kočárek pro dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10802
10.1.10 09:56

Livo, jaký máš jiný? Myslela jsem, že máš právě tenhle, a já chci koupit právě taky tenhle.

Natašo dík za zkušenost s ČOI, to jsem nevěděla.

Jo ale jinak je docela vtipný, že ta maminka, která podávala podnět, tak si stěžovala na 3 úplně jiný věci, přičemž u těch 3 věcí ČOI napsala vyjádření, že VYHOVUJE, že na tom nic špatného není. Ale aktivně našla tady tu čtvrtou, o které tvrdí, že je nebezpečná. Takže právě to není tak, že by si tam některé dítě ty ručičky skříplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
10.1.10 11:19

No, já to moc nepročítala :oops: , ale zkontrolovala jsem si název a modelovou řadu a ten můj se jmenuje jinak, ale vypadá stejně (až na tu barvu), tak nevím. Asi to bude ten samý, ale oni ho nazvali jinak, než to mám já na faktuře, tak asi to bude tím.
Jinak jak píše Nataša, taky ČOIce moc nevěřím. Nejsou a asi ani nemůžou být vždycky 100% objektivní :nevim:. A teď si jdu přečíst, na co si ta maminka vlastně stěžuje :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
10.1.10 11:30

Uff … ta slovenština mi dává strašně zabrat :cry:. Ale jak jsem to tak pochopila, tak by nakonec měl být problém jen s tou stříškou, že.
Upřímně řečeno, u prvního dítěte jsem při jakékoli manipulaci s kočárkem dávala dost velký pozor, aby nedošlo k žádnému skřípnutí, takže myslím, že jedno místo se dá uhlídat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
10.3.10 20:05

Tak slíbila jsem, že se ozvu, až vyzkouším kočárek v praxi. Jezdíme necelý měsíc, ale musím říct, zatím veliká spokojenost. Moc dobře se s ním jezdí ve městě i v terénu, polohování rukojeti je výborné, holky si v něm lebedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chorley
4.2.11 00:05

Zdravím,my Patrona máme a jsme spokojení.Pravda,přední kolečka jsou menší,ale není to zase tak velký problém,v terénu se dají zafixovat,takže se jede dobře.Klukům bude v únoru 9 měsíců(mají 70cm) a pořád ještě jezdíme v taškách a prostor tam ještě mají.U korbičkových kočárků spousta maminek už po půl roce řeší,že se jim tam mimča nevejdou.Navíc vložné tašky se po vyndání pevné desky dají použít do sporťáku jako fusak.Patron je český výrobce a já ho za naší rodinu můžu doporučit :-D

• Citovat
  • Upravit
1
29.7.25 12:46

Kočárek pro dvojčata 2025

Ahoj, obnovuji diskuzi, protože jsem nenašla moc nových příspěvků na tohle téma. Zajímaly by mě vaše aktuální zkušenosti s kočárky pro dvojčata s ohledem na to, co je momentálně na trhu k dispozici.
Potřebovala bych kočárek pro dvojčata především na cestování po Praze, takže něco s čím se bude dobře manipulovat v MHD atd. Zároveň bych se s ním potřebovala dostat do výtahu se šířkou 90 mm. Korbičky chceme určitě vedle sebe.

Viděla jsem různá doporučení na BUGABOO Donkey5, u kterého si ale nejsem jistá, jestli to za tu cenu opravdu stojí. Zkouším se proto dívat i po cenově trochu dostupnější alternativách. Zaujal mě například Easywalker Duo SET, máte s nim někdo zkušenost? Případně nějaký jiný model, se kterým jste spokojené? Upřímně o vizuální stránku mi až tak nejde, chci hlavně něco, co bude opravdu funkční.

Jde mi hlavně o doporučení na aktuální modely, které jsou momentálně v prodeji, protože ve starších diskuzích jsem samozřejmě narazila na konkrétní tipy, ale jsou to často kočárky, které už teď nejsou dostupné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí