Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Začínám pokukovat po kočárcích a do oka mi padl Junama Impulse (eco nebo len). Moc bych Vás tímto chtěla poprosit o nějaké recenze na něj, případně fotky, kdo by se chtěl pochlubit. Nebo třeba znáte někoho, kdo ho má a víte, zda je nadšený nebo nadává
Ale má zásadní otázka je, co udělají tmavé barvy na sluníčku? A druhý problém je ten, že měřím 180 cm a můj partner o deset víc a nerada bych, abychom u kočárku vypadali, jak když jsme ho pořídili v hračkářství. Moc Vám děkuji za každou odpověď ![]()
Junamu máme, ale nevím jaký je to typ je kozenkovy. A jelikož mě kocarkovani moc nebaví, tak nepovím co to dělá na slunku. Já mám 180cm muž je ještě vyšší a je to kus chlapa a velikostně je k nám kočár akorát.
Junama je pro vyšší rodiče a další modely od Taka jako třeba Extremem, City Move, Dalga, Sunline Premium atd… Jinak pro vysoké rodiček jsou i kočárky jiných značek - Baby Jogger City Elite, Stokke Crusi, Mutsy, I´COO (jen pro zajímavost)… Jinak doporučuju kočárek osobně vyzkoušet na prodejně ![]()
Tak my máme tento http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…pulse-35692/ v barvě capuccino. Kupovali jsme ho přímo i z této prodejny v Brně. Jelikož bydlíme na vesnici, tak ve variantě eco kůže je kočárek naprosto senzační, protože jezdíme převážně po polních cestách, kde je bahno a prach a z kočárku jde vše krásně setřít, pořád vypadá jako nový:-) Je vyšší, takže je určitě vhodný pro vyšší osoby, my měříme kolem 170 cm a také se nám s ním jezdí suprově. Kočárky jsem řešila hrozně dlouho, žádný se mi nelíbil - tak aby se mi líbila i hluboká korba i sporťák. U tohohle modelu se mi líbilo oboje, u sporťaku jde odendat celé to madlo, které brání vypadení prcka, což u většiny kočárků takto řešených ani nejde. Nejlepší vlastností je asi jeho pérování, což jsme u jiného kočárku takovéto konstrukce neviděli. Jezdíme s ním téměř denně od září 2015 a zatím naprostá spokojenost. Všichni nám ho hrozně chválí. Korba je hodně prostorná. Sporťák jsme zatím moc netestovali, ale je dobré, že jde po i proti směru jízdy. Tak uvidíme, snad s ním budeme také spokojeni. ![]()
Jezdíte už někdo s větším miminem ve sporťáku Junama Impulse? Uvádí se, že je jen 30 cm široký, zdá se nám to málo…
Holky a jak to mate se skladnosti kočárku do kufru? Co mate za auta, aby se kočarek Junama impulse vešel ![]()
@Hannys Pé Celkem mic moc. Za tu cenu znám lepší, lehčí a skladnější kočárky se super přístupem do koše. Kamarádka jí má, a nepřeveze v koši ani balík plen. Já bych nechtěla. Junama je společnosti Tako a osobně jsem kočárek měla, ale už bych jej nechtěla.
Jezdíme už docela dlouho s malou ve sporťáku, teď je jí 1 a 2 měsíce a vleze se bez problému. No musím zhodnotit po delší době užívání se nám některé věci už polámaly např. spony na 5 bodovém pásu u sporťaku total pokřupaly…jinak s eko kůží jsme i nadále velmi spokojeni, vše jde krásně utřít, jezdíme po polních cestách tak se to hodí. Jinak do auta rozložený se vleze i do třeba golf plus, do kombiku každého v pohodě.
Ahoj, skládání kočárku je jednoduché, dají se sundat i osičky takže se v pohodě vleze i do menšího kufru ![]()
Já mám 183 cm a nemám žádný problém, u kočárku se dá polohovat rukojeť
Celkově jsme s kočárkem moc spokojeni. Máme ho v lenu ![]()
Já jsem naopak malá, mám 165 cm a taky nemám problém s výškou kočárku
myslím, že je jak pro vyšší tak pro nižší rodiče