Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@jajunka tak.už jsem se rozhodla pro tako junama impuls colors ale díky za názor ![]()
Holky a máte zkušenost s Roan Bass Soft? Jsem se do něj úplně zamilovala tak jestli ho už někdo má
@Lorr podle fotek bych rekla, ze je skoro stejny, akorat vic odpruzeny.. Je to novejsi typ
@Lorr: máme doma, zatím neodzkoušený…miminko se nám narodí až v prosinci
..ale už teď se těším jak s ním vyrazíme ven…taky jsem se do něj úplně zamilovala ![]()
Tak já ho nakonec koupila a vypadá báječně, paní nás upozorňovala že když začne, vrzat má se stříknout WD a je to i v manuálu, tak uvidíme vypadá opravdu dobře.
@Monzsek @Lorr Ahoj, můžu se zeptat jak jste2s kočárkem spokojené? Byli jsme se na nej v obchodě podívat a moc se nám líbil. Máte s ním zkušenosti v terénu? Lesopark nebo polní cesta.? Děkuji
My ho kupovali v PL 3v1. Jsme naprosto spokojení. Syn v 1,5 roce má 90 cm a 14 kg a v zimě není problém. Vleze se vklidu. Kočárek zvládá luxusně terén. Jezdíme často na hory. Les a nebo kameny nejsou problém. ![]()
@kopicka tak kočárek odzkoušen, pěkně v něm jezdíme sníh nesníh
zatím naprostá spokojenost!! ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na hlubokou korbu, není moc malá uvádí se 72cm? Děkuji
@Monzsek píše:
@kopicka tak kočárek odzkoušen, pěkně v něm jezdíme sníh nesníhzatím naprostá spokojenost!!
Dobrý den, co hluboká korba není malá? Děkuji
@hjkjg hluboka korbicka nema urcite 72 cm. Ma kolem 90cm.. Vozím v ní dceru 7 mesicu a ma 75cm a porad se tam krasne vleze i s fusakem
@hjkjg hluboka korbicka nema urcite 72 cm. Ma kolem 90cm.. Vozím v ní dceru 7 mesicu a ma 75cm a porad se tam krasne vleze i s fusakem
@hjkjg dcerá má zatím 50 cm, takže pro nás malá určitě není
ale jinak už na pohled je vidět že korbička je dostatečně veliká, neměřila jsem ale také si myslím, že 72 cm nemá určitě ![]()
Ahoj, Roan bas BOHUŽEL mám. Na prodejně super, krásně hladce se s ním jezdilo vše ok ale!
Nejen že aretace na jednom z kol přestala po měsíci od zakoupení plnit účel, druhé z kol se neustále stačí do prava, vrže jako prase, je dost tuhý a není zrovna nejlehčí ale pro velký úspěch se mi dnes při procházce SÁM!! složil i s malým v korbičce! Měla jsem srdce až v krku. Máme ho 3 měsíce! Hned zítra ho jedu vrátit poněvadž dnes dostal malý první hexu a nechci ho nikde tahat
za mě tedy už nikdy!
![]()
(Kdyby chtěl někdo rýpat že jsem ho omylem nějakým nedopatřením složila tak ne. Musí se zmáčknou a držet červená pojistka a zároveň táhnou černá pojistka z obou stran a kočár stlačit dolů.)