Kočárek Princess - kombinovaný

7257
27.1.11 07:56

Kočárek princess-kombinovaný

Ahoj všem,doma máme kočárek PRINCESS od Vydeka. Jako hluboký kočárek byl bezva,prcek byl a je velké mimčo a krásně se tam vešel. Od tý doby co sedí jsem ho upravila na sporťák a ten je katastrofální. Protože už chce uplně sedět a nechce být v pololehu tak se tam moc nevejde (v kombinéze,dece a fusaku). Nehledě na to že když sedí a ono sněži či prší tak nemůžu dát pláštěnku protože by jí měl připláclou na hlavě :(. Jsem z toho neštastná. Prckovi bylo 10m(ještě nechodí) a mě se nechce kupovat novej sporťák. Doma mám ješte golfky,ale ty se na zimu už vůbec nehoděj. Mamči máte některá zkušenost s tímto kočárkem? Nebo alespoň poraďte co by jste dělaly. Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Vydeko Kombinovaný kočárek Princess?

Přidejte zkušenost s Vydeko Kombinovan...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
27.1.11 08:14

Kamarádka měla teda jiný kočárek,ale když dala malého v 10 m do sporťáku,tak dřel hlavou o boudičku a musel se tam krčit,bylo to taky v zimě a slída mu taky tlačila na obličej.Nezbývalo nic jiného než koupit kočár jiný.Ten původní prodala a koupila supr kočárek v bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.1.11 08:32

Nemám sice stejnej kočár, ale mám stejnej problém, Zatím je mi to dost jedno, malá má tři měsíce, ale u starší dcery to bylo to samý, bouda naražená na hlavě.
No na jaře koupím jinej sporťák a tenhle si nechám na zimu, jen když bude sníh. No ono ti výrobci ty kočárky někdy dost nedomyslej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí