Kočárek letadlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.6.22 19:59

Kočárek letadlem

Zdravím maminky,
Mám lehce dilema :D
Již brzy odlétáme na dovču a řešíme zda nechat kočárek (thule urban glide) odbavit už s kuframa a nebo až těsně před nástupem do letadla… letíme se SmartWings. Jaké máte zkušenosti prosím?
Zkoušel někdo z Vás kočárek například třeba místy „obalit“ ale předat ho až těsně před letem?
Moc děkuji Všem za nápady, zkušenosti a poznatky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1735
7.6.22 20:32

@Tereza_mama tak ono hodně záleží na tom, jak velké je dítě. U malinkých děti se většinou bere sebou a předá se před létem. U vetsich dětí se většinou odbaví se zavazadly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
7.6.22 20:38

Hmmm, my jsme nechávali pred nástupem, ale mame obyc valco snap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
7.6.22 21:29

Thule bych dala radsi se zavazadly. Problem je ze musi na pas🙈 Ja mam take TUG a radsi jsem za 300 koupila na bazaru jiny skladny jen do letadla na cesty. Je mi pak jedno co s nim udelaji, jestli ho rozbijou apod. Je to levnejsi nez cestovni vak na TUG2:-D Mam 6m mimco v korbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2720
7.6.22 22:38

Meli jsme City Elite a musel na rentgen. Pred nastupem do letadla si ho vzali a kdyz jsme pristali, cekal na nas u schodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.6.22 08:34

Kočárek na dovolenou

Ahoj, máme 2 děti ( 9 a 2 roky ). Chtěli bysme na dovolenou, asi Řecko nejspíš. Letecky, ale chlap že kočár by se nebral. Mám normální velký sporťák, takže je mi jasný, že ten bych nebrala a třebas jen někde sehnala menší skladný. Předpokládám, že by se taky někam šlo podívat a malej mi spává po O / můžou bolet nohy. Neplánuji se válet celej týden jen u bazénu a nebo hřišti u hotelu. To můžu aj doma že jo, tu je vedro taky. Narovinu sem řekla, že bez kočárku ještě letos nikam nejedu, upřímně mám děs aj z letu se synem. Jezdíte s dětmi kolem těch 2 let na dovči normálně s kočárkem? Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13941
21.6.22 08:48

@shadowbabe před tydnem jsem se vrátili, synovi je 2,5 a měli jsme kočár. Let byl hrozny, ale leteli jsme brzy rano, takže za nas lepší letět dopoledne/odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
21.6.22 08:54

@shadowbabe rodiče letěli s mou dcerou do Bulharska, když měla 2,5 roku, s kočárem - golfáč 7 kg, určitě se dá sehnat i lehčí golfáč,
když to zvládli lidé 60+, tak to zvládnete také, já s dcerou jezdím busem kvůli ceně a také jsem to zvládala s kočárem, a to jsem sama, bez partnera,
a nedovedu si dovolenou s 2letým bez kočáru představit, to musí být strašný opruz, nemoci nikam dál jít, nemoci dát dítě do kočáru spát, být závislá na tom, kolik dvouleťák ujde sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.6.22 08:58

Díky ženy, ono spíš s tím letem jde o to, že mladej je satan :mrgreen: Kočárek si prosadím, jinak ať si je třebas tatínek vezme sám. Myslím si, že si to absolutně nedokáže představit 😛

• Citovat
  • Upravit
10921
21.6.22 09:01

@shadowbabe jooo urcite vzit kocar. U more jsou deti i vic vyrizeny ze slunce a jdou dat do kocarku vyspat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.6.22 09:13

@DandátkoP No přesně tak, to jen tatínek si myslí, že " přece na co kočár, šak je velkej " :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
37
12.8.22 19:09

Valco do letadla

Ahoj maminky ozivuji téma, také se nam blíží let a chci vzít sebou Valco snap 4. Lehce se skládá a mám na něj i tašku. Moje představa je že s ním dojdeme k letadlu složíme a pak nám ho na místě zase vydaji.
Jenže na stránkách SmartWings mají přímo rozměry kočárku který lze vzít do kabiny a ten náš je teda o pár cm větší. Tak teď si nevím rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
12.8.22 19:15
@Kaci13 píše:
Ahoj maminky ozivuji téma, také se nam blíží let a chci vzít sebou Valco snap 4. Lehce se skládá a mám na něj i tašku. Moje představa je že s ním dojdeme k letadlu složíme a pak nám ho na místě zase vydaji.
Jenže na stránkách SmartWings mají přímo rozměry kočárku který lze vzít do kabiny a ten náš je teda o pár cm větší. Tak teď si nevím rady.

V červnu jsme leteli s nimi a měli valco a nikdo nic neříkal a a ni neontroloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí