Roan Bass

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
2.7.16 08:45

@jajunka tak.už jsem se rozhodla pro tako junama impuls colors ale díky za názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.11.16 13:22

Holky a máte zkušenost s Roan Bass Soft? Jsem se do něj úplně zamilovala tak jestli ho už někdo má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
3.11.16 16:42

@Lorr podle fotek bych rekla, ze je skoro stejny, akorat vic odpruzeny.. Je to novejsi typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.11.16 14:30

@Lorr: máme doma, zatím neodzkoušený…miminko se nám narodí až v prosinci :srdce:..ale už teď se těším jak s ním vyrazíme ven…taky jsem se do něj úplně zamilovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
7.11.16 10:16

Tak já ho nakonec koupila a vypadá báječně, paní nás upozorňovala že když začne, vrzat má se stříknout WD a je to i v manuálu, tak uvidíme vypadá opravdu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.1.17 17:19

@Monzsek @Lorr Ahoj, můžu se zeptat jak jste2s kočárkem spokojené? Byli jsme se na nej v obchodě podívat a moc se nám líbil. Máte s ním zkušenosti v terénu? Lesopark nebo polní cesta.? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.17 20:14

My ho kupovali v PL 3v1. Jsme naprosto spokojení. Syn v 1,5 roce má 90 cm a 14 kg a v zimě není problém. Vleze se vklidu. Kočárek zvládá luxusně terén. Jezdíme často na hory. Les a nebo kameny nejsou problém. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.1.17 11:42

@kopicka tak kočárek odzkoušen, pěkně v něm jezdíme sníh nesníh :) zatím naprostá spokojenost!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
11.1.17 20:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.1.17 20:13

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na hlubokou korbu, není moc malá uvádí se 72cm? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
29.1.17 20:15
@Monzsek píše:
@kopicka tak kočárek odzkoušen, pěkně v něm jezdíme sníh nesníh :) zatím naprostá spokojenost!! :srdce:

Dobrý den, co hluboká korba není malá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
30.1.17 13:16

@hjkjg hluboka korbicka nema urcite 72 cm. Ma kolem 90cm.. Vozím v ní dceru 7 mesicu a ma 75cm a porad se tam krasne vleze i s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
30.1.17 13:50

@hjkjg hluboka korbicka nema urcite 72 cm. Ma kolem 90cm.. Vozím v ní dceru 7 mesicu a ma 75cm a porad se tam krasne vleze i s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.1.17 09:22

@hjkjg dcerá má zatím 50 cm, takže pro nás malá určitě není :D ale jinak už na pohled je vidět že korbička je dostatečně veliká, neměřila jsem ale také si myslím, že 72 cm nemá určitě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.7.17 13:42

Roan bass

Ahoj, Roan bas BOHUŽEL mám. Na prodejně super, krásně hladce se s ním jezdilo vše ok ale!
Nejen že aretace na jednom z kol přestala po měsíci od zakoupení plnit účel, druhé z kol se neustále stačí do prava, vrže jako prase, je dost tuhý a není zrovna nejlehčí ale pro velký úspěch se mi dnes při procházce SÁM!! složil i s malým v korbičce! Měla jsem srdce až v krku. Máme ho 3 měsíce! Hned zítra ho jedu vrátit poněvadž dnes dostal malý první hexu a nechci ho nikde tahat :cert: za mě tedy už nikdy! 8o :cert:
(Kdyby chtěl někdo rýpat že jsem ho omylem nějakým nedopatřením složila tak ne. Musí se zmáčknou a držet červená pojistka a zároveň táhnou černá pojistka z obou stran a kočár stlačit dolů.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí