Fyn, dorjan nebo bexa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
10.10.15 17:34

Fyn, dorjan nebo bexa?

Kdo taky vybíráte, už jste vybrali nebo máte zkušenosti prosím poraďte.
Zatím mám ještě čas, ale nechtěla bych výběr podcenit vzhledem k tomu, že plánuju ten kočár nechat i pro další děti.
Mým požadavkům vyhovují Jedo Fyn 4DS, dorjan prestige 2 eco linen a bexa line black :nevim:
Samozřejmě vím, že vybrat si musím já, to za mě nikdo neudělá, ale pokud někdo víte něco co by mi (i jiným maminám co si taky neví rady) pomohlo s výběrem, byly by jste hodné kdyby jste se podělili o nějaké informace.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
10.10.15 17:54

Včera jsem šla zaplatit dcerce Adamex barlettu a oko mi sjelo doprava na Bexu line black. Po urputném vnitřním boji zvítězila Bexa, i když ve sportovní verzi co do výbavy vítězí Adamex. Ovšem-Bexa líp sedí v ruce i co do jízdních vlastností.
Jedo fyn má malý sporták-nebrat.
Dorjan je hrozně těžký. Ber ohled i na váhu kočárku.
Za mě Bexa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
10.10.15 17:55

No tak ja bych radila vykaslat se na polsky kocar a sahnout po vetsi kvalite. Mela jsem dorjan, zvladl dve deti, ale je taaak tezky. Jinak se ale nerozpada, nevrze, neni vysisovany. Ale jezdit MHD nebo casteji autem, volim uplne neco jineho. Ten nas zvladl nasi zahradu a obcasne vyjeti do terenu(po lesni ceste).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
10.10.15 18:07

@Sejda já mám Jedo fyn a jsem spokojená je lehoucky, hluboká korba veliká, sporťák nám velikostně taky vyhovuje, mám ho skoro 2roky a kromě běžné údržby nic, jezdíme v lese přes kořeny a kočár jako novy, když ho složim dí auta, tak se vejde korba a podvozek vedle sebe, máme Octavii combi :palec: o dorjanu jsem taky přemýšlela, ale ta váha no..teď dělají jedouse s prehazovackou, ale do toho bych nešla teda..jde taky o to jestli budeš jezdit polnacky, nebo město

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.10.15 19:16

Taky jsem hodně přemýšlela nad Bexou, ale pak jsme narazili na Euro-Cart Durango Gondola. Nemá teda moc velký výběr barev, ale mohla jsem si jej opravdu osahat a je super. Velká korba (sama jsem si ji měřila), vysoko položená. Prostorný košík a hlavně to pružení - naprosto super. To právě bexa nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.10.15 19:38

Právě se mi moc nelíbí, když to má to „stupátko“ nebo jak to nazvat, takový jako dokulata, že tam to dítko nemá pro nožičky dost prostotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
10.10.15 20:05

Pokud vybíráš mezi Poláky, je krásný a skvělý také Maked. Zatím si ho nemůžeme vynachválit a i okolí je nadšeno. Dokonce i paní ze sídliště co má Bugaboo z něj byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.10.15 23:12

Take doporucuji vyprdnout se na Polaky a poohlednout se po lepsi kvalite. Mimochodem ani Bexa neni zadne lehke pericko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.10.15 08:49

@Mallorka Maked má podvozek o 2 kila těžší, než Bexa. Řešení spotáku, u noh teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
12.10.15 11:22

@berry4 já jsem věděla, že stejně nebudu používat kombinaci sporťáku. Od začátku jsem chtěla Valco jako sporťák, takže jsem hledala cenově přijatelný hezky vypadající hluboký. V hluboké korbě je to opravdu krásný kočár. Vadí mi ale to skládání do auta. Sundat korbu, složit podvozek atd. U sporťáku se mi to už dělat nechce, ten vůbec nevyužiji, max. kdyby bylo hodně sněhu, tak kvůli velkým kolečkám. Jinak Valco složím za 5 vteřin a hurá na cesty :-)-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí