Kočarek pro panenku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
972
19.4.08 22:37

Kočarek pro panenku

Ahojky chtela bych koupit male k rocku kocarek pro panenku.. Ale netusim jaky. V obchode mi rekli ze ty uplne male golfky jsou k nicemu. Spatna stabilita. Prosim poradte. Rada bych radsu golfky, protoze je muzu supnout pod kocarek, Adu do kocarku. A muzem frcet dal kdyz se ji uz nebude chtit tapkat. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7572
19.4.08 22:54

Ahojky,to jsme řešili loni.
Peťa k roku dostala takový malý plastový,tuším z Hypernovy,asi za 120kč,ten má horší stabilitu,s ním chodí po zahradě,pak byla akce v Kauflandu na golfky,jsou dobré,hlavně skládací,přesně jak píšeš,šup pod kočár a dítko do kočáru,ty mají stabilitu dobrou,cenově kolem 150kč,ty má ráda.No,a na Vánoce do třetice všeho dobrého dostala superkočárek od prababičky z Quelle,se všeme možnýma serepetičkama a mluvící panenkou,možností předělání na sporťák atd…
U nás prostě jeden kočár nestačí. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
19.4.08 23:10

Ahoj,
my jsme na první narozeniny kupovali tento :
http://rodina.cz/…k_3199_1.jpg /> http://rodina.cz/…k_3196_1.jpg /> je opravdu pevný a stabilní. Pro dceru už je malý , chystám se ho prodávat.
Golfky jsme kupovali až na druhé narozeniny a jsou opravdu dost vratké, navíc se nám hned při první jízdě zlomilo kolečko a asi po měsíci urval potah :roll: .
Teď už jsme jí taky pořídili ten velký, co se dá různě přestavět na sporťák, a má přehazovací rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.4.08 07:22

Madlenka je vysoka takze ten plastovy kocarek z obrazku by nam byl k nicemu - vzala jem v tescu golfky za nejakych ani en 200 korun a jsem spokojena protoze az tak nejezdi a investice do velkeho koscarku by u nas byla zbytecna- jako jo po byte kousek 5 minut venku taky tak a hotovo a co ja jako pak s velkym kocarkem- proste radsi chodi sama nez s kocarkem a na to golfky uplne staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.4.08 13:09

Ahoj.
Hanička dostala k prvním narozeninám jednoduché golfky. Stabilita není nejhorší … Hanička již chodí moc pěkně a nepotřebuje je jako přidržovadlo. Doma si do nich sedne i sama a nechá se starším bráchou vozit. A ještě drží. :D Větší kočárek koupíme později i s nějakou pořádnou panenkou.

Beruška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
20.4.08 13:45

Ahoj,
já se přidávám. Někdy kolem roku jsme koupili golfky (ale na opírání nejsou, musí už umět chodit) a pak jsme koupili velký z Quelle za asi 800. Je polohovací s taškou a holky jsou moc spokojené.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
20.4.08 15:20

Holky moc dekuji… tak asi zustanu u tech golfek.. sice vzdycky pisete kde jste je koupili.. ale ja myslim ze treba v tesco nebo v kaufu.. uz nebudou.. nebo budou stejne jine.. Zkusim zapf creation i s otocnymi prednimi kolecky.. snad ji to bude stacit.. chodit jeste nechodi.. ale snad v lete uz bude… moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.08 00:56

Uzasny kocarek mi pripada tento…mam nejak odpor k plastovym vecem pro deti…koupime ho nasi holcicce k prvnim narozeninam.
 http://www.lokki.cz/…p/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit
11530
28.5.08 19:29

Anonymní, kočárek hezký - cena brutální. Když vezmu v úvahu, že jej dítě bude používat tak rok? a bude mu malý, příjde mi to fakt velká kláda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí