Kočárek Firkon Flipper

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
16.5.14 21:45

kočárek firkon flipper

Dobrý večer maminky. Objevila jsem tuto novinku kočárek Firkon Flipper a tak se chci zeptat zda někdo již viděl na živo. Moc se mi líbí…ale mám možnost vidět jen na netu :,( :,(.Popřípadě zda máte někdo zkušenost s objednávkami kočárků přes internet…celkem se toho bojím. Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Flipper?

Přidejte zkušenost s Firkon Flipper
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
22.5.14 11:20

Flipper

Ahoj, na začátku října čekáme chlapečka a tak už vybírám kočárek. Firkon byla jasná volba od začátku. Bydlím kousek od obchodu batolatko. Když jsem se tam jela kouknout na kočárky tak původně jsem chtěla Firkon Balance, ale když jsem do obchodu vešla viděla Flipper a musím říct, že je opravdu úžasný :) Je obrovský a prostorný. Firkon balance vedle něj je jak kočárek pro panenky :roll: Pořádně jsem si ho prohlídla jak hlubokou tak sportovní verzi a už jiný nechci. Bohužel Flipper nemá hodně barevných variací, ale zamilovala jsem se do toho zeleného. Pokud můžu doporučit tak se mrkni na batolatko je to opravdu super obchod a jsou tam super prodavčky které poradí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.5.14 17:47

Jeee. dekuju za prispevek.uz si dopisuju s majitelkou obchodu a taky uz sem rozhodnuta na 100% :palec:.ja jsem taky puvodne chtela balance :).jen jestli muze malinkou radu.ja jiz mam dvoumesicniho chlapecka takze shanim proste novy prostorny kocar kam se mi vejde.mame totiz maleho obrika :D. ted mam espiro.ten je pro nas opravdu prtavy ale proc to pisu.mam uplne stejnou barvu jakou sis zamilovala a vim ze je krasna…ale straaaasne neprakricka…neustale mam kocarek obsypany mouchama. porad tam musim mit sitku…no jeste to zvaz. opravdu je to na prd :(.primo od majitelky obchodu vim ze pristi tyden privezou do prodejny zcela noveee barevne kombinace.taky uz sem mela vybrany ale jeste si do stredy pockam jestlipak tam nebude nejaky prakticky co me uchvati. hodne zdaru a at pekne rostete :lol: :lol::palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
19.6.14 23:01

Já si teď koupila jen sporťák a dnes jsme poprve vyrazily. NO na to ze kocarek je dcl velky a ja dcl mala tak jsem se bala ale je lehoucky a lehce ovladatelny :)
myslim ze budu spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.6.14 12:24

Taky mam vybraný tenhle kočárek, na živo se mi moc líbil. Budeme ho o víkendu objednávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.6.14 22:12

Tak já pouze přikyvuji. Minulý týden jsme si pro kočárek byli a musím říct, že jsem naprosto a 100%ně spokojená. Malinkej tam má místa jak král, perfektně se ovládá, vypadá a je moc hezký. Opravdu mohu všem jen a jen doporučit. :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.6.14 13:53

Tak už ho máme objednaný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.6.14 10:08
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 11:03

Ahoj Maky0605,
my čekáme miminko až v lednu, ale po kočárku koukám už teď :-) Firkon Flipper jsem viděla a musím říct, že je to opravdu jeden z největších kočárků. Snadno se ovládá, poměrně dobře skládá. Akorát musím souhlasit s tím, že barevné kombinace jsou trošku problém. Nemůžu se rozhodnout kterou…vím jen, že nechci černý. Strašně se mi líbil bílý, ale vzhledem k tomu, že je nepraktický, tak vybírám dál. Poslední co mě zaujal, je tyrkysově modrý na bílé konstrukci. Tak uvidíme, do ledna je času ještě dost :-) (on ten tyrkysový bude totiž taky strašně nepraktický :-/ ) Ideální by bylo, kdyby se mohla vybrat hluboká korba v jedné barvě a sporťák v jiné, ale to prý bohužel nejde. Jinak ve Dvoře Králové je přímo prodejna a cena kočárku je 8.200,–, což mi přijde taky super. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.8.14 11:12

Tak už ho mám zarezervován :mrgreen: Nakonec jsem se úplně zamilovalo do petrolejové barvy :srdce: :srdce: Naživo je dokonalej. Vzala jsem si, ale černou konstrukci. Už se nemůžu dočkat, termín mám za dva měsíce :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.14 14:23

fotky

Ahoj holky, moc se nám líbí tento typ v černé barvě se zelenými a bílými proužky, akorát jsem nikde nenašla fotky jak vypadá zevnitř atd..pořád nacházím jen ty samé dvě fotky sportovní a hluboké verze z profilu, máte ho některá doma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
29.11.14 00:08

Ahojky holky koukam ze se vam libi stejny kocarek co me.Muzu se zeptat kolik vas stal a kde jste ho objednali???Na netu ho maji za 9100 kc je to kocarek firkon flipper 2014..Mate ho nektera???diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20808
30.11.14 11:02

Reklamní příspěvky a na ně navazující jsem smazala.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.14 18:25

Kočárek Firkon

Ahoj,
potřebovala bych Vaše zkušenosti s kočárky zn. Firkon. Kočárek jsem si byla obhlédnout a vyzkoušet v prodejně. Zdá se mi super, jen jsem jinde zaslechla, že je problém s rezavěním konstrukce… Má prosím některá z Vás zkušenosti? Jakékoli ;)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.12.14 19:11

@pajatroj Mám Firkon Verano long, teď ho budu používat 2.zimu a nikde nezrezavěl. Jsem s ním spokojená. Za ty peníze si myslím, že je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí