Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já mám jeden, co jsem dostala. Ráda bych si koupila jiný, ale s tímhle problém nemám, dojede, kam potřebuju, dítěti je v něm fajn. Je mi líto peněz
Kdybych měla neomezený rozpočet, možná bych si koupila další…
Trojkombinace-sportak-golfky
v 6 mesicich bych uz dalsi kombinaci nekupovala, spis pak jiny sportak, ty z kombinaci byvaji nekdy mohutne.
@PeBe24 dvojkombinaci a sporťák. Z dvojkombinace jsem využila jenom korbu, do 10. měsíců. Pak jsem přešla na Valco Snap. A dál nic ![]()
Hluboky a ted sportak, pozdeji mozna koupime golfky. Kombinaci jsem nechtela prave z tiho duvodu, ze ji pak vsichni stejne meni za sportak, takze tim jsem usetrila jednu vymenu ![]()
Trojkombinaci a golfky. Stačilo, ale možná proto, že mi kočár velmi vyhovoval a tak mě ani nenapadlo koukat na jiný.
Bugaboo Cameleon3,do misto tahani sportaku golfky Bugaboo Bee3.Uvazuju i o Buffalo, koupili jsme apartman na horach, tak tam asi s detmi budu hodne…
Vlastním jednu trojkombinaci a jedny golfky. V kombinacivozím už druhé dítě a golgky taktéž podědí po bráchovi. Pokud by bylo třetí, tak bych jiný kočár kupovala jen za předpokladu, že by se ty stávající rozpadly.
Edit: A proč bych neměnila? Protože jsem spokojená, oba zvolené kočáry jsem vybírala po důkladném zvážení, co od nic očekáváma k čemu je chci používat.
Dvojkombinaci abc design viper 4S a nejobycejnejsi golfky za 190 kč. jsem spokojena.
Já první dostala, ale byl dost mohutný a nevyhovoval nám, tak jsme si pak koupili valco matrix a hlubokou korbu a jsme spokojení
už v tom vozim druhou dceru a paráda. Hlavně nám vyhovují nafukovací kola, jezdíme často do lesa a v horším terénu ![]()
Obvykle dva, houpák a sporťák. Teď s poslední 5 obyč a tři dvojkočárky. Většinou proto, aby se do něj nacpala i starší.
Tři děti dohromady 2 kočárky kombi,2× sporťák a jedny golfky. Nějak mě nelákalo kupovat nové kočárky. Byla jsem naštvaná když se první rozbil a musela jsem koupit jinej. Jinak bych všechny odvozila v jednom.
Měla jsem jeden a pět šátků na nošení dětí
. Kočárek jsem vybírala dlouho (ještě než jsem otěhotněla
), takže jsem měla dost času ujasnit si, co potřebuju. Takže jsem vybrala lehké golfky s hlubokou korbičkou. Kočárek jsem stejně brala většinou jen na procházky nebo na nákup, na větší cestování spíš šátek.
1 kočárek - když mám skvělý kočárek, proč chtít jiný? škoda peněz ![]()