Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemáte někdo tenhle sporťák?Všude se spíš píše o Quattro, ale mě by zajímaly konkrétní zkušenosti s Trakkem.
Díky za odpovědi
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco TrekkoOsobí zkušenost bohužel nemám, ale mají ho naši známí a jsoui strašně spokojeni
My máme Quatro tour a taky maximální spokojenost
a s gracem celkově, máme doma od ních vícero věcí ![]()
pokud budem mít druhé budu chtít trekko určitě ![]()
Mě jde taky o to, že Kubovi je 16 měsíců tak aby se mi tam v zimě vešel.Neni nijak velký, má 80 cm, ale když bude v kombinéze aby tam neměl těsno
Ahoj, my máme tenhle kočár přes dva měsíce a jsem moc spokojená. Díky velkým kolům skvěle jezdí v terénu, je prostorný, pohodlý, jen trošku těžší- třeba na zvedání do autobusu a tramvaje. Jinak maximální spokojenost.
Pikulenka píše:
Ahoj, my máme tenhle kočár přes dva měsíce a jsem moc spokojená. Díky velkým kolům skvěle jezdí v terénu, je prostorný, pohodlý, jen trošku těžší- třeba na zvedání do autobusu a tramvaje. Jinak maximální spokojenost.
to, že je těžší mi nevadí, stejně s ním v MHD jezdit nebudu.A asi je i prostornější do kufru, viď?Máme combi tak by to snad neměl být problém
My taky busem nejezdíme, bydlíme na vesnici, jen občas u tchýně musíme jezdit MHD. Vlastně jsme si ho koupili hlavně kvůli tomu, že má velká kola a je bytelný- na zahradu a do terénu perfektní. Co se týče převážení, máme fabii kombi, kočár se tam pohodlně vejde a k němu plno dalších věcí, skládá se velmi jednoduše.
Ahojky, můžu se optat na šířku kočárku? Všude se uvádí něco jiného, tak aby se vešel do výtahu. Děkuji.
Nevíte někdo jestli se dá někde sehnat nový potah na tento kočárek?
Mám na malou taky Graco trekko, měla jsem od Graca i autosedačku se základnou a do města mám golfky a nestěžuju si ani na jedno… ![]()
@simi84 Na mimibazaru je paní co přešívá na kočárky (natydom), tak zkus jí, jinak originál to ti ani nevím jestli by někde byl k sehnání ![]()
@Junkyska A nemohla bys mi hodit odkaz na to mb, já tam psala nějakej pani ale ta šije jen na Jané. No přinejhorším koupim jen tu podložku do kočárku. Já ho mam právě už 5 let a jsem s ním max spokokená a už je takovej vybledlej jak to pořád peru. Koukam taky Nelinka ![]()
Ahoj, taky se rozhoduju, jestli koupit graco trekko, nebo quinny speedi, nemate nekdo zkusenost jak s gracem, tak se speedim??A jaky je lepsi??diky:-)
Oživuji diskuzi - mám možnost sehnat si ke svému sporťáku ještě tenhle. Malému bude rok - vejde se mi tam v zimě i s fusakem? Jste s ním spokojené?
@SarkaLo píše:
Oživuji diskuzi - mám možnost sehnat si ke svému sporťáku ještě tenhle. Malému bude rok - vejde se mi tam v zimě i s fusakem? Jste s ním spokojené?
je to hezky dobrý kočár, ale nejužší, ktery jsem kdy videla a na zimu s fusakem ani nahodou. Maly se mi tam v lete nevlezl a to mel 7 mesicu.. jak jsem ten kocar poridila, tak druhy tyden sel zase do sveta:) ted mam quinny buzz a spokojenost:)
@SarkaLo naší holčičce bude rok za 4 dny a do Grako Trekko s mi vejde v zimní kombinézei v zimním fusaku, ale od madla před sebou už moc prostoru nemá, třeba aby se ho držela