Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mate nektera zkusenost s kocarkem Roan Bass?? Moc se mi libi, podle netu jsou i roany na polaky celkem kvalitni, aale recenzi jsem nenasla zadnou. :/ uvazuju jeste na Junama Impulse, ale z Taka mam strach, ohlasy nejsou kdovijake… Budu rada za kazdou vasi radu! ![]()
@lenorecka konkrétně tenhlůe jsem ještě nikde ani neviděla, vypadá úplně stejně, jako xy dalších poláků. ale ke značce roan, v roanech jsem odvozila 4 děti a čeká na páté.. je to fakt držák..
Taky jsem nikde nic nenašla, nicméně ho budeme ted objednávat, trochu mě děsí užší sporták, ale viděla jsem ho naživo a má takový vychytávky že neodolám.
Ahoj holky, s kočárkem Roan Bass 2015 mám zkušenosti, bohužel ne pozitivní… Kočárek je krásný, ale to je tak všechno. Není vůbec odpružený (i když výrobce uvádí, že má nastavitelné odpružení a v obchodě nám tvrdili, že je odpružený jako kterýkoli jiný kočár), není. Celá konstrukce je plastová a děsně vrže a při jízdě hrká. Nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Záleží teda na každém, co od kočárku očekává, mě zklamal ve všech směrech. Byl teda lehoučký, skladný a krásný, ale zápory převažovaly nad klady, tak jsem raději pořídila jiný, abych se nemusela trápit při každé jízdě venku a mohla si naplno užívat své krásné miminko
Držím palce s výběrem kočárku.
Tak kočárek 3 týdny používáme, ježdění s ním je pohodička, už nám sice začal vrzat jak už bylo zminováno, nevržou kolečka jak jsme myslely, ale pérování, prostříkly jsme to a už je to zas v pohodě, jízda tichounka, odpružený je, samozřejmě ne houpací jak 4 kolové kočárky ale prostě jak všechny ostatní. Takže zatím naprostá spokojenost.
Ahoj maminky, strasne se mi tento kocarek libi, ale mam strach jak ctu vase nazory. Muzete mi prosim pomoci po delsi dobe uzivani, jestli s timto kocarkem nejsou problemy a jak je to tedy s tim odpruzenim kol?
Ja jsem spokojena. Jezdime mesic bez sebemensiho problemu. Odpruzeni - neni houpaci, ale maly otresy pri jizde po hrbolech skoro neciti, takze pruzi dobre. Fakt nemuzu rict nic negativniho. ![]()
Edit: prijde mi ale docela tezky. Rozhodne neni na kazdodenni tahani do saliny nebo do schodu…
@lenorecka Dekuji
.. No zkusim jeste manzela vzit sebou a uvidime, jaky kocarek nakonec vyhraje.. Neverila jsem, ze to bude tak tezke si jeden vybrat ![]()
@fazolek17 Kup si raději Junama Impulse - je dost podobný, o 1000% líp pruží a dostaneš se tam lehce do nákupního koše. Toto byla fakt tragédie!!! kočárek ani zadarmo!!!
Do Junamy bych nesla. Krome toho, ze neni tak hezka a ma ji kazdy, tak kamaradka uz ji ma za tri mesice potreti na reklamaci a vubec neni spokojena. Kocar ji vrze. Bezpecnostni testy taka navic vychazi dost hrozne…
Tak pokud si ty chceš kupovat Roan Bass, tak věř, že budeš vrzat víc, jak kámoška s Junamou Impulse… neprojedeš ani přes kostky na náměstí!!!
To je ale každého volba, třeba zrovna budeš spokojená.
@Anonymní píše:
Tak pokud si ty chceš kupovat Roan Bass, tak věř, že budeš vrzat víc, jak kámoška s Junamou Impulse… neprojedeš ani přes kostky na náměstí!!!To je ale každého volba, třeba zrovna budeš spokojená.
Ja uz ho mam a jsem spokojena. Jediny problem mame, kdyz jdeme polnackou u baraku, to drnca. Ale tam neni problem v kocarku, e v ceste. ![]()
Holky máte některá roan bass kočárek já na něho ted koukám a vubec tam nevidím žádné pérování moc se mi líbí ale tohle mě zarazilo ![]()
Já jezdím s ROAN BASS 2015 už rok. Koupila jsem v polsku. U roanu se mi líbí i záruka, je na 3 roky od narození prcka. Je super i pro větší děti, sportovní verze je velká. Jediné co bylo zle, že nám při houpání vrzal, ale stačila vazelína do pružin zespod a jezdíme dál. Zvládá terén. Neměnila bych