Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem,
mam starou Teutonii - černá, vyšisovaná a chtěla bych ji nechat přešít. Na internetu jsem vybrala paní s mnoha kladnými recenzemi, oslovila ji, poslala ji své dva kusy kočárku (boudu a nánožník - oboje na hlubokou korbu), ať má podle čeho šít a komunikujeme přes mail.
Myslela jsem, že přešití probíhá tak, že podle staré části kočárku ušije z kočárkoviny novou.
a tady nastal ten problém:
Bylo mi napsáno, že ne, že pouze na starý kus našijí novou látku.
Otázka zní: máte to někdo takto a jak to vypadá?
Nějak si to nedokážu představit a bojím se, že to bude nepoddajné a divné… ![]()
Eva
Mamka přeešívá retro kočárky které jsou poničené. dělala pfrvní a to sundala a udělala nový ale nebylo to tak dobrý jako kdyz nasila na stary novou latku, je to tvarnejsi a sedi to prave naprosto presne… jde o to, z ceho je kocarek atd
Co to je proboha za švadlenu?? Já kočárky přešívám též, ale samozřejmě nahradí veškeré látky novými a to včetně výplň/výztuh… Takže ano, ty jsis to myslela dobře a paní „švadlena“ je buď levá a neumí si udělat střihy, nebo líná
hlavně na starém potahu, fuj, nechám si přešít kočárek, aby byl nový a ne se starýma potahama
Anonym proto, že nechci, aby zde bylo věděno, že přešívám kočárky
reklamu nepotřebuji ![]()
No prave, mrzi me to chtela jsem aby na druhe dite byl kocarek „novy“ trochu ted nevim co s tim.asi zrusit a nechat si vratit boudu a nanoznik a hledat kdo by to stihnul nez porodim
Eva
@ewes píše:
No prave, mrzi me to chtela jsem aby na druhe dite byl kocarek „novy“ trochu ted nevim co s tim.asi zrusit a nechat si vratit boudu a nanoznik a hledat kdo by to stihnul nez porodim
Eva
Tak času je ještě relativně dost. Kolik si paní za to přešití řekla? jestli to třebas není podezřele levné. Ale já bych do pošití starého zaprášeného potahu nešla. Máš fotku té Teutonky?
@Anonymní píše:
Tak času je ještě relativně dost. Kolik si paní za to přešití řekla? jestli to třebas není podezřele levné. Ale já bych do pošití starého zaprášeného potahu nešla. Máš fotku té Teutonky?
tak momentalne cekam na navrat dilu domu. Postovne jsem odeslala již minulý týden. trochu se začínám bát, že to prostě nestíhám nechat přešít…
konkrétně jde o tuto korbu - přešít potřebuju „boudu“ a „nánožník“
nemate tip na nekoho kdo to umi rychle pekne?
Eva
@Anonymní píše:
Může poprosit SZ hledám někoho kdo přešije i´coo peak air
Dobrý den..prosím potřebovala bych přešít část boudičky na Bumbleride? Bohužel se nedá sundat, zůstávají v něm 2 kovové výstuhy..prosím o kontakt a doporučení
děkuji Petra ![]()
Dobrý den kdo by byl ochotný presit starý kočárek retro
@Anonymní píše:
Co to je proboha za švadlenu?? Já kočárky přešívám též, ale samozřejmě nahradí veškeré látky novými a to včetně výplň/výztuh… Takže ano, ty jsis to myslela dobře a paní „švadlena“ je buď levá a neumí si udělat střihy, nebo línáhlavně na starém potahu, fuj, nechám si přešít kočárek, aby byl nový a ne se starýma potahama
Anonym proto, že nechci, aby zde bylo věděno, že přešívám kočárky
reklamu nepotřebuji
Dobrý den presivate ještě kočárky děkuji
Dobrý den mám vážný zájem o přesiti kočárku prosím nabídky jitka. *** děkuji předem Kočárek Kunert
Edit adminem: osobní údaj