Kočárek pro 4 měsíční mimi

397
9.7.13 18:00

Kočárek pro 4 měsíční mimi

Prodáváme kombinovaný kočárek Bebecar stylo at… Mám 4 měsíční mimi a chtěli bychom nějaký lehčí (než Bebecar) skladný asi ještě kombinovaný? kočárek… Nechci do něj hodně investovat a tak jsem přemýšlela o Firkon Verano nebo Vario?… Nebo jiný kočárek? Všem moc děkuji za odpovědi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
9.7.13 18:39

Kup nějaký sporťák, který jde do co největšího lehu a na korbu se už vykašli. Malej mi od 5 měsíců řval v korbě a po 14 dnech mi došlo, že chce vidět ven a šel do sporťáku a byl navýsost spokojenej. Nijak mu to neublížilo a to jem měla Mutsy, kterej není do úplného lehu, ale asi do 170 stupňů a naopak malej miloval to, že díky tomu mírnému nadzvednutí zádíček vidí ven. Ten Verano long je myslím do úplného lehu a na léto pro čtyř měsíční, nač bys měla korbu? Ale tedy na druhou stranu Verano není zrovna moc lehký kočárek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.7.13 18:56

Za stejnou cenu jako Verano seženeš sporťák do lehu. Pokud by ti třeba navadil i použitej. Záleží jestli trváš na nafukovacích kolech, s nafukovačkama je většina kočárků dost těžkejch. Ale vyrábí se kočárky s kolama plněnýma gelem jako je třeba Baby jogger GT. Ten je skoro do lehu. Jinak skvělej je BJ Elite, ale ten už stojí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.7.13 20:57

Děkuji vám za odpovědi…

nafukovací kola bych chtěla (hlavně kvůli terénu) takže asi o lehkosti nemůže být řeč :-)Já bych koupila jen sporťák, ale potřebuji taky autosedačku…a manžel je proti sporťáku pro tak malé mimi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
10.7.13 06:50

A jak je velký mimi? Pokud nemáš tak velký mimina jak já, tak bys mohla uvažovat o Quinnym Speedim. Dá se sehnat za slušnou cenu i s korbičkou a jezdí se s ním fakt super a patří k těm lehčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
10.7.13 06:51

A ono i na toho Elita se dá myslím nasadit korba a ty kola jsou myslím nafukovací.
Akorát cena je holt někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.7.13 09:38

Ja presne takhle prodala stary Bebecar (byl strasne tezkej) ve 3 mesicich mimina, a poridila sportak, co jde uplne do lehu + do nej vloznou tasku (lze puzit pak jako fusak) ;) Mmch mam Teutonii Spirit, super trikolka, ale malinko drazsi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí