Kočárek Tako Omega

7
22.10.15 13:38

Kočárek Tako Omega,

Zdravím místní diskutující, mám dotaz a zároveň prosím o radu, jaký kočárek je nejvhodnější a nejlepší..Ze začátku návštěv obchodů s dětskými věcmi nám padl na první pohled do oka kočárek Tako Moonlight. Při druhé návštěvě nám paní prodavačka předvedla novinku v podobě Tako Omega, která je s Moonlightem skoro totožná. Začal jsem se tedy pídit, jaké tyto kočárky Tako jsou a nemile mě překvapilo, že se „vychechtlávají“ kolečka a nebo se roztrhá rukojeť.. Včera jsme zahlédli i kočárek Baby Design Lupo, ten co se týče krásy, takový šmrnc nemá, nicméně jsem nenarazil na žádné zápory..Takže prosím o hodnotnou diskuzi a radu co koupit pro nastávajícího chlapečka :-) Díky

Příspěvek upraven 22.10.15 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
22.10.15 14:12

Myslím, že Omega a Moonlight, je jeden a ten samý kočarek, mame ho už rok a maximální spokojenost. Je plně vytíženy a měli jsme jednou píchlé kolečko, ale to jen díky tomu, že sním jezdím i po lese, po poli atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 14:31

Ten více do zelena je moonlight..ten tmavší novinka omega..i na stránkách tako-poland.eu je mají rozdělené ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.10.15 14:37

Hádat se s váma nebudu. Mame ten kočárek přímo z Polska Tako prodejny ;-) posílám foto, snad to půjde vidět. A máme tu tyrkysovou variantu. Ta modrá je totiž novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.10.15 14:44

Ale to je fuk. nic na tom nemění, že jsem s kočárkem maximálně spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 15:18

Kde jste ho v Polsku kupovala? A vyšel levněji? Jsme z Opavy a tady stojí v sambaby.com 9.400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.10.15 15:32

V Polském Těšíně, my jsme z Ostravy :) Hned za mostem je Tako prodejna. Tehda nás vyšel na 8800,ale i s vajíčkem, v Polsku ho totiž prodávají jako trojkombinaci. A co si pamatuju tak v sambaby ho prodávaji jen jako dvojkombinaci a vajíčko si musíte koupit zvlášt a to stálo 2000. Minulý týden jsme tam byly pro fusák a už ten tyrkysový tam neměli, ale právě tam měli tu modrou novinku, tak jsem se na něho ptala :) Ale věřím, že jse dá s něma domluvit a ten tyrkysový by vám objednali, je tam strašně příjemný vedouci a v poho se sněma domluvite lámanou češtinou :) Nám ho tam dokonce nechávali 2 měsíce schovaný, než jsem porodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 15:37

Tak to je fajn..máte pravdu, tady v Opavě ho mají jen jako dvoukombinaci..chtějí na všem vydělat..je to hrůza :?… náhodou odkaz na stránky obchodu nemáte co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.10.15 15:59

To už nemám, jezdíme tam autamaticky. Ale je to hned za mostem, ktery rozděluje Český Těšín s Polským, hned za rohem jsou pak ty trhy, tam mají taky jednu prodejnu. Určitě bys te ji nepřehlédnul, mají kočárky vystavene venku :) Ale nejezdit tam v neděli, to mají zavřene a v sobotu jen do 12.
A máte pravdu, neví na čem vydělat, před rokem by nás ten kočárek u nás, se vším všudy výšel skoro na 14000 kč a zajeli jsme si kousek do Polska a už jsme 5000 ušetřil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.10.15 16:01

A jako dvoukombinaci ju nemaji jen v Opavě, ale všude v ČR i na internetu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.10.15 12:54

Ja ho nasla tady…a dokonce za 8000..http://www.ajashop.cz/detail/5548570/kocarek-tako-omega-2015 taky ho budu kupovat, tmave hnedy sice jsem ho nevidela nazivo..ale snad bude pekny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.10.15 18:30

Díky za tip..vychází to s autosedačkou na stejné peníze jako s ofic. eshopu Taka..tam je cena s autosedačkou Carlo 1.550 zl…Bez 1.350 zl…my máme ještě chvilku čas, tak se zajedeme mrknout i do toho Polska..jinak v Opavě jsou v tom sambaby.com úplní blázni..cenově zloději :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.10.15 09:54

No my vzali bazarovou maxi cosi za 1300…:-)jo jo…ten samej maj v pce v babycentru za 10500…je o 2500 coz je dost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
21.6.16 08:09

Ahoj holky, budu kupovat tyrkysové ale 2016. Máte ho někdo doma? Na recenzích sem našla že se nedají vyprat všechny části tak jestli poradíte které části jestli nějaký hlavní nebo jak? A jestli může někdo vyfotit na živo zajímá mě i sporták jak bude vypadat nevím zda černou nebo bílej podvozek, nechci aby bylo mimču moc teplo, proto tu černou moc nechci.
Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.7.16 09:42

Ahoj, prosím máte někdo zkušenosti s Tako Omega 2016?
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4