Kočárek - recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.25 22:06

Kočárek recenze

Ahoj všichni, zajímá mě vaše reakce na tento kočárek pro miminko. Nemá někdo případně stejný?
Zasílám odkaz k prozkoumaní

https://www.feedo.cz/…-pure-black/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16923
31.5.25 06:32
@Klárinka811 píše: Více

Ahoj, za sebe doporučuji si kočárek projet na prodejně. První řady se mi zdály totiž vratké. Ale třeba to od té doby vychytali. Já jsem kupovala budto prověřené modely, nebo ty, které jsem si projela na prodejně. A že jem jich vystřídala opravdu hodně :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.5.25 06:57

Taky doporučuji zkusit kočárky na prodejně, my jsme jich objeli hodně a nelitujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.25 09:57

Holky děkuji, máte případně nějaké doporučení kočárku cca do těch 10 tisíc pokud možno? Samozřejmě prodejny si chci projet i tak, ale kdyby náhodou nic chci mít zálohu.
V Polsku jste některá nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.5.25 10:35

Já teda sehnala bazarově, terénní husky v plné výbavě se vším všudy v perfektním stavu za 4000 Kč. Přišlo mi zbytečné za to dávat více. Tak třeba seženeš i takto, mnohdy jsou v top stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.25 10:35

Já úplně nechci pro první miminko po někom 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.5.25 10:41

@Klárinka811 chápu, je to jen návrh. Mám také první a jelikož se dalo vše látkové vyprat a zbytek normálně umýt (plast/kov), tak jsem si řekla, že kdyby mě to pak popadlo, tak jeden můžu nechat na chalupě a druhý si koupit nový v případě, že někde bude výhodná nabídka a dobrý poměr cena/kvalita. Líbí se mi Cybex Priam, ale dát přes 60k za komplet sestavu se mi teď nechtělo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.25 10:43

Samozřejmě kouknout na bazary za to nic taky nedám, třeba opravdu seženu téměř nový 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.7.25 09:11

Určitě bych taky doporučila projet na prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie