Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda-li má někdo zkušenost s kočárkem Quatro Mio. Na živo ho uvidíme během 3 týdnů, ale nikde jsem nenašla žádná recenze tak bych ráda znala Váš názor na kočárek než ho koupíme.
Děkuji za jakoukoliv zkušenost ![]()
@elinka90 no já s malýma kolečkama mám jen špatnou zkušenost, bílá konstrukce bude hned zaprasená, ale vypadá moc hezky…a dá se sundat potah na vyprání? Náš Hauck nemá a nejradši bych ho vyhodila za to
@Halibar koleček se právě také bojím. Bílé konstrukce vůbec. Máme i na hlubokém kočáře a v pohodě a to se narodila na konci října takže jsme s ním jezdili v tom nejhorším počasí
@elinka90 aha, tak směle do něj, ale všechny golfky mají malá kolečka… pokud se vám jedná o co nejmenší velikost po složení v autě třeba, tak golfky jsou super alternativa no…každopádně už bych nekupovala kočárek bez osobní prohlídky
už jsme se 2× zklamali…
snad budete mít štěstí, vypadá stylově ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat, jestli jste si kočárek nakonec koupila a jak s ním jste spkojená?
Děkuji
Aha, škoda. Já právě sháním lehké golfky do města, kde jsou převážně žulové kostky a vidím u nás často jezdit maminy s golfkama jako espiro magic a bebe beni izzy a v pohodě. Tak nevím, zda to risknout a případně vrátit. Kdyby tu byl někdo jiný, kdo s nimi má zkušenost, tak budu ráda za reakci. Děkuji