Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, mě by strašně zajímalo, zda máte zkušenosti s tímto kočárkem? Já si nemůžu pomoct, na mě působí strašným dojmem, nedovedu si představit, jet s tím po Praze a ani po Slaným, myslím, že bych v tom za chvíli vytřepala z dítěte duši
a taky se mi zdá, že dítko starší 1 roku už se tam snad nemůže vecpat
. V popisu má sice, jak je bezpečný, kvalitní atd, ale od pohledu bych mu nevěřila
. Děkuji za názory, popř. zkušenosti ![]()
Dobrý den. Mám kočárek Orbit baby od března a jsem moc spokojená. Je to náš 18.kočárek za těch 28 měsíců co jsme na světě, tak si troufnu napsat, že mohu porovnávat. Je překvapivě krásně odpružený, pohupuje se i na hladké dlažbě v NC, oproti tomu s přehledem zvládá lehčí terén. Je nadmíru prostorný. Třeba opěvovaný Bugaboo cameleon, má být prý dost prostorný, ale naše malá má už hlavu ve střeše a nohy zase nemá kam dát a odpružení také veškeré žádné. V Orbitu má místa jak nad hlavou, po stranách i podnožka je dostatečná, je totiž teleskopická. Sedátko u Orbit je krásně tvarované, ne jako lavice co má cameleon. Úžasná je funkce 3D rotace. Když malá usne, mohu si ji plynule otočit k sobě a zároven položit aniž bych ji rušila. Přídavné košíky jsou k nezaplacení, jak na nákupech, tak i na výlétě. Na rukojeti jsou i háčky na igelitky, takže velký nákup v pohodě odvezete a projedete každými standartními dveřmi i s plnými košíky. Stříška má i prodloužení, tak není zapotřebí žádný slunečník a sedačka má zezadu ventilaci, kterou lze v horkých dnech použít. Skládání je rychlé a snadné, což zase cameleon u nás propadl. Kdeže se Bugaboo cameleon hrabe, já jsem z něj dost zklamaná, asi půjde brzy z domu.Zita
Take mame orbit, je fantasticky na nakupy. Nakupni kose, parada! Otaceni - parada! Ale neni do vetsiho terenu. Ale pro mestskou maminu super a ta skladnost je vyborna!
Vidím tady jedinou diskuzi na téma Orbit baby a chtěla bych se na něco zeptat. Měli jste některá i hlubokou korbičku pro novorozeně a vozily v ní dítě v zimě. Ty rozměry co píší na netu mi připadají malé, tak jestli koupit na zimu jako hluboký jiný a orbit pořídit bez korbičky. Děkuji za jakoukoliv odpověď Iva ![]()
Ahoj, mame unorove mimi a hlubokou korbicku jsme pouzivali a bez problemu, dalsi kocar je dle meho zbytecny. Jinak ke korbicce mame i to houpadlo, takze nase mala v ni spinkala prvni mesic u nas v loznici…
Ahoj, já ho mám jako třetí kočárek a už bych nikdy neměnila. Jsem maximálně spokojená - teď čekáme druhé a dokupujeme sadu Helix takže bude kočárek sourozenecký. Je malý a skladný, že se vejde i do Minicouperu
![]()
Ahoj holky chtěla bych se ještě zeptat jestli je lehčí nebo těššé než bugaboo cameleon? a jak dlouho se vám do něj mimi vešlo je opravdu jen do těch 9kg? moc děkuji ![]()