Kočárek pro panenku Smoby

3112
26.6.11 18:25

kočárek pro panenku Smoby

Ahoj.

Chtěla bych dcerce ke druhým narozeninám koupit kočárek s hlubokou korbičkou(ne vložnou taškou)

Líbí se mi kočárek Smoby http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ted jí bude kočárek akorát,ale nevím,jak dlouho jí vydrží.
Nemáte s ním někdo zkušenost?Bude jí ještě ve třech letech?nebo budeme muset za rok koupit nový?

Uvítám i tipy na jiné kočárky s pevnou korbičkou.

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26653
26.6.11 19:41

nemužu ti poradit ohledne tohoto kočárku,ale my mame od smoby takovy podobny,jen trojkombinaci.vypada moc krasne a aspon podle obrazku stejne vysoky.maly budou 4 roky a je vyšši,kočarek nam je pořád v poho.taky jsem pořád poměřovala a mela obavy,aby ji byl.zkus si to taky poměřit.a odhadnot.snad dobře pokoupiš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.6.11 19:47

Ahoj, máme ten samý jen bez obrázku kittynky, malá ho má od roku, lítá s ním i syn kterému je 2,5 a měří kolem 97 cm, pro větší dítko bych řekla už není, osobně bych pro dvouletý dítko klidně koupila něco většího :think: Jsem tě asi moc nepotěšila co? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.6.11 20:22

Holky díky za názory.

Dcera má asi 85 cm,tak jestli s ním běhá ještě i 97 cm vysoký klučina,tak by snad chvilku vydržet mohl :nevim:
Mám právě taky dilema,ještě se mi líbí ta imitace quinny,taky od smoby http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ten má madlo ve výšce 70 cm a to má terka pod bradou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.6.11 20:29

Ahoj, tenhle kočárek máme, jsme spokojení. Zatím s ním dcera jezdí v pohodě, má metr :wink: Myslím, že je lepší koupit teď menší, ať se jí s tím dobře jezdí. A nějaký větší koupit později, aspoň budete mít nápad, co k Vánocům nebo narozeninám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
26.6.11 21:07

Jé,to moc ráda slyším :dance: děkuju.

A je kočárek pevný?Z čeho jsou kolečka?
Aby nedělal moc velkej randál při jízdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.6.11 09:57

Pate, kočárek je celkem pevnej. Kolečka jsou z plastu ne gumová, takže asi budou dělat hluk, ale my s ním jezdíme jen doma, takže zkušenosti z terénu nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.6.11 10:04

Děkuju :huban:

Už sem ho objednala :dance: tak snad ho užijem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.6.11 19:31
pate81 píše:
Holky díky za názory.Dcera má asi 85 cm,tak jestli s ním běhá ještě i 97 cm vysoký klučina,tak by snad chvilku vydržet mohl :nevim:
Mám právě taky dilema,ještě se mi líbí ta imitace quinny,taky od smoby http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ten má madlo ve výšce 70 cm a to má terka pod bradou :think:

jo tak to je přesně on,co mame.mala zrovna dneska s ni m litala venku.jak jsem psala budou ji 4 roky.je nadšena z tech kombinaci a ja taky :lol: šla bych do nej.my jsme spokojeny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.12.11 20:20

ahoj-můžu se taky vložit do diskuze…taky mám tento kočárek vyhlídnutý pro dcerku k 1.narozeninám. Původně jsem ještě kočárek kupovat nechtěla, ale všude se po nich sápe a tulí se s panenkama :-) tak jsem se jen chtěla zeptat zkušenějších, páč prvního mám syna :-) bude pro ni na ty první začátky lepší tato verze s otočnýma kolečkama, aby se jjí to líp řídilo, nebo naopak ta klasická verze jako klasický hluboký kočárek s pevnýma kolama, aby ji naopak nějaké to řízení ještě nemátlo. z toho mám zase obavy, aby nesmýkala s celým kočárem…jdou třeba ta otočná kola zaaretovat pro zatím? a nevíte, jestli se nedělá něco podobného, ael s gumovýma kolama?? máme tu parkety a tyto plastové kola po tom strašně kloužou, tkaže to strašně rychle jede a ona tomu nestačí. Má zatím to aktivní chodítko…tak chci ho na únor, to bude mít rok, tak snad v tom stání zase bude jistější za tu dobu… :nevim: to je otázek-nikdy bych neřekla, jak je složité vybrat kočárek pro panenky :lol: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.12.11 20:38

Přesně ten samý kočárek dostala dcera k vánocům od babičky. Teď v prosinci měla 3 roky, má 91cm a je jí akorát, určitě ještě nějakou dobu vydrží. Je moc pěkný, bude tedy jen na doma, máme lino, takže hluk nedělá. Za mě je tahle verze s otočnýma kolečkama super, zaaretovat se nedají, ale krásně se ovládá a alespoň tolik nenaráží do nábytku, jako s předchozím kočárkem, který měl kola pevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
29.12.11 20:49

díky za názor. Nemám se jaksi ani koho zeptat, švagrové už mají holky velké, za nich ještě otočné kolečka nebyly :-) jakooo-osobně vzhledově se mi víc líbí ta klasická verze
http://www.babyveci.cz/detail.php?…
ale jde o to, aby se s tím malé dobře jezdilo že jo, když je ještě tak malá. Tedaaa-bylo by trefnější napsat tak mladá, malá na svůj věk moc není :lol: v 10 měsících měla 77cm a máme posit, že teď asi zase poporostla, páč už se skoro nevejde pod stůl, kam se ještě před pár dny hezky postavila :-) takže ještě za ten měsíc a půl, než jí ho dáme…bude mít možná i 80cm. S tím chodítkem jí to už právě jde docela i samo, než vjede na ty parkety no-všude jinde máme taky lino, ale obývák je propojený s tou kuchyní s parketama a jak vjede na ty parkety, tk to jede jak namydlený blesk :-) no holt kdyžtak bude muset tatínek zapojit mozkové závity a své šikovné ručičky a obout kolům nějaké gumy :lol: teď musím vyřešit, jestli otočná kola nebo pevná pro tak malé dítko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzastrbik
15.8.12 14:10

Dotaz - spěchá!!!!

Prosím nedokáže mi někdo poradit kde by se dala sehnat hluboká korbička nebo autosedačka na kočárek Quinny. Koupila jsem pouze se sportovní sedačkou a teď nemůžu sehnat žádné další typy. Budu vděčná za každou radu či pomoc. Díky Zuzana :* :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino