Kočárek Quinny Buzz - rady

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
31.1.06 12:53

kočárek quinny BUZZ

Zdravím všechny maminky a prosím o radu.Včera jsme si koupili kočárek quinny buzz a nebylo vůbec těžké jej složit :D ,ale když došlo na namontování stříšky,tak jsem byla v koncích :roll: ,podle návodu jsem vůbec nepochopila,za co jí mám zaháknout,příjde mi na rukojeti málo místa.Tak mi prosím zkuste pomoci,vy které ho vlastníte,s vysvětlením jak na to.Děkuji.

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
2.2.06 11:06

Zrovna jsem si včera Quinny Buzz zakoupila přes net. Stříška je jednoduchá. Zacvakne se (jakoby obecvakne) kolem konstrukce těsně nad středem sedačky kde je tlačítko na polohování a to na obou stranách. Já včera řešila problém - nešel zpět složit, ale při silném přitlačení to už šlo. Akorát mně trápí sedačka sport. kočárku, která je napevno usazena v poloze sedět a přece v tom kloubu má výkyv asi 7 cm - prostě se v kloubu houpe. Je to normální??

Díky za odpověď.

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.2.06 17:33

Tak já jsem poslala manžela do obchodu,ať to tam občíhne.Z toho návodu to nebylo vůbec patrné,pořád jsem měla za to,že to má být upevněno někde u rukojeti.Ale už to mám a jsem s kočárkem moc spokojená.Mě se houpe taky,ale nevím jestli je to 7cm :) Spíš mě překvapilo,za jakou cenu jej v obchodě prodávají.To jsou hrozní vyděrači.Pořídila jsem jej přes net za 11.290 a v obchodě je za necelých 14.000 8O

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.2.06 19:10

Díky moc, to jsem ráda, že se nehoupe jen mně. Upřímně by mně mrzelo ho zase vracet, když je tak hezký. Vyjedeme s ním asi až v létě, teď u nás na vesnici jezdím pouze s miminkovskými saněmi, protože se s kočárkem nikam nedostanu, je u nás už 2 měsíce 0,5 metru sněhu. Jinak já jsem ho pořídila teď na netu za 10990,–. Měla jsem asi štěstí, protože v obchodech jsou o hodně dražší. Ještě se optám, dá se s ním i bruslit?

• Citovat
  • Upravit
166
3.2.06 09:50

Bruslit asi ne,to by měl ruční brzdu a řemínek na zápěstí,ale myslím,že pokud budeš šikovná,tak si s tím poradíš a budeš i bruslit.Já mám na bruslení přizpůsobený starý od chicca a s tím je to v poho,ale ten zas nemá otočné přední kolečko :cry:
To otočné kolečko nemá chybu,my už jezdíme po bytě jak zběsilí,hlavně manžel.Ven s ním pojedem ale až na jaře,nechci si jej zničit :lol:

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 15:27

kde sa da kupit za 10990? Dakujem!

• Citovat
  • Upravit
2107
13.2.06 16:16

Google pojem „quinny Buzz 10990“ objavil len v bazaroch.

kazdopadne, stara kolekcia 2005 sa vypredava teraz takmer v:,–(e za cenu nieco cez 11 tis. - na nete aj v obchodoch.

tak len aby ste neporovnavali ceny kolekcie 2005 vs. 2006, ktora uz samozrejme stoji plnu palku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.2.06 16:59

Ahoj,ja som si kocik objednala na www.e-detskysvet.cz Bol v akcii za 9900,– a s fusakom ma stal priblizne 11 400,–Momentalne ho maju za 10990,–(kolekcia 2005) Som velmi spokojna,super kocik do mesta.Teraz som dokupila nakupny kosik a uz nma chybu.Jedine ten som postradala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.2.06 18:07

Holky,tak já mám novou kolekci za 11.290!!Je pro rok 2006.

Vinona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.3.06 01:12

Ahoj Vinono,prosím tě,kde jsi koupila buzze za tak super cenu?Díky Lenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
8.3.06 07:59

Já ho koupila na www.e-detskysvet.cz za 10990,– měli zrovna v akci barvu Red reflection. Teď tam mají za tu samou cenu v akci tmavě modrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.07 15:04

BUZZ

Vejde se do buzze dvouleté dítko? Je na svůj věk trošku větší. Děkuji za odpíověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.07 15:12

Re: BUZZ

Nica píše:
Vejde se do buzze dvouleté dítko? Je na svůj věk trošku větší. Děkuji za odpíověď

Ja mam kolekci z roku 2006 a v pohode by se tam mel vejit(muj syn ma sice jenom rok,ale ma uz 86cm a porad spoustu mista…v kolekci 2007 uz by se ale nevesel,je fakt mala 8O je to pro fakt male deti.

C.

• Citovat
  • Upravit
2794
22.1.08 13:34

Mate holky nektera zkusenosti s Quinny Buzz 3 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.6.08 22:29

Ahoj,
nechci zakládat novou diskuzi a tak to prozatím zkusím zde - je možné k tomuto kočárku pořídit a namonovat tzv. skate??

Přivítám jekékoli info a zkušenosti, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí