Kočárek od září

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.6.15 15:09

kočárek od září

Dobrý den,
je tady hodně diskusí o typech kočárků, který se snažíme vybrat už 14 dnů, ale žádná mi nepomohla se konečně rozhodnout. Mám termín koncem září a prý bude dítě dlouhonohé. Takže určitě něco většího. Zalíbil se mi Lonex Speedy light s květinovým vzorem, ale vůbec nevím jestli dobrá volba. Nejraději bych si koupila hluboký a na léto pak sporťák, bojím se, že sporťák z kombinace bude malý. Dále vůbec nevím barvu. Líbí se mi světlejší barvy, ale možná nepraktické. I ten tmavě hnědý, ale není zase moc tmavý. Poraďte, předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.15 15:35

Já dopadla tak že jsem nakonec pořidila sportovní kočárek a sedačku se setu jsem moc nevyužila. Už jen kvuli skládani, samostatný sporták jde lépe složit.
Chce to pořádně si vše promyslet :) Co se vám libí a co bude vyhovovat.
Já jsem měla typ hluboké korby jak tenhle Lonex a dost mi do ní táhlo tudiž jsem ještě investovala do clony a lemu at tam netáhne. Ted už bych volila hlub. korbu s nějakou prodlouženou stříškou. Ale je to věc názoru.
Na barvě asi nezáleží spíše jaký je to material, při světlých jestli pujde čistit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.15 16:06

Pokud má Lonex prodloužený lem, dívala jsem se že to některé mají tak je to super.

• Citovat
  • Upravit
746
5.6.15 16:22

Je to asi docela dobra volba nejdřív hluboký a pak sportak. U hlubokého světle barvy nevadi deti nejí a nemají boty, neuspini se :) u sportaku uz je světla barva trochu problem. Ja naopak nemam rada miminka v černém kocarku v létě je to silene :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.15 19:26
Je to tak :)
@hantom píše:
Je to asi docela dobra volba nejdřív hluboký a pak sportak. U hlubokého světle barvy nevadi deti nejí a nemají boty, neuspini se :) u sportaku uz je světla barva trochu problem. Ja naopak nemam rada miminka v černém kocarku v létě je to silene :?

Je to tak :).

• Citovat
  • Upravit
5.6.15 20:22

@Bublilenka Tak jsem měla vybraný kočárek, než jsem se podívala na ten Lonex :pocitac: :pocitac: :pocitac: - jak je možné, že jsme ho nikde neviděla?

Co se týká velikosti: na syna jsem měla Firkon a korba opravdu obrovská, součástí byl i sporťák, který jsme moc nevyužili a koupili Peg perégo Book. Dost často se setkávám s názory, že trojkombinace jsou blbost - korby vymakaný, to jo…, ale sporťák má krátké popruhy…todle tamto a autosedačky moc bezpečné většinou nejsou. Samozřejmě nemohu mluvit za všechny výrobce, ale řekla bych že to většinou platí. U prvního jsme koupili jen zvlášť autosedačku, nyní bych na druhé koupila jen hluboký s tím, že sporťák, který mi vyhovuje doma mám a autosedačku také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.6.15 23:06

Rozhodně doporučuji koupit zvlášť hluboký nebo třeba trojkombinaci, kde prostorná korba. Klidně z druhé ruky. A pak si vybrat sporťák. Většinou už má člověk i víc jasno, jak a kde skočárkem jezdí, jestli potřebuje spíš lehčí a skladný kvůli častému skládání do auta nebo naopak pohodlný a prostorný pro dítě, které jinde než v kočárku nespí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.15 18:52

lonex

Tak nakonec jsme pořídili trojkombinaci Lonex :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie