Roan Bass

244
19.10.15 00:43

Roan Bass

Ahoj holky, mate nektera zkusenost s kocarkem Roan Bass?? Moc se mi libi, podle netu jsou i roany na polaky celkem kvalitni, aale recenzi jsem nenasla zadnou. :/ uvazuju jeste na Junama Impulse, ale z Taka mam strach, ohlasy nejsou kdovijake… Budu rada za kazdou vasi radu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
19.10.15 08:18

@lenorecka konkrétně tenhlůe jsem ještě nikde ani neviděla, vypadá úplně stejně, jako xy dalších poláků. ale ke značce roan, v roanech jsem odvozila 4 děti a čeká na páté.. je to fakt držák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.10.15 17:45

Taky jsem nikde nic nenašla, nicméně ho budeme ted objednávat, trochu mě děsí užší sporták, ale viděla jsem ho naživo a má takový vychytávky že neodolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 14:02

Ahoj holky, s kočárkem Roan Bass 2015 mám zkušenosti, bohužel ne pozitivní… Kočárek je krásný, ale to je tak všechno. Není vůbec odpružený (i když výrobce uvádí, že má nastavitelné odpružení a v obchodě nám tvrdili, že je odpružený jako kterýkoli jiný kočár), není. Celá konstrukce je plastová a děsně vrže a při jízdě hrká. Nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Záleží teda na každém, co od kočárku očekává, mě zklamal ve všech směrech. Byl teda lehoučký, skladný a krásný, ale zápory převažovaly nad klady, tak jsem raději pořídila jiný, abych se nemusela trápit při každé jízdě venku a mohla si naplno užívat své krásné miminko :-) Držím palce s výběrem kočárku.

• Citovat
  • Upravit
65
9.2.16 08:52

Tak kočárek 3 týdny používáme, ježdění s ním je pohodička, už nám sice začal vrzat jak už bylo zminováno, nevržou kolečka jak jsme myslely, ale pérování, prostříkly jsme to a už je to zas v pohodě, jízda tichounka, odpružený je, samozřejmě ne houpací jak 4 kolové kočárky ale prostě jak všechny ostatní. Takže zatím naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.3.16 09:48

Ahoj maminky, strasne se mi tento kocarek libi, ale mam strach jak ctu vase nazory. Muzete mi prosim pomoci po delsi dobe uzivani, jestli s timto kocarkem nejsou problemy a jak je to tedy s tim odpruzenim kol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.3.16 13:17

Ja jsem spokojena. Jezdime mesic bez sebemensiho problemu. Odpruzeni - neni houpaci, ale maly otresy pri jizde po hrbolech skoro neciti, takze pruzi dobre. Fakt nemuzu rict nic negativniho. :)

Edit: prijde mi ale docela tezky. Rozhodne neni na kazdodenni tahani do saliny nebo do schodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.3.16 17:10

@lenorecka Dekuji :).. No zkusim jeste manzela vzit sebou a uvidime, jaky kocarek nakonec vyhraje.. Neverila jsem, ze to bude tak tezke si jeden vybrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 18:27

@fazolek17 Kup si raději Junama Impulse - je dost podobný, o 1000% líp pruží a dostaneš se tam lehce do nákupního koše. Toto byla fakt tragédie!!! kočárek ani zadarmo!!!

• Citovat
  • Upravit
244
19.3.16 11:23

Do Junamy bych nesla. Krome toho, ze neni tak hezka a ma ji kazdy, tak kamaradka uz ji ma za tri mesice potreti na reklamaci a vubec neni spokojena. Kocar ji vrze. Bezpecnostni testy taka navic vychazi dost hrozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.16 22:43

Tak pokud si ty chceš kupovat Roan Bass, tak věř, že budeš vrzat víc, jak kámoška s Junamou Impulse… neprojedeš ani přes kostky na náměstí!!! :-) To je ale každého volba, třeba zrovna budeš spokojená.

• Citovat
  • Upravit
244
21.3.16 22:46
@Anonymní píše:
Tak pokud si ty chceš kupovat Roan Bass, tak věř, že budeš vrzat víc, jak kámoška s Junamou Impulse… neprojedeš ani přes kostky na náměstí!!! :-) To je ale každého volba, třeba zrovna budeš spokojená.

Ja uz ho mam a jsem spokojena. Jediny problem mame, kdyz jdeme polnackou u baraku, to drnca. Ale tam neni problem v kocarku, e v ceste. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.16 14:49

Pokud jsi spokojená, tak to je to nejdůležitější :-)

• Citovat
  • Upravit
321
29.5.16 16:05

Holky máte některá roan bass kočárek já na něho ted koukám a vubec tam nevidím žádné pérování moc se mi líbí ale tohle mě zarazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.7.16 08:20

Já jezdím s ROAN BASS 2015 už rok. Koupila jsem v polsku. U roanu se mi líbí i záruka, je na 3 roky od narození prcka. Je super i pro větší děti, sportovní verze je velká. Jediné co bylo zle, že nám při houpání vrzal, ale stačila vazelína do pružin zespod a jezdíme dál. Zvládá terén. Neměnila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí