Kočárek Tako Jumper Light

12.2.14 14:54

Kočárek Tako Jumper Light

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenosti s kočárkem Tako Jumper Light, chci s ním jezdit hlavně do terénu, lesní cesty apod. Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
12.2.14 15:06

U téhle tako je problém, že ti upadnou brzo přední kola, já mám z jiné řady, stejný podvozek, už třikrát reklamovany. Bonus je, že jsem dostala 3× uplne nový, pokaždé lépe vystuzeny. Lesní a polní cesty ano, ale bez velkých sd sutru a kořenů a pouze s aretaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 15:09

Pokouším se zjistit, jestli se k tomu nedá sehnat jiný podvozek, nevíte náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 17:43

@MarieOVMUC Kočárky s předními otočnými koly se do terénu musí vždy aretovat. Jinak se ti stane to, co tu píšeš. Kočárky zn. Tako jsou kvalitní. Jumper Light je úplná novinka a má vylepšenou konstrukci. @Andrea-dál nic pokud budeš chtět jezdit s kočárkem převážně lesem, polem přes šutry a kořeny tak bych spíš zvolila kočárek s pevnými koly. Co se týká konstrukce tak jinou k němu neseženeš protože tento model má nové nasazování koreb na konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 20:45

@Pavla087 vyzkousej a uvidíš, chytroline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 20:48

Vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 20:59

@Pavla087 každý někdy víme a mluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 21:07

@MarieOVMUC a jakej tedy máš model? Když si ho musela 3× reklamovat. Já mám Tako Laret. Jezdím s ním skoro 2 roky a žádný problém jsem s ním nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 21:42

@Pavla087 baby heaven line, kocaru mám vícero, samotní kluci ve výrobě přiznali, že ty kočárky mají mouchy. Ale zase jednají férové. Také jsem se rozhodovala mezi laretem a tím, co mám, ale laret ma mikro korbicku oproti tomu heavenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 21:57

Nechápu čím myslíš mikro korbičku? Rozdíl mezi Baby Heaven Line je 1cm. Ta tvoje je akorát u nožiček širší-to způsobuje optický klam. A má jinou konstrukci. Nechci být rýpavá, ale koukni se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 22:06

@Pavla087 já je viděla oba a na živo, ten rozdíl je kolem deseti centimetrů. Dcera měla tehda 8 mesicu, když jsem vybírala. Do laretu se mi nevlezla, do baby heavnu nejenže vlezla, byla tam jak v postýlce, uplne plavala, pretacela se.. proto vyhrál, ikdyz vzhledové me více přitahoval laret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 22:14

@MarieOVMUC no, hustý! :D A měřila jsi vnitřek korby? Protože největší korby od Taka jsou - Tako Ballila a Tako Alive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.3.14 22:18

Baby Heaven Line má stejně velikou korbu jako Tako Perso :? A to jako že rozdíl mezi Ballilou, Alive a Laretem jsou jen 3 cm :D A mimochodem, syna jsem v té „mikro“ korbičce (jak jsi nazvala) uvozila rok. A i po roce se tam bezproblému vešel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.3.14 06:54

@Pavla087 v roce 2012 jsem měla na výběr mezi třemi kočárky, které se mi líbily po všech stránkách a které jsem mohla vidět na živo. Firkon verano long, heaven od taká a laret. Všechny jsem vyzkoušela. Sám prodejce mi potvrdil, cp bylo vidět, že laret je krásný, ale maly. Co jsem naživo viděla, to jsem viděla. Si pro me za me jezdí třeba s nákupním vozíkem. Každý máme nějaký vkus a pohled na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
23.3.14 10:33

@MarieOVMUC přesně, moje řeč :) Ten prodejce tě oklamal tím že ti řekl venkovní rozměry. Jak jsem ti už psala tak u modelu Tako Baby Heaven Line, Perso, Warrior plast apod., je to jen optický klam u nich výrobce udává venkovní rozměr 87 cm tzn., že vnitřek korby je 81 cm a pozor…sekla jsem se Laret má úplně ten samý rozměr. Tak se prosím nejdřív mrkni a pak tu něco říkej :) Přeji ti hezký den. Ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí