Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo zkušenosti? u prvního dítka jsem měla „pevný, stabilní, dřevěný“, ale teď se mi líbí ty skládací /viděla jsem např. v seriálu Cesty domů:))/, ale bojím se, zda jsou dostatečně stabilní…
mám skládací z ikea a je perfektně stabilní, super jsou kapsy na boku na všechno.. fakt si ho nemůžu vynachválit!!
série spoling.
Já mám tento www.ikea.com/…ts/20131830/
A jsem za něj vážně ráda.Jde vyprat,velmi lehce,je to na zipy,je lehký a stabilní,skáče mi na něm už skoro dvouleták.Má spoustu kapes po ruce a závěsné pytlíky pod. Vše na sucháče,snadná manipulace.
Ivoka píše:
Já mám tento www.ikea.com/…ts/20131830/
A jsem za něj vážně ráda.Jde vyprat,velmi lehce,je to na zipy,je lehký a stabilní,skáče mi na něm už skoro dvouleták.Má spoustu kapes po ruce a závěsné pytlíky pod. Vše na sucháče,snadná manipulace.
to je přesně on, já byla líná hledat..
to o dvouleťákovi je potěšující.. já mám zatím jen 10m.tak doufám, že vydrží nejdéle…
parada!!cekam dvojcatka a lamu si nad pultikem hlavu jelikoz mi na nej nikde nezbyva misto:D vyresily jste mi dilema ![]()
Včera jsem byla v Ikei, na obrázku vypadá pěkně, ale ve skutečnosti je celý nestabilní. Měla bych strach tam prcka položit
J-a-n-k-a píše:
Včera jsem byla v Ikei, na obrázku vypadá pěkně, ale ve skutečnosti je celý nestabilní. Měla bych strach tam prcka položit
nestabilní není, náš „prcek“ tam rajtuje skoro 11měsíců a stůl drží jak hluchý dveře. ![]()