Kočárek Sojan X6

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verča555
29.12.12 21:58

Sojan X6

Zajímalo by mě, jaký je skutečný rozměr korby Sojanu X6. Někde uvádí rozměr 88 cm a někde 74 cm. Údajně to má být jedna z největších korbiček na trhu.

• Citovat
  • Upravit
4243
2.1.13 11:13

Ahoj,
nevím jakou máme přesně verzi, máme ho 4roky. Syn se narodil v květnu a v únoru jsme přešli na sporťák. Od ledna stejně nechtěl ležet a řval, tak musel mít nakloněnou plochu na koukání. Měl tam fusak, čepičky. Velikostně byl průměrný. Teď máme 4měs. a máme tam hafo místa i s fusakem, takže opět těch 8měs. dáme. Stejně pak děti chtějí sedět a koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.1.13 11:26

Ale co mám kamarádky, tak každá s jinou značkou říkala, že má nejdelší korbičku na trhu - jednou to byla Inglesina a pak dvě kamarádky s jinýma značkama. Záleží asi jak to výrobce uvede - zda s polstrováním, či bez něj či venkovní rozměr. Já ho myslím jednou měřila vnitřek s polstrováním a mělo to cca 75cm. Doporučuju vybrané kočárky změřit metrem raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.1.13 13:08

Já rodila loni v lednu, na sporťák jsme přešli někdy v létě, ale s tím, že do dnes korbu využíváme, malá se do ní perfektně vejde i s fusakem :palec: Sedačku ještě také používáme, i když už teda uvažujeme o jiné pro větší dítka. Já mohu sojan x6 jen doporučit :) Má ale i malé mínus, díky tomu, že zřejmě stál dlouho na skladu, zpuchřěla duše, ale za 100kč jsme koupili novou a jezdíme co to dá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
16.1.13 22:50

@VeronikaNel
S duší jsme měli taky problém, ale asi jsme ji píchli. To nevím. Vyměnili jednou na jednom kole a máme i pro durhé dítě a jezdí, i když má kočárek už 4roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.1.13 16:52
@Osmanka píše:
@VeronikaNel
S duší jsme měli taky problém, ale asi jsme ji píchli. To nevím. Vyměnili jednou na jednom kole a máme i pro durhé dítě a jezdí, i když má kočárek už 4roky.

Jn, právě, ty to taky píchli, nebo jsme si to mysleli, ale prý to dle pneuservisáka byla právě kvalita duše…Ale fakt jedniné mínus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
14.10.13 16:36

Ahoj holky.Taky přemýšlím o koupi tohodle kočárku. Zkoumám nejenom velikost hluboké korby, ale i sporťáku a u něj i polohu madla-hrazdičky, třeba u Camarel se mi zdá, že tam je dost nízko a v zimě bych tam dítě ve fusaku špatně rvala.Jak je to u Sojanu? Případně další postřehy. Díky předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.15 06:09
@VeronikaNel píše:
Mám ho už 5měsíců, malá tam má pořád hromadu místa, je super :palec:

Ahoj jak se ti tam malička vešla do kolika měsíců :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí