Hledám ideální kočár :)

1206
7.10.15 23:28

hledám ideální kočár :)

Hezky vecer, jaky je podle vaseho nazoru ten nejepsi sportak nebo golfky? Syn uz krasne beha, ale prece jen bez kocaru jeste nevydrzi. Mame ted Britax B - smart a ja hledam tip na neco lehciho. Vim o Valcu a Brirax B - agile, jinak nemam prehled. Chtela bych kocar, co zvladne zimu a snih, s polohovanim zad a prostornejsim kosem. Dekuji za tipy a napady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1252
8.10.15 06:26

Ja si nemohla vynachvalit inglesinu zippy 2013,jsou to golfky ale brane jako sportak prostorne, malej se tam krasne vesel i po 3 roku, kosik super, kvalita super jezdili sme s nimi i do lesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
8.10.15 06:37

@jsem.to.ja Ahojky, ja měla na malou b agile a už bych ho nekoupila. má sice pár výhod, je lehký, úžasně skladovatelný, ale to je tak vsechno. Hrozne mi vadilo, že nemá polohovatelnou spodní část na nožičky, že nemá polohovatelnou rukojeť, takže když malá chtěla tlačit kočár sama, tak měla smůlu. Navíc oproti b agile ma menši přední kolečka a neovládal se zas tak moc snadno…Teď na druhého mimíska uvažujeme na X landeru -XA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.10.15 09:00

Ahojky, mě moc zaujal easy walker qtr. plus ( http://www.kocarky.cz/…er-qtro-plus ) - má lehoučkou konstrukci, je prostorný, takže se tam dítě vejde poměrně dlouho a také při skládání se nemusí nejprve sundat korba a pak složit, ale jednoduše se celý složí. Má dokonce samá pozitivní hodnocení a dobře se hodí na sport. Jediné, co mě tedy ale odrazuje, je cena… Kupovala bych totiž i korbičku a sedačku do auta pro miminko a taky veškeré příslušenství je zvlášť, takže se to nasčítá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.10.15 15:59

Kočárek

Zdravím Vás a zároveň prosím o radu ohledně kočárku. Vím o tom úplné prd, a vůbec se neorientuji:-(.. Ale podle toho co jsem tady vyčetla bych chtěla kočárek kombinovaný, s velikou korbou, dítko se narodí přelom duben, květen, do terénu nepotřebuji, asi bych chtěla otočná přední kola, zasekávací, aby nebyl moc těžký, nemáme výtah, budu muset vyjít asi 30 schodů do 1.patra. A cena do 10tis. Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí