Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte některá zkušenost s tímto kočárkem? Zaujala mě přijatelná cena a v krámě se mi moc líbil. Už bych jenom chtěla vědět nějaká pozitiva a negativa, abych věděla, jestli ho pro to naše únorové mimčo koupit ![]()
Ahoj, zalíbil se mi tento kočárek 2019, ale recenze téměř nulové a především bych chtěla kočárek odzkoušet než ho zakoupime. Nevíte náhodou o nějakém kamenném obchodě kde ho mají? Máte zkušenosti jestli je vhodný do mírného terénu? Děkuji moc
@Deny93 píše:
Ahoj, zalíbil se mi tento kočárek 2019, ale recenze téměř nulové a především bych chtěla kočárek odzkoušet než ho zakoupime. Nevíte náhodou o nějakém kamenném obchodě kde ho mají? Máte zkušenosti jestli je vhodný do mírného terénu? Děkuji moc
Ahoj, já jsem ho nakonec koupila. Na mimčo zatím čekám (39tt), takže ještě nemám odzkoušeno. Můžu ale dát vědět za nějaký čas.
Jinak ho mají v prodejně v Jablonci nad Nisou (Rýnovice u Penny) Kočárky Kifik, odtamtud ho mám já, mohla jsem si ho vyzkoušet. Paní co tam prodává je hrozně milá, celý ho složila, dala i autosedačku i sporťák. Mají i internetovou stránku Kifik.cz
Stačilo u ní jen kočárek objednat, protože ho na prodejně měla v jiné barvě než jsem chtěla. Ale přišel do 3 týdnů a domluva super. Vzhledově jsem s ním spokojená. Jen mi přijde docela těžký když se skládá.