Přešití kočárku - postup

1719
21.9.15 16:09

přešití kočárku - postup

Ahoj všem,
mam starou Teutonii - černá, vyšisovaná a chtěla bych ji nechat přešít. Na internetu jsem vybrala paní s mnoha kladnými recenzemi, oslovila ji, poslala ji své dva kusy kočárku (boudu a nánožník - oboje na hlubokou korbu), ať má podle čeho šít a komunikujeme přes mail.
Myslela jsem, že přešití probíhá tak, že podle staré části kočárku ušije z kočárkoviny novou.
a tady nastal ten problém:
Bylo mi napsáno, že ne, že pouze na starý kus našijí novou látku.
Otázka zní: máte to někdo takto a jak to vypadá?
Nějak si to nedokážu představit a bojím se, že to bude nepoddajné a divné… :nevim:
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5980
21.9.15 17:15

Mamka přeešívá retro kočárky které jsou poničené. dělala pfrvní a to sundala a udělala nový ale nebylo to tak dobrý jako kdyz nasila na stary novou latku, je to tvarnejsi a sedi to prave naprosto presne… jde o to, z ceho je kocarek atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.15 18:44

Co to je proboha za švadlenu?? Já kočárky přešívám též, ale samozřejmě nahradí veškeré látky novými a to včetně výplň/výztuh… Takže ano, ty jsis to myslela dobře a paní „švadlena“ je buď levá a neumí si udělat střihy, nebo líná :nevim: hlavně na starém potahu, fuj, nechám si přešít kočárek, aby byl nový a ne se starýma potahama :zed: Anonym proto, že nechci, aby zde bylo věděno, že přešívám kočárky :lol: reklamu nepotřebuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1719
21.9.15 21:09

No prave, mrzi me to chtela jsem aby na druhe dite byl kocarek „novy“ trochu ted nevim co s tim.asi zrusit a nechat si vratit boudu a nanoznik a hledat kdo by to stihnul nez porodim
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.15 22:11
@ewes píše:
No prave, mrzi me to chtela jsem aby na druhe dite byl kocarek „novy“ trochu ted nevim co s tim.asi zrusit a nechat si vratit boudu a nanoznik a hledat kdo by to stihnul nez porodim
Eva

Tak času je ještě relativně dost. Kolik si paní za to přešití řekla? jestli to třebas není podezřele levné. Ale já bych do pošití starého zaprášeného potahu nešla. Máš fotku té Teutonky?

• Citovat
  • Upravit
1719
2.10.15 11:13
@Anonymní píše:
Tak času je ještě relativně dost. Kolik si paní za to přešití řekla? jestli to třebas není podezřele levné. Ale já bych do pošití starého zaprášeného potahu nešla. Máš fotku té Teutonky?

tak momentalne cekam na navrat dilu domu. Postovne jsem odeslala již minulý týden. trochu se začínám bát, že to prostě nestíhám nechat přešít…
konkrétně jde o tuto korbu - přešít potřebuju „boudu“ a „nánožník“
nemate tip na nekoho kdo to umi rychle pekne?
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.2.16 20:54
@Anonymní píše:

Může poprosit SZ hledám někoho kdo přešije i´coo peak air

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
phu
581
29.2.16 15:16

Dobrý den..prosím potřebovala bych přešít část boudičky na Bumbleride? Bohužel se nedá sundat, zůstávají v něm 2 kovové výstuhy..prosím o kontakt a doporučení ;) děkuji Petra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 19:47

Kočárek

Dobrý den kdo by byl ochotný presit starý kočárek retro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.19 20:34
@Anonymní píše:
Co to je proboha za švadlenu?? Já kočárky přešívám též, ale samozřejmě nahradí veškeré látky novými a to včetně výplň/výztuh… Takže ano, ty jsis to myslela dobře a paní „švadlena“ je buď levá a neumí si udělat střihy, nebo líná :nevim: hlavně na starém potahu, fuj, nechám si přešít kočárek, aby byl nový a ne se starýma potahama :zed: Anonym proto, že nechci, aby zde bylo věděno, že přešívám kočárky :lol: reklamu nepotřebuji :kytka:

Dobrý den presivate ještě kočárky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.2.22 18:59

Zájem o přesiti kočárku

Dobrý den mám vážný zájem o přesiti kočárku prosím nabídky jitka. *** děkuji předem Kočárek Kunert

Edit adminem: osobní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4