Kočárek - Sport Line

389
20.11.11 21:33

Kočárek Sport Line

Ahojky maminky … nemate nektera zkusenosti s kocarkem „Sport Line“? Planujeme si ho poridit,ale nikde jsem o ne nic nenasla … dekuji za pomoc … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.11.11 07:00

plánuješ si pořídit kočárek o kterém nic nevíš?? :mrgreen:

Promiň, neporadím, ale musela jsem reagovat :oops:
 V.

• Citovat
  • Upravit
389
21.11.11 16:20

jo .. proc ne? … ze s tim mas problem nechapu … vsak ty si ho kupovat nemusis …
promin,musela sem reagovat … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.11.11 19:59

Tak upgraduji svuj zakladni prispevek - nikde o nem nejsou zadne recenze … info sem nasla … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.3.12 15:29

Ahoj, zvažujeme taky tento kočárek. Už jste si ho koupili? Pokud ano, co na něj říkáš? Taky jsem žádné recenze nenašla a v obchodě ho samozřejmě vychválili až do nebes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.4.12 20:41

Ahoj … no ja jsem zatim moc spokojena … jezdime teda zatim ale jen mesic a pul .. .ale parada … :) :potlesk: … no jo … jenze me vychvalili pomalu vsechny kocarky … :lol: … holt kdyz chteji prodat,ze … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
16.10.12 13:54

Ahoj, zeovna jsme si objednali tento kocarek…
miminko budeme mit v lednu, tak jsem zvedava, jak nam kocarek bude slouzit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
16.10.12 15:29

My uz ho mame… jako hluboka korba je perfektni, kocarek je lehky, pekne se s nim jede… ale se sportaku jsme nestastni - maly uz se chce koukat a pokud je sportacek, ze na nas nevidi, tak nam prepadava cely kocarek dozadu, pze je tak lehky… takze maleho nemuzu dat vubec dolehu a o tasce na rukojeti… no proste ten kocarek musim pridrzovat… :think:
tak nvm… nejradsi bych ho vratila…
ale na sportacku je velky plus striska, jde sklopit az uplne k madlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.4.13 11:12

Dobry den, nemate prosim nekdo zkusenosti s kocarkem Sportline 2013? Chceme ho koupit ale nikde jsem nenasla zadne nazory krome tohoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla.mh
22.10.13 14:35

Dobrý den, máme kočárek Sport line a rozbilo se nám přední kolečko, nevíte náhodou někdo kde se dá sehnat nové? na netu jsem zatím níc nenašla.

• Citovat
  • Upravit
16666
22.10.13 18:10
@madla.mh píše:
Dobrý den, máme kočárek Sport line a rozbilo se nám přední kolečko, nevíte náhodou někdo kde se dá sehnat nové? na netu jsem zatím níc nenašla.

my meli stejny problem, nenasli jsme, museli jsme reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla.mh
23.10.13 10:24

A jak to dopadlo? máme už skoro 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
16666
23.10.13 12:30
@madla.mh píše:
A jak to dopadlo? máme už skoro 2 roky.

tak po tom, co jsme se s nima pohadali tak dobre… :roll: ale nam se pokazilo asi po trech mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla.mh
23.10.13 15:44

Zkoušíme reklamovat. tak uvidíme, říkaly že náhradní díly se nevyrábí :?

• Citovat
  • Upravit
16666
14.1.14 16:43

Tak musim napsat, jak strasne nestastna jsem z tohodle kocaru… :zed: :zed: :zed: hluboka korba byla uzasna, velka, nemela chybu, ale teda sportak je katastrofa! Dcera je docela velka na jeji vek, takze je tam napresla jako sardinka, ale tak to by byl tak nejak nas problem, ale co me neskutecne stve je totalni nepouzitelnost nanozniku.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: kdo tohle vymyslel, to musel byt vazne velky genius! k cemu ho vubec k tomu kocaru davaji, kdyz to nejde nasadit??? taky ta striska, to je kalamita. je to jen kus hadry nasazeny na oblouku, navic s ni nejde hybat, seka se to… opravdu za maly peniz zadna kvalita. to, ze nam neustale praskaji kola taky nevim ci je vina :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí