Kočárek 2015/2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
29.9.15 12:46

Kočárek 2015/2016

Ahojky, jaký máte kočárek a jak jste s ním spokojené? Já uvažuji o Bugaboo Bufallo. Jen ta cena mě trochu odrazuje. máte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
29.9.15 12:55

@Leni007 popravdě na kočárek mám ještě čas ale u obou dětí jsem stejně vyzkoušela snad po 4 kočárcích každej mio vyhovoval v něčem jiném, co se týká korby tak jsou všechny na jedno brdo co se týká sporťáku tak tam jsem přemýšlela nad pohodlím mimča jak dlouhé a široké bude nakonec od mimi jsem měla Camarelo Q12 a pak jak už se do sporťáku nevešel tak Corina Maxi tam se vejde dítě až do 4 let když jedeš někama ono odpoledne potřebuje spát. Určitě zvolím kočárek z bazaru tak aby se mi líbyl a nebude mě mrzet ho prodat a koupit zase jiný podle prcka
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.9.15 13:00

Já budu asi volit Stokke Crusi, sporťák máme po první, chci velikou, prostornou korbičku a už bych nikdy nekoupila trojkombinaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.9.15 13:04

Ja zvolila riko nano a uz ho mam doma ale musim pockat az se narodi zbych udelala zatexove testy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.15 13:12

@Leni007 mě u bugaboo vadí to, že nejsou polohovat nožky zvlášť, že když dítko sedí, má je pořád dolů…
@Barborkaa26 ten má naprosto příšernej sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
29.9.15 13:16

Bugaboo Bufallo měla kamarádka byla s ním spokojená, ale když jsme ho vyzkoušela tak mě nevyhovoval byl nízkej, přišel mi i malej jako korbička.. Tak jsme zvolily akord teď na zimu baby merc neo lux :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.15 13:18

@Barborkaa26 kočárek na pohlet pěkný ale ten sporťák mi příjde divnej… @Leni007 ten tvuj je podobnej ale jaždý má své představy hlavně kde sním bude drncat… potřebuju kočár do terénu ne na okrasu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.15 13:21

@veroa máš stejnej vkus a schvaluju taky se mi moc líbí dokonce bych volila zpátky CAMARELO stím jsem byla taky spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 13:24

@comtessa Můžu se zeptat, jak jste byli s kočárkem Camarelo Q12 spokojení? Já nad Camarelem taky uvažuji, ale pak jsem četla rezence a prý korbička dobrý, ale ten sporťák že je nějaký divný a kazivý…chceme hlavně vysoký a prostorný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
29.9.15 13:24

@comtessa camarelo se mi líbíí taky ale musí to mít tu houpačkovou korbičku :-) prostě mi jsme chtěli kárku která bude pohodlná a prcek i když bude ve fusaku tak pořád bude mít prostor :) ale děkuji za schválenost :)

Nepotřebuji kočárek za x tisíc, který je krásnej vzhledově, ale prakticky na dvě věci – neuražte se každý máem svůj vkus a taky svoje názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.15 13:33

@Veruunčik Já sním byla spokojená na 100% jen pro představu malej se mi narodil 17.12 s váhou 4300g a 53 cm tak že žádné mimi to nebylo ale macek i s fusákem se vešel do korby užasně a minimálně do 2 let ve sporťáku jezdil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
29.9.15 13:44

Já mám buffalo a myslím, že je to ten nejlepší kočárek. Velká korba, perfektně se s ním jezdí, spousta doplňků a ve sporťáku se naší malé taky moc líbí. Já můžu jen doporučit. Zatím jsem nenašla žádné mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 13:46

@comtessa My čekáme v únoru takže fusak řešit nebudu. Jen první týdny a pak na zimu asi stejně už bude ve sportáku :) Ani tady právě na emiminu v recenzích nemá moc doporučení, ale je fakt krásnej, ikdyž bych musela řešit dilema zda červený nebo fialový :-D Chceme neutrální. A je tedy dost vysoký? Oba jsme vysocí a nechceme mimi mět někde u kolen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.15 13:50

@Veruunčik nejlepší je obejít bazary a obchody a opravdu vyzkoušet každý má své pro a proti a nakonec zjistíš že ty kočárky jsou jedno a to samé jen jiná firma a jiný vychytávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
29.9.15 13:52

@comtessa Jj já vím, prošli jsme snad všechny, ale pořád nejsme rozhodnutí. Já jsem z toho už na nervy, ale máme poslední 3 favority z toho jeden je novinka takže nemá žádné recenze…Takže z nich jeden vybereme a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí