Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prodáváme kombinovaný kočárek Bebecar stylo at… Mám 4 měsíční mimi a chtěli bychom nějaký lehčí (než Bebecar) skladný asi ještě kombinovaný? kočárek… Nechci do něj hodně investovat a tak jsem přemýšlela o Firkon Verano nebo Vario?… Nebo jiný kočárek? Všem moc děkuji za odpovědi! ![]()
Kup nějaký sporťák, který jde do co největšího lehu a na korbu se už vykašli. Malej mi od 5 měsíců řval v korbě a po 14 dnech mi došlo, že chce vidět ven a šel do sporťáku a byl navýsost spokojenej. Nijak mu to neublížilo a to jem měla Mutsy, kterej není do úplného lehu, ale asi do 170 stupňů a naopak malej miloval to, že díky tomu mírnému nadzvednutí zádíček vidí ven. Ten Verano long je myslím do úplného lehu a na léto pro čtyř měsíční, nač bys měla korbu? Ale tedy na druhou stranu Verano není zrovna moc lehký kočárek ![]()
Za stejnou cenu jako Verano seženeš sporťák do lehu. Pokud by ti třeba navadil i použitej. Záleží jestli trváš na nafukovacích kolech, s nafukovačkama je většina kočárků dost těžkejch. Ale vyrábí se kočárky s kolama plněnýma gelem jako je třeba Baby jogger GT. Ten je skoro do lehu. Jinak skvělej je BJ Elite, ale ten už stojí víc.
Děkuji vám za odpovědi…
nafukovací kola bych chtěla (hlavně kvůli terénu) takže asi o lehkosti nemůže být řeč
Já bych koupila jen sporťák, ale potřebuji taky autosedačku…a manžel je proti sporťáku pro tak malé mimi ![]()
A jak je velký mimi? Pokud nemáš tak velký mimina jak já, tak bys mohla uvažovat o Quinnym Speedim. Dá se sehnat za slušnou cenu i s korbičkou a jezdí se s ním fakt super a patří k těm lehčím.
A ono i na toho Elita se dá myslím nasadit korba a ty kola jsou myslím nafukovací.
Akorát cena je holt někde jinde.
Ja presne takhle prodala stary Bebecar (byl strasne tezkej) ve 3 mesicich mimina, a poridila sportak, co jde uplne do lehu + do nej vloznou tasku (lze puzit pak jako fusak)
Mmch mam Teutonii Spirit, super trikolka, ale malinko drazsi ![]()