Kočárek Sojan X6

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
3.11.11 11:43

Kočárek Sojan X6

Zdravím maminky,co si myslíte o tomhle kočárku?Potebuji totiž něco levného,ale účelného a tak se obracím na vás,zkušené :)
Děkuji :hug:
 http://www.kifik.cz/…ky-sojan-3v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
402
3.11.11 12:06

Za ty peníze bych šla radši třeba do kočárku Jedo bartatina, nebo fyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
3.11.11 12:08

Ahoj.Sojan X6 se mi taky líbí.Vzhledově je hezký/i ve sportovní verzi/,má nafukovaví kola s možností aretace,má dvojí odpružení,takže se dá i houpat když chceš.Jediné co mi na něm vadí je,že má na můj vkus menší vnitřní rozměr korbičky,jen 74cm na délku a 36cm na šířku.Vím,že některé maminky tu píší,že jejich miminko má 74cm už ve 4 měsících,takže se jim pak do hlubokého už nevejde a na sporťák je ještě malé.Jo,kdybysme věděly jak rychle naše mimi poroste :mrgreen: Zkus kouknout na kočárky Twinx,Camarelo,Jedo Fynn,Firkon nebo Dorjan.Vypadají stejně,ale mají větší korbičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.11.11 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.11.11 12:25

já bych šla do Vedi jelikož jsme ve městě.
Předností těchto kočárků je velkikost korby, ale pokud by jsi chtěla něco fakt velkého ,ale praktického, tak doporučuji českou značku pokud by jsi bydlela na vesnici http://www.trend-line.cz/…lus/.opravdu je velký, ale kdybych měla ted dítě tak bych šla do tohoto pokud by bylo dítě maxi.A za to pohodlí ti bude dítě vděčné a nemusíš řešit jestli se ti tam vleze v zimě fusák i s navlečeným dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.11.11 12:33

Jinak my jsme měli x-lander a už bych do něj nešla, je krásný neporouchavý, ale vybírali jsme ho než se prcek narodil a to jsme neměli dělat.Malej byl velkej a v půl roce se nám už do korby nevešel a nešlo přehazovat rukojetí, ve sportáku byl sed tak blbý,jakoby ležel a stříška strašně krátká.nic pro malé děti tento kočár.Ale jezdil dobře ve sněhu.
No a v tom tredn linu co má švagrule, bylo fakt hodně místa, a v roce jejího prcka jsem jí záviděla jak si to její dítko hrálo v kočáru a mělo dost místa i když tam lozil a můj prcek byl v tom našem připoutaný v roce aby nevypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.11.11 12:44

Já právě hledám nejaký pěkný,ale levný a ten Sojan ma v ceně i autosedačku…i ty nafukovací kola jsou fajn,ale mrknu i na kočárky co tu píšete :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.11.11 15:31

Pak mě ještě napadl tenhle http://www.batolatko.cz/…ano-set.html má ho kamarádka a jee moc spokojená,korba velká a prostorná a je v ceně i sedačka a hodně vybavení, a ty BARVY 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
11.11.11 20:18

Ahoj,
my se rozhodovali mezi tímto sojanem a kočárkem jedo fyn.Zvítězil sojan x6.Příjde nám kvalitněji provedený.Jedo je taky pěkný,ale po prohlídce nás v mnohém zklamal.Jezdit se sojanem teprve budeme,zkušenosti tedy říct nemůžu - zatím je ale vítěz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.11.11 22:19

Ahoj,
my měli sojan. Nevím verzi - jsou to 3 roky. Ale přišel mi super. Jen se tám utrhjla patentka a ruplo kolo. Jinak vydržel. Syna se narodil v květnu a ležel v něm do února, no to stejně už chtěl koukat z kočárku, takže jsem opěrku v korbičce stavěla někdy od prosince - tj. 6měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.7.12 17:07

Tak doufám, že se vám tenhle kočárek osvědčil :-). Taky vybíráme a tendle je prostě favorit. Ještě s tou tmavě růžovou barvou, to je nádhera. Chtěli jsme koupit ještě větší kočárek, ale ty designy se mi tak nelíběj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.7.12 19:30
@TocikovaM píše:
Tak doufám, že se vám tenhle kočárek osvědčil :-). Taky vybíráme a tendle je prostě favorit. Ještě s tou tmavě růžovou barvou, to je nádhera. Chtěli jsme koupit ještě větší kočárek, ale ty designy se mi tak nelíběj…

Mám ho už 5měsíců, malá tam má pořád hromadu místa, je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.7.12 19:30

@VeronikaNel

Tak to je super, to mam radost :-). My do něj prostě jdem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.7.12 11:53
@TocikovaM píše:
@VeronikaNelTak to je super, to mam radost :-). My do něj prostě jdem :-).

Jediné na co si dát pozor,mají je ve skladu dost dlouhou dobu,mě po 3.měs. praskla duše u kolečka a pár týdnů na to druhé,ale to je skladováním,duše jsou pak zpuchřelé.Jinak je ale opravdu na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
9.7.12 10:18

Taky si myslím. My teď čekáme druhé prtě, tak snad vydrží i druhé dítě :-). Syn byl v kovrbičce do 7měsíců i ve fusaku, tedy je pravda, že to jsem ho už naklápěla, protože chtěl vidět. Pneumatika nám praskla jednou. Uvidíme teď až ho vytáhneme za 2měsíce po 2letech :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí