Kočárek White Lux?

71
7.9.15 13:23

Kočárek White lux?

Mám velké dilema..
Narazila jsem na inzerát na kočárek White Lux. Velice mě zaujal - vzhledem i cenou. Jenže se prodává až na Moravě (jsem z Karlových Varů) a nevím o obchodě v mém okolí, kde by ho měli, takže jsem ho v reálu neviděla.
Mám zamluvený kočárek Camarelo - rok starý - za stejnou cenu jako tento, ale nový.

Takže.. Máte někdo doma kočárek White Lux? (nebo někdo ve vašem okolí)
A koupili byste si raději rok starý kočárek, který jste si osahali, nebo nový, který jste si neosahali? Když je cena stejná.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
658
7.9.15 13:29

Ahoj, kocarek white lux jsem videla ale nemam ho a neosahany kocarek bych nekoupila.. Ale ja bych nekoupila ani pouzity rok stary..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.9.15 15:00

@pooopelka ja po zkusenosti se dvemi detmi a 3 kocary bych radeji brala i starsi, nez rok, ale osahany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.9.15 23:24

Když ho pošlou poštou, tak je možné ho v nouzi do 14 dnů vrátit, ne? Já mám dvě děti a za sebou 5 kočárků z druhé ruky (a zase prodala) a závěr mám takový, že žádný kočárek není dokonalý. V současné době jezdím s Camarelo Dakota, není ideální, sporťák má nějaké mouchy v podobě mizerného madla (koupila jsem jiné od Lillinka a dobré) nebo překlápění se kočáru, když se dítě natáhne po tašce (to je cena za lehkost kočárku). Přemýšlela jsem, zda ho prodat a zkusit jiný, zda nebude lepší a nakonec ne. Další kočárek bude mít zase jiné mouchy.

Takový Maked je též hodně levný a celkem ok. Myslím, že každý nový kočárek je lepší než ten starší se skrytými vadami (použitý může táhnout k jedné straně, pokud byl někdy přetížen a to prodávající často nepřiznávájí - už se mi to jednou stalo). Na druhou stranu pro konzervativní tipy osobnosti je lepší sáhnout po něčem, co už trochu znají, než šlápnout do neznáma. Ta paní, co prodává Camarelo rok starý to určitě udělala tak, že koupila trojkombinaci, vozila hlubokou korbu, sporťák se jí už nelíbil, tak prodává.

Já osobně bych vzala tento nový - pokud by splnil mé parametry - velikost korby a hlavně sporťáku a taky možnost zakrýt dítě v hluboké i sportovní nástavbě, což se z fotky dá celkem pěkně a nějaký rozumný koš pod kočárem a rozumná váha celkového kočáru a velká kola a přední otočná. Je to jen kočár, dá se buď vrátit ve lhůtě 14 dní nebo prostě prodat použitý. Na krásný kočárek se zájemci vždy najdou.

Kočárek se mi líbí, rozměry jsou velmi příznivé u obou nástaveb, váha je 16 a 15 kg, což je dost, na druhou stranu, určitě bude díky tomu celkem stabilní a nebude se překlápět. Obě nástavby mají super velké nánožníky, takže ochrana v zimě fakt pěkná. S hlubokou korbou budete určitě spokojena, se sporťákem myslím taky (soudě z obrázku) a pokud ne, dá se koupit jiný sporťák (dnes oblíbený třeba Britax).

Výhradním dovozcem je Kifik, má tam i vícero prodejen v různých místech ČR. Určitě je lepší ho vidět a hlavně porovnat s vedle stojícími kočárky! Jinak kočárek je v provozu tak 2 roky na jedno dítě - pak hlavně chodí a taky se tam už moc třeba v zimě nevejde. Takže bych do toho nevrážela moc peněz, ty budou pak potřeba na boty a oblečení pro děti později.

Ještě třeba Camarelo nabízí, že pokud chcete, můžete si koupit jen hlubokou korbu z trojkombinace a pak přejít třeba na vybraný sporťák Britax. A kdo se nezeptá, ten se nedozví, takže můžete kombinovat i takto, třeba to nabízí i výrobce tohoto BabyLux White.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.9.15 12:01

Děkuji za vyčerpávající odpověď.. :) Rozhodli jsme se nakonec pro ten použitý Camarelo.. Příteli se líbil víc a navíc ten plastový spodek bude při nakládání do auta učitě praktičtější.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.15 12:07

Ahoj jsem ráda že nejsem sama kdo má tohle trápení. Zamilovala jsem se do kočárku typu Camarelo Malaga, ale na nový kočárek zvláště tento 12 tisíc (chci trojkombinaci) nemám a je to podle mě zbytečné. A ikdybych si ho chtěla koupit z druhé ruky v mém okolí jich moc není nebo je nějaká vada apod. Na seznam.cz jsem našla kočárek White Lux od prodejce z Moravy za 6.500,– a překvapilo mě jak se podobá právě Camarelu a ta cena byla úžasná. Dnes už bohužel ta cena od toho samého prodejce není 6.500 ale 8.500 :?…nevím jestli se spletl nebo navýšil cenu schválně ale za tuto cenu už ho koupíš kdekoli jinde na webu. Každopádně za 14 dní jedu za rodinou na Moravu a zjistila jsem, že ten prodejce je nedaleko tak se i tak zajedu na kočárek podívat. Kdyby si měla zájem tak bych ti určitě dala vědět dojmy a pocity z kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.9.15 15:57

Nespletl se.. psal tam, že ta cena je akční a dočasná.. a byl tam nějaký zářiový datum, který si nepamatuju.. Takže to odpovídá. Určitě mi můžete napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.9.15 12:22

Aha tak to jsem si nevšimla že tam psal „akci“…určitě bych dala vědět ikdyž jsem koukala, že jste se rozhodli pro Camarelo :)…já se na kočárek zajedu podívat a pokud se mi kočárek bude líbit a vyhovovat tak mu dám šanci :) říkám si dát 6.500 za ojetý Camarelo nebo 8.000 za nový už není taková hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.9.15 13:57

No, když jsem to řešila byli za stejnou cenu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.10.15 10:05

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat ja to dopadlozda jste viděla kočárek a co na něj říkáte?,já bych jsi ho chtěla též pořídit al neviděla jsem ho a jsem ze středních čch, děkuji moc zaodpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.15 19:10

Já jsem kočárek nakonec neviděla..bohužel jsem místo dovolené skončila na udržovačce :( jakmile nám bude líp zajedu se na něj kouknout do Teplic ale bůh ví kdy to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.16 17:49

@pooopelka Ahoj. Taky se mi líbí tenhle kočárek. V KV jsem ho viděla. Vozila ho jedna paní, nebyla jsi to už ty? Jinak já měla na dvě děti Camarelo Q12 exclusive a max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.17 15:17

Složení kočárku white lux

Dobry den, mate nekdo prosim zkusenost s kocarkem white lux? Dnes mi dorazil domu, ale vubec se mi nedari slozit hlubokou korbicku tak aby drzela tvar. Jsou tam dva draty pod matraci, ktere by mely zapadnout do kovovych hacku, ale bud jsou draty moc dlouhe nebo hacky moc daleko.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.8.17 12:01

Máme Raf-pol White Lux. Jsem celkem spokojena až na košík na podvozku. Pomalu nic do něj nemůžeme dát, protože se hned prověsí a pak drhne o přední kola. Jinak je kočárek super, dobře se s nim jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.20 19:07

Kočárek

Dobrý den… Chci se zeptat, máte někdo doma kočárek white lux? Pokud ano jak se u toho vyndavaji kolečka? Vypadla mi totiž u toho guma a chci se na to podívat, ale nejde mi sundat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí