Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla bych dvojkombinaci korbička a sporťák na běhání. Jde to? Paní mi říkala, že běhat lze jedině s tříkolovým. Jaký byste mi doporučili?
Thule urban glide 2. Ale s korbou se běhat nemá, je dělaný na běhání jako sporťák. Kamarádka teda běhala i s korbou, ale to bych se bála.
Thule glide nebo urban glide- rozdíl je v předním kole, u urbal glide je aretovací, u glide pevné. Co je u běhu zásadní, je možnost zaaretovat přední kolo, a hlavně musí mít BRZDU!!! Prodává se v setu korba i sporťák, ale s korbou se moc nedoporučuje běhat, protože mimouš ještě nedrží hlavu a chudáka by ho to vytřáslo
další běhací kočáry dělá Cybex, ale s těmi zkušenost nemám
@svistitko píše:
Zdravím, chtěla bych dvojkombinaci korbička a sporťák na běhání. Jde to? Paní mi říkala, že běhat lze jedině s tříkolovým. Jaký byste mi doporučili?
Hodně vídám Thule nebo Hauck, všechno veliké dlouhé trojkolky. S korbou bych se taky bála ty jo, to asi jen se sporťákem ![]()
@shadowbabe píše:
Hodně vídám Thule nebo Hauck, všechno veliké dlouhé trojkolky. S korbou bych se taky bála ty jo, to asi jen se sporťákem
Jasně. Na běhání jsem myslela jen sportovní kočárek. S korbičkou bych neběhala
Příteli se líbí Thule. Jen mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti s nějakou alternativou.
Kdykoliv někoho vidím běhat s kočárkem tak má značku Thule. Nic jiného jsem nikdy neviděla
ale samozřejmě existuje více značek.
Máme kočárek čtyř kolový, s nafukovacimi koly a odpruzeny a běhalo se s ním výborně. Proč musí mít behaci kočárek brzdu? Na brusle to chápu, nebo v kopcovitem terénu.
@Hibou píše:
Máme kočárek čtyř kolový, s nafukovacimi koly a odpruzeny a běhalo se s ním výborně. Proč musí mít behaci kočárek brzdu?Na brusle to chápu, nebo v kopcovitem terénu.
Abys zabrzdila kočár?
ne každý běhá šnečím tempem a kočár je docela těžký a má setrvačnost.
@Thomassss píše:
Abys zabrzdila kočár?ne každý běhá šnečím tempem a kočár je docela těžký a má setrvačnost.
A někdo má zase rychlé reakce
Při tempu 5:30 min/km jsem se s žádným problémem nesetkala. Ale běhala jsem převážně v klidném parku.
@Hibou v Praze hodně lidí běhá třeba na cyklostezce podél Vltavy a tam to občas bývá docela rodeo
tam se brzda hodí ![]()
Baby Jogger Summit. Ma i korbu.
Podle nej myslim pak udelali Thule.
@svistitko píše:
Jasně. Na běhání jsem myslela jen sportovní kočárek. S korbičkou bych neběhalaPříteli se líbí Thule. Jen mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti s nějakou alternativou.
Tak jak presne zni dotaz? Jina znacka nez Thule? Baby Jogger, Tfk, BoB, Easy Walker, Mountain Buggy..
@svistitko píše:
Jasně. Na běhání jsem myslela jen sportovní kočárek. S korbičkou bych neběhalaPříteli se líbí Thule. Jen mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenosti s nějakou alternativou.
Je fakt, že Thule vidím fakt všude. Kámoška měla kdysi Easy Walker mám pocit. Ale to bys musela pak ozkoušet, jak by ti sedělo ![]()
Thule Urban glide. Mam a je super. Ale ja uz ho mela vyhlidnuty, nez bylo trendy a nez ho mel kazdej druhej
strasne mi vyhovuje, jak je lehoucky! Nicmene rozhodovali jsme se jeste, zda nevzit TFK, u nej bylo naprosto skvely, ze sportak sel po i proti smeru jizdy.
@JednaPrazacka píše:
Thule Urban glide. Mam a je super. Ale ja uz ho mela vyhlidnuty, nez bylo trendy a nez ho mel kazdej druhejstrasne mi vyhovuje, jak je lehoucky! Nicmene rozhodovali jsme se jeste, zda nevzit TFK, u nej bylo naprosto skvely, ze sportak sel po i proti smeru jizdy.
A jaký model TFK? Děkuji. Zvážíme ![]()