Kočárek Pali Magnifico

2.9.17 09:35

Kočárek Pali Magnifico

Ahoj všem! Na internetu se objevil kočárek Magnifico, novinka od italské značky Pali. Máte s ním prosím někdo zkušenost? Anebo uvažujete také někdo nad jeho koupí? Předem díky za rady 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2612
2.9.17 09:48

Nemám zkušenost, ale zaujal mě název, tak jsem si vyhledala. Kočárek stojí teda dost, na to že vypadá jako polské za 10 tis. Píší, že je lehký, ale váhu jsem nikde nevyčetla. Dobré je, že je vy výbavě opravdu vše - pláštěnky, nánožníky, taška, to mi přejde, že když se musí dokupovat, stojí to u drahých kočárků hodně. Koukla jsem i na další věci této značky a dle mého předražené - např. povlečení do postýlky 3 dílné za 5260? :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.17 09:53

@Adinka_2012
Taky mi přišel celkem drahý, ale je to 3-kombinace a opravdu moc se mi líbí vzhledově ten růžový a šedý. Škoda, že jej má jen jeden obchod v Brně, kde je nutné rezervovat si osobní schůzku, aby si jej člověk vůbec mohl prohlédnout naživo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
2.9.17 10:25
@Leon týnka píše:
@Adinka_2012
Taky mi přišel celkem drahý, ale je to 3-kombinace a opravdu moc se mi líbí vzhledově ten růžový a šedý. Škoda, že jej má jen jeden obchod v Brně, kde je nutné rezervovat si osobní schůzku, aby si jej člověk vůbec mohl prohlédnout naživo :nevim:

Tak to je blby, vyzkouset to urcite chce. Barevna kombinace je rozkoska, ale ja jsem praktit, uz vidim to spinu a ja chtela kocarek uni pro obe pohlavi, protoze jsem chtela, aby byl na obe deti. Treti uz nebude, ale ten nas by 3.dite urcite jeste zvladl Ale tohle ma kazdy samozrejme jinak :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.17 11:17

Cenově mi přijde celkově nadhodnocený. Hledala jsem ho a i když se mi velice líbí ta cena dosti odrazuje. Myslím si že jde sehnat „za lepší peníz dost muziky“.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4