Kočárek k moři pro 3letou

52
6.3.23 18:50

Kočárek k moři pro 3letou

Ahoj ženy, má cenu tahat golfky pro 3 leté dítě k moři? Minulý rok se celkem hodil i na bagly a tak. Letos je přece jen o rok starší. Doma uz nevyužíváme vůbec.
(rozlehlý resort, letiště). Hodil se Vám u dětí ještě v tomto věku? Díky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
6.3.23 18:58

@..vrabik.. my byli u moře, když byly synovi 4 roky. Kočár jsme nebrali a za mě to byla velká chyba. V dané době byl víc jak rok bez kočáru, takže jsem o tom ani na chvíli neuvažovala.
My ho tam pak hodně nosili na zádech, často se vztekal, byl unavený. Kdybychom ho hodili na kočár, tak bychom si zjednodušili práci. Mohl by spát při přesunech z pláže a na pláž. Na večerních procházkách by to bylo super. Hodily by se tam batohy…

• Citovat
  • Upravit
15867
6.3.23 19:00
@..vrabik.. píše:
Ahoj ženy, má cenu tahat golfky pro 3 leté dítě k moři? Minulý rok se celkem hodil i na bagly a tak. Letos je přece jen o rok starší. Doma uz nevyužíváme vůbec.

Ne, nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
6.3.23 19:02
@..vrabik.. píše:

Na letiste se urcite hodi, pokud ti v nem dite vydrzi. Ja bych ho tam ve 3 letech musela prilepit vterinovym lepidlem :mrgreen: jinak kdyz ho nebudete vyuzivat u more, tak tam holt bude stat v pokoji. To preci nevadi :) pro sichr bych ho asi vzala kvuli letisti. Zalezi, v kolik mate odlet. My ho minuly rok meli v noci, takze fakt potreba byl, ale u more jsme ho nevyuzili vubec. To mel syn cerstve 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
6.3.23 19:03

Záleží hodně na dítěti. a na tom, jak moc chcete trajdat. Mně by se to ale tahat nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.23 19:03

Já bych ho vzala. Jednak je fakt super, že se se spoustou věcí nemusíš tahat v ruce a hlavně, až ti tam z vedra usne nebo bude unavená, tak se fakt šikne. Já takhle vozila kočár až do čtyř let a jen nerada se s ním loučila.

• Citovat
  • Upravit
6445
6.3.23 19:06

Vzala bych ho. Ja jsem si pri prestupu v noci pujcovala na letisti golfky i pro petileteho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.3.23 19:06

Treba v Praze ( a na většině velkých letišť po světě) jsou na letišti k dispozici erární golfky na půjčení. Jenom kvůli letišti bych ho fakt nebrala. A pak záleží na dítěti. Našeho tříletého syna už bych do kočárku vůbec nedonutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15266
6.3.23 19:14

@..vrabik.. Nám se golfky hodily na večerní procházky, dceři byly necelé 3roky.

Příspěvek upraven 06.03.23 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
6.3.23 19:16

Já bych to nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
6.3.23 20:03

Brali jsme i ve 4 - kvuli nocnimu letu. Spala v nich na letisti. Jinak byly slozene celou dovolenou v pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
6.3.23 20:04

Matně si vzpomínám, že jsme byli kdysi u moře, z hotelu jsme museli brzy a letadlo letělo až pozdě a maminka mi půjčila v na ten jeden den golfky. Nejspíš mi bylo i víc než tři, já bych to nezavrhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
6.3.23 22:59

Netahala jsem ho ani pro rok a pul stareho :lol: a nelitovala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
7.3.23 20:30

@..vrabik.. úžasná věc na večerní promenádu, na odvezení věcí nebo dítěte na pláž, na přesuny po velkém letišti - např. Mallorca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.3.23 20:40

Kočárek bych vzala, pokud dítě po obědě spí a nebo naopak chodí brzy spát večer a bude se nám přizpůsobovat v rezimu. My budeme mít v létě dítě 2 a třičtvrtě a kočárek vezmeme určitě, i když doma ho již nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí