Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mám na vás prosbu. Nemáte některá kočárek JANÉ Crosswalk Formula Koos Micro? Nějaké recenze jsem na kočárky Jané našla, ale jsou staré a ne na přesně tento typ. Čekáme prcka na prosinec, takže nepotřebuji nějak extra velkou korbičku, protože za rok už bude určitě ve sporťáku a vnitřní délka korbičky 75 cm mi bude určitě stačit.
Spíš mi jde o to jak jste spokojené s podvozkem a s kolečky, která jsou plněná paměťovou pěnou? Zvládají dobře nerovnosti na cestách a jízdu po sněhu?
Dále bych chtěla vědět jak je to s upevňováním korbičky na podvozek. V jedné prodejně mi říkali, že se musí ještě upevňovat pásky aby se nekývala.
A snad už poslední dotaz ohledně autosedačky. Ke kočárku je autosedačka JANÉ Koos. Dotaz zní jak moc je sedačka kvalitní a jak jste s ní spokojené a nebo zda je možné na podvozek Jané přes adaptery připevnit jinou autosedačku.
Díky ![]()
Ma ho kamaradka, zkousela jsem s nim jet a pripada mi hodne tezky a nezda se mi ze by jel rovne.. ale ona je spokojena, takze radim vyzkouset
Podvozek je super, jsem spokojena.mam jinou korbicku, vetsi a dcera se teda sotva vesla i tak(transporter lite)
,do micra bych nesla.jsou hrozne uzke ty korby oproti treba kocarku co ma segra nakyho polaka. Autosedacka je klasika.je otazka kde chces jezdit.do terenu je kocar super, hlavne to nezavisle odpruzeni kol. osobne kdybych si mela znovu vybirat kocarek, koupila byvh si hlubokej ten co segra a sportak jane crosswalk. autosedacku jsem moc neresila. vsechny mi prisli dost stejne…
Jo a kolecka jsou fajn, nemuzes je pichnout, ale nafukovaci jsou samozrejme komfortnejsi.
Jinak ja dala pri vyberu na manzela. Ten jak videl podvozek tak bylo rozhodnuto
.
A korba ta moje aspon se pripevnuje jen normalne nasazeni-na kazdem boku „klips“ se zacvakne sam a je to.
A na snehu zvladal ve spindlu perfektne
. Kola muzes i zaaretovat.
https://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/?… Ted ctu ze c testu autosedacka uplne propadla
@zudina akorat ze to je jina sedacka a ne vajicko. nekoukala sem na video, ale asi je to 9-18kg nejspis. zakladatelka chce autosedacku koos predpokladam.