Kolik kočárů jste vystřídali?

16906
8.9.15 16:23

Já mám jeden, co jsem dostala. Ráda bych si koupila jiný, ale s tímhle problém nemám, dojede, kam potřebuju, dítěti je v něm fajn. Je mi líto peněz :) Kdybych měla neomezený rozpočet, možná bych si koupila další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
8.9.15 16:27

Trojkombinace-sportak-golfky

v 6 mesicich bych uz dalsi kombinaci nekupovala, spis pak jiny sportak, ty z kombinaci byvaji nekdy mohutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
8.9.15 16:28

@PeBe24 dvojkombinaci a sporťák. Z dvojkombinace jsem využila jenom korbu, do 10. měsíců. Pak jsem přešla na Valco Snap. A dál nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67603
8.9.15 16:33

Hluboky a ted sportak, pozdeji mozna koupime golfky. Kombinaci jsem nechtela prave z tiho duvodu, ze ji pak vsichni stejne meni za sportak, takze tim jsem usetrila jednu vymenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.9.15 16:37

Trojkombinaci a golfky. Stačilo, ale možná proto, že mi kočár velmi vyhovoval a tak mě ani nenapadlo koukat na jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
8.9.15 16:46

Bugaboo Cameleon3,do misto tahani sportaku golfky Bugaboo Bee3.Uvazuju i o Buffalo, koupili jsme apartman na horach, tak tam asi s detmi budu hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.9.15 16:50

Vlastním jednu trojkombinaci a jedny golfky. V kombinacivozím už druhé dítě a golgky taktéž podědí po bráchovi. Pokud by bylo třetí, tak bych jiný kočár kupovala jen za předpokladu, že by se ty stávající rozpadly.

Edit: A proč bych neměnila? Protože jsem spokojená, oba zvolené kočáry jsem vybírala po důkladném zvážení, co od nic očekáváma k čemu je chci používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
8.9.15 16:54

Měla jsem kombinaci, sportak a golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
8.9.15 17:14

Dvojkombinaci abc design viper 4S a nejobycejnejsi golfky za 190 kč. jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
8.9.15 17:25

Já první dostala, ale byl dost mohutný a nevyhovoval nám, tak jsme si pak koupili valco matrix a hlubokou korbu a jsme spokojení :palec: už v tom vozim druhou dceru a paráda. Hlavně nám vyhovují nafukovací kola, jezdíme často do lesa a v horším terénu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.9.15 17:32

Obvykle dva, houpák a sporťák. Teď s poslední 5 obyč a tři dvojkočárky. Většinou proto, aby se do něj nacpala i starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
8.9.15 17:43

Tři děti dohromady 2 kočárky kombi,2× sporťák a jedny golfky. Nějak mě nelákalo kupovat nové kočárky. Byla jsem naštvaná když se první rozbil a musela jsem koupit jinej. Jinak bych všechny odvozila v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
8.9.15 17:49

4 děti, kočárků tuším tak přes20…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
8.9.15 17:54

Měla jsem jeden a pět šátků na nošení dětí :D. Kočárek jsem vybírala dlouho (ještě než jsem otěhotněla :D ), takže jsem měla dost času ujasnit si, co potřebuju. Takže jsem vybrala lehké golfky s hlubokou korbičkou. Kočárek jsem stejně brala většinou jen na procházky nebo na nákup, na větší cestování spíš šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
8.9.15 17:55

1 kočárek - když mám skvělý kočárek, proč chtít jiný? škoda peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie