Kočárek JANÉ Crosswalk Formula Koos Micro

272
19.7.17 11:42

Kočárek JANÉ Crosswalk Formula Koos Micro

Ahoj holky,
mám na vás prosbu. Nemáte některá kočárek JANÉ Crosswalk Formula Koos Micro? Nějaké recenze jsem na kočárky Jané našla, ale jsou staré a ne na přesně tento typ. Čekáme prcka na prosinec, takže nepotřebuji nějak extra velkou korbičku, protože za rok už bude určitě ve sporťáku a vnitřní délka korbičky 75 cm mi bude určitě stačit.
Spíš mi jde o to jak jste spokojené s podvozkem a s kolečky, která jsou plněná paměťovou pěnou? Zvládají dobře nerovnosti na cestách a jízdu po sněhu?
Dále bych chtěla vědět jak je to s upevňováním korbičky na podvozek. V jedné prodejně mi říkali, že se musí ještě upevňovat pásky aby se nekývala.
A snad už poslední dotaz ohledně autosedačky. Ke kočárku je autosedačka JANÉ Koos. Dotaz zní jak moc je sedačka kvalitní a jak jste s ní spokojené a nebo zda je možné na podvozek Jané přes adaptery připevnit jinou autosedačku.
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.17 12:10

Ma ho kamaradka, zkousela jsem s nim jet a pripada mi hodne tezky a nezda se mi ze by jel rovne.. ale ona je spokojena, takze radim vyzkouset

• Citovat
  • Upravit
1004
19.7.17 12:54

Podvozek je super, jsem spokojena.mam jinou korbicku, vetsi a dcera se teda sotva vesla i tak(transporter lite) :mrgreen:,do micra bych nesla.jsou hrozne uzke ty korby oproti treba kocarku co ma segra nakyho polaka. Autosedacka je klasika.je otazka kde chces jezdit.do terenu je kocar super, hlavne to nezavisle odpruzeni kol. osobne kdybych si mela znovu vybirat kocarek, koupila byvh si hlubokej ten co segra a sportak jane crosswalk. autosedacku jsem moc neresila. vsechny mi prisli dost stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.7.17 13:02

Jo a kolecka jsou fajn, nemuzes je pichnout, ale nafukovaci jsou samozrejme komfortnejsi.
Jinak ja dala pri vyberu na manzela. Ten jak videl podvozek tak bylo rozhodnuto :mrgreen:.
A korba ta moje aspon se pripevnuje jen normalne nasazeni-na kazdem boku „klips“ se zacvakne sam a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.7.17 13:04

A na snehu zvladal ve spindlu perfektne :mavam:. Kola muzes i zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.7.17 20:09

https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?… Ted ctu ze c testu autosedacka uplne propadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
21.7.17 18:15

@zudina akorat ze to je jina sedacka a ne vajicko. nekoukala sem na video, ale asi je to 9-18kg nejspis. zakladatelka chce autosedacku koos predpokladam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.7.17 17:31

Všem díky za vaše názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie