Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím poraďte jaký koupit kočárek na výlety pro 2,5 letou. Chtěla bych větší kolečka, lehčí, se stříškou, pro vyšší rodiče- takže nejlépe polohovací spojená rukojeť.Rozumná cena. Existuje něco takového?
baby jogger city elite…
myslím že ten by mohl vyhovovat. nám přijde přístí týden. najdi si dizkusi o tomto kočárku tady na emiminu a ymslím že se taky zamiluješ ![]()
děkuji za tip, ale chci něco levného a lehkého- tenhle není lehký(10Kg) a 10 tis. za kočárek na výlety nedám…
Záleží na tom, co považuješ za lehčí. Většinou je to kolem osmi kil. A co koupit něco bazarovýho ? Třeba Nomáda ?
A nebude na výlety praktičtější krosna? Já vím, že se na to neptáš, jen to hážu do placu jako nápad
Náš ve stejném věku hodně nachodí, při únavě nebo pokud potřebujem rychlejší přesun je krosnička ideální. Kočárek bychom většinu výletu vláčeli nevyužitý…
My na výlety do terénu používáme vozík za kolo, ten má obří nafukovací kola a projede opravdu vším.Bazarový se dá koupit docela levně.
Jinak sporťáky váží kolem těch 10kg, tam si člověk asi moc nevybere.
Pak golfky, ale s velkýma kolečkama a spojenou rukojetí nevím jaké.Já chtěla Chicco multiway ale kvůli rukojeti do nich nejdu.
My máme nakonec Chipolino Ultra a jsem s ním maximálně spokojená.Je pohodlný, jde do úplného lehu, když dcera odpoledne spí a má obrovský nákupní koš.Nemá polohovací rukojeť, ale já mám 176 a manžel 192cm a je nám akorát.
Sice váží 11kg, ale tím, že dítě má níž těžiště než v klasickém sporťáku, tak se to vůbec nezdá.Sama jej vynesu do autobusu bez problému.
TFK Buggster, kolecka sice mensi, ale odpruzena gumova. Ted jsme se vratili z dovci a nase 2,5 letacka v nem jezdila uplne v pohode, a to ma 98cm ![]()