Kočárek na výlety pro 2,5letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2852
31.5.12 18:59

kočárek na výlety pro 2,5 letou

prosím poraďte jaký koupit kočárek na výlety pro 2,5 letou. Chtěla bych větší kolečka, lehčí, se stříškou, pro vyšší rodiče- takže nejlépe polohovací spojená rukojeť.Rozumná cena. Existuje něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
31.5.12 19:42

baby jogger city elite…
myslím že ten by mohl vyhovovat. nám přijde přístí týden. najdi si dizkusi o tomto kočárku tady na emiminu a ymslím že se taky zamiluješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
31.5.12 19:58

děkuji za tip, ale chci něco levného a lehkého- tenhle není lehký(10Kg) a 10 tis. za kočárek na výlety nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.5.12 20:02

Záleží na tom, co považuješ za lehčí. Většinou je to kolem osmi kil. A co koupit něco bazarovýho ? Třeba Nomáda ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.5.12 20:09

A nebude na výlety praktičtější krosna? Já vím, že se na to neptáš, jen to hážu do placu jako nápad :oops: Náš ve stejném věku hodně nachodí, při únavě nebo pokud potřebujem rychlejší přesun je krosnička ideální. Kočárek bychom většinu výletu vláčeli nevyužitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
31.5.12 20:27

krosnu máme u babicky, tu nechci, chci opravdu kočárek !-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
31.5.12 20:56

My na výlety do terénu používáme vozík za kolo, ten má obří nafukovací kola a projede opravdu vším.Bazarový se dá koupit docela levně.
Jinak sporťáky váží kolem těch 10kg, tam si člověk asi moc nevybere.
Pak golfky, ale s velkýma kolečkama a spojenou rukojetí nevím jaké.Já chtěla Chicco multiway ale kvůli rukojeti do nich nejdu.
My máme nakonec Chipolino Ultra a jsem s ním maximálně spokojená.Je pohodlný, jde do úplného lehu, když dcera odpoledne spí a má obrovský nákupní koš.Nemá polohovací rukojeť, ale já mám 176 a manžel 192cm a je nám akorát.
Sice váží 11kg, ale tím, že dítě má níž těžiště než v klasickém sporťáku, tak se to vůbec nezdá.Sama jej vynesu do autobusu bez problému.

• Citovat
  • Upravit
9066
31.5.12 21:00

TFK Buggster, kolecka sice mensi, ale odpruzena gumova. Ted jsme se vratili z dovci a nase 2,5 letacka v nem jezdila uplne v pohode, a to ma 98cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí