Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzLze přidělat za Quinny kočárek stupátko pro druhé dítě?
Kočárek je určen pro převoz 20 kilogramů (může se lišit dle typu). Přídavné stupátko znamená mnohem větší zátěž jedné strany kočárku, což není pro Váš kočárek dobré. Použití takového stupátka proto dramaticky snižuje životnost kočárku. Navíc použitím přídavného stupátka může vézt k zamítnutí Vaší reklamace.
tak to nevim jak udělámmm
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Máte tu samou zkušenost s hlubokou korbou quinny buzz že se jakoby hýbe? nevím jestli mám adaptery správně nasazené, ale jinak dát nejsou…děkuji za rady
@jannie83 píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Máte tu samou zkušenost s hlubokou korbou quinny buzz že se jakoby hýbe? nevím jestli mám adaptery správně nasazené, ale jinak dát nejsou…děkuji za rady
Jojo, hýbe se.Ale jen když s ní cloumáš, ne? ![]()
Ano kdyz s ni cloumam… A trochu kdyz poradne cloumam s drzakem konstrukce… Neni to tak hrozne, ale myslela jsem ze to ma byt napevno zafixovane.
@Jannie11 píše:
Ano kdyz s ni cloumam… A trochu kdyz poradne cloumam s drzakem konstrukce… Neni to tak hrozne, ale myslela jsem ze to ma byt napevno zafixovane.
Taky jsem si to myslela, ale má to tak být ![]()
Holky jste s kočárkem spokojené? Jakou máte verzi? Volily byste Quinny Buzz 3 jako hlavní kočárek? Děkuji za odpovědi ![]()