Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky,
Mám lehce dilema ![]()
Již brzy odlétáme na dovču a řešíme zda nechat kočárek (thule urban glide) odbavit už s kuframa a nebo až těsně před nástupem do letadla… letíme se SmartWings. Jaké máte zkušenosti prosím?
Zkoušel někdo z Vás kočárek například třeba místy „obalit“ ale předat ho až těsně před letem?
Moc děkuji Všem za nápady, zkušenosti a poznatky! ![]()
@Tereza_mama tak ono hodně záleží na tom, jak velké je dítě. U malinkých děti se většinou bere sebou a předá se před létem. U vetsich dětí se většinou odbaví se zavazadly. ![]()
Hmmm, my jsme nechávali pred nástupem, ale mame obyc valco snap
Thule bych dala radsi se zavazadly. Problem je ze musi na pas🙈 Ja mam take TUG a radsi jsem za 300 koupila na bazaru jiny skladny jen do letadla na cesty. Je mi pak jedno co s nim udelaji, jestli ho rozbijou apod. Je to levnejsi nez cestovni vak na TUG2:-D Mam 6m mimco v korbe.
Meli jsme City Elite a musel na rentgen. Pred nastupem do letadla si ho vzali a kdyz jsme pristali, cekal na nas u schodu.
Ahoj, máme 2 děti ( 9 a 2 roky ). Chtěli bysme na dovolenou, asi Řecko nejspíš. Letecky, ale chlap že kočár by se nebral. Mám normální velký sporťák, takže je mi jasný, že ten bych nebrala a třebas jen někde sehnala menší skladný. Předpokládám, že by se taky někam šlo podívat a malej mi spává po O / můžou bolet nohy. Neplánuji se válet celej týden jen u bazénu a nebo hřišti u hotelu. To můžu aj doma že jo, tu je vedro taky. Narovinu sem řekla, že bez kočárku ještě letos nikam nejedu, upřímně mám děs aj z letu se synem. Jezdíte s dětmi kolem těch 2 let na dovči normálně s kočárkem? Díky ![]()
@shadowbabe před tydnem jsem se vrátili, synovi je 2,5 a měli jsme kočár. Let byl hrozny, ale leteli jsme brzy rano, takže za nas lepší letět dopoledne/odpoledne.
@shadowbabe rodiče letěli s mou dcerou do Bulharska, když měla 2,5 roku, s kočárem - golfáč 7 kg, určitě se dá sehnat i lehčí golfáč,
když to zvládli lidé 60+, tak to zvládnete také, já s dcerou jezdím busem kvůli ceně a také jsem to zvládala s kočárem, a to jsem sama, bez partnera,
a nedovedu si dovolenou s 2letým bez kočáru představit, to musí být strašný opruz, nemoci nikam dál jít, nemoci dát dítě do kočáru spát, být závislá na tom, kolik dvouleťák ujde sám
Díky ženy, ono spíš s tím letem jde o to, že mladej je satan
Kočárek si prosadím, jinak ať si je třebas tatínek vezme sám. Myslím si, že si to absolutně nedokáže představit 😛
@shadowbabe jooo urcite vzit kocar. U more jsou deti i vic vyrizeny ze slunce a jdou dat do kocarku vyspat. ![]()
@DandátkoP No přesně tak, to jen tatínek si myslí, že " přece na co kočár, šak je velkej " ![]()
Ahoj maminky ozivuji téma, také se nam blíží let a chci vzít sebou Valco snap 4. Lehce se skládá a mám na něj i tašku. Moje představa je že s ním dojdeme k letadlu složíme a pak nám ho na místě zase vydaji.
Jenže na stránkách SmartWings mají přímo rozměry kočárku který lze vzít do kabiny a ten náš je teda o pár cm větší. Tak teď si nevím rady.
@Kaci13 píše:
Ahoj maminky ozivuji téma, také se nam blíží let a chci vzít sebou Valco snap 4. Lehce se skládá a mám na něj i tašku. Moje představa je že s ním dojdeme k letadlu složíme a pak nám ho na místě zase vydaji.
Jenže na stránkách SmartWings mají přímo rozměry kočárku který lze vzít do kabiny a ten náš je teda o pár cm větší. Tak teď si nevím rady.
V červnu jsme leteli s nimi a měli valco a nikdo nic neříkal a a ni neontroloval