kolo promacknout na konstukci jestli me chapes jak myslim😄

Vychazim z popisku na eshopech. Cena plus konstrukce (tvar, jednotlive prvky, konstrukcni reseni) vypovidaji o neprilis velke kvalite, resp. se na tom setrilo kde slo. Odpruzeni to nema mit, ale v realu nevim. Jsi si jista…?.
Operka viz fotky. Jestli to maji jine kocary nevim, ale je to dost neprakticke, kdyz nohy klimbaji dolu z kocaru pod operku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.22 20:13

@Lucie_Sx ja ho videla prave no ono kdyz se otoci zad k tobe tak je tam na nohy udelany drzatko.
Ale ja teda na operky nohou videla vetsinu kratkych ze pak jakoze nozicky vyseji🤔prave sem ho mackala a jako ta kinstukce u kol se promackavala jeslti mi rozumis tak to asi odpruzeny je. Nevim
Ja nasla jen jedu recenzi prave na nej od naly odbornice pres kocarky a ta ho chvalila prave tak me tajimalo zda nekdo ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí