Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminky a prosím o radu.Včera jsme si koupili kočárek quinny buzz a nebylo vůbec těžké jej složit
,ale když došlo na namontování stříšky,tak jsem byla v koncích
,podle návodu jsem vůbec nepochopila,za co jí mám zaháknout,příjde mi na rukojeti málo místa.Tak mi prosím zkuste pomoci,vy které ho vlastníte,s vysvětlením jak na to.Děkuji.
Vinona
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzZrovna jsem si včera Quinny Buzz zakoupila přes net. Stříška je jednoduchá. Zacvakne se (jakoby obecvakne) kolem konstrukce těsně nad středem sedačky kde je tlačítko na polohování a to na obou stranách. Já včera řešila problém - nešel zpět složit, ale při silném přitlačení to už šlo. Akorát mně trápí sedačka sport. kočárku, která je napevno usazena v poloze sedět a přece v tom kloubu má výkyv asi 7 cm - prostě se v kloubu houpe. Je to normální??
Díky za odpověď.
martina
Tak já jsem poslala manžela do obchodu,ať to tam občíhne.Z toho návodu to nebylo vůbec patrné,pořád jsem měla za to,že to má být upevněno někde u rukojeti.Ale už to mám a jsem s kočárkem moc spokojená.Mě se houpe taky,ale nevím jestli je to 7cm
Spíš mě překvapilo,za jakou cenu jej v obchodě prodávají.To jsou hrozní vyděrači.Pořídila jsem jej přes net za 11.290 a v obchodě je za necelých 14.000 ![]()
Vinona
Díky moc, to jsem ráda, že se nehoupe jen mně. Upřímně by mně mrzelo ho zase vracet, když je tak hezký. Vyjedeme s ním asi až v létě, teď u nás na vesnici jezdím pouze s miminkovskými saněmi, protože se s kočárkem nikam nedostanu, je u nás už 2 měsíce 0,5 metru sněhu. Jinak já jsem ho pořídila teď na netu za 10990,–. Měla jsem asi štěstí, protože v obchodech jsou o hodně dražší. Ještě se optám, dá se s ním i bruslit?
Bruslit asi ne,to by měl ruční brzdu a řemínek na zápěstí,ale myslím,že pokud budeš šikovná,tak si s tím poradíš a budeš i bruslit.Já mám na bruslení přizpůsobený starý od chicca a s tím je to v poho,ale ten zas nemá otočné přední kolečko ![]()
To otočné kolečko nemá chybu,my už jezdíme po bytě jak zběsilí,hlavně manžel.Ven s ním pojedem ale až na jaře,nechci si jej zničit ![]()
Vinona
Google pojem „quinny Buzz 10990“ objavil len v bazaroch.
kazdopadne, stara kolekcia 2005 sa vypredava teraz takmer v:,–(e za cenu nieco cez 11 tis. - na nete aj v obchodoch.
tak len aby ste neporovnavali ceny kolekcie 2005 vs. 2006, ktora uz samozrejme stoji plnu palku.
Ahoj,ja som si kocik objednala na www.e-detskysvet.cz Bol v akcii za 9900,– a s fusakom ma stal priblizne 11 400,–Momentalne ho maju za 10990,–(kolekcia 2005) Som velmi spokojna,super kocik do mesta.Teraz som dokupila nakupny kosik a uz nma chybu.Jedine ten som postradala.
Holky,tak já mám novou kolekci za 11.290!!Je pro rok 2006.
Vinona
Ahoj Vinono,prosím tě,kde jsi koupila buzze za tak super cenu?Díky Lenna
Já ho koupila na www.e-detskysvet.cz za 10990,– měli zrovna v akci barvu Red reflection. Teď tam mají za tu samou cenu v akci tmavě modrý.
Vejde se do buzze dvouleté dítko? Je na svůj věk trošku větší. Děkuji za odpíověď
Nica píše:
Vejde se do buzze dvouleté dítko? Je na svůj věk trošku větší. Děkuji za odpíověď
Ja mam kolekci z roku 2006 a v pohode by se tam mel vejit(muj syn ma sice jenom rok,ale ma uz 86cm a porad spoustu mista…v kolekci 2007 uz by se ale nevesel,je fakt mala
je to pro fakt male deti.
C.
Ahoj,
nechci zakládat novou diskuzi a tak to prozatím zkusím zde - je možné k tomuto kočárku pořídit a namonovat tzv. skate??
Přivítám jekékoli info a zkušenosti, díky