Kočárek - neumím se rozhodnout

22
1.9.15 15:00

Kočárek - neumím se rozhodnout ...

Zdravím,

v prosinci se narodí naše 1. mimčo a proto řeším kočárek. Od švagrové jsem dostala Quinny Speedi po jednom dítku ( hluboká korba a sporťák, řekla bych že je to model cca 2005). Hluboká korba je v pěkném stavu, sporťák je ale dost vyšisovaný.
Sporťák bych si stejně chtěla koupit nový příští léto, rozhodla jsem se pro PP GT3.
A teď dilema…
1. musím stejně koupit vajíčko. Takže koupit k QS nebo k PP, který bude nový později?
2. Mám koupit PP sporťák už teď popřípadě, že koupím vajíčko k PP? To bych zase na nákupy atd. musela tahat dva kočáry :think:
3. Nebo se na to vykašlat a koupit komplet pp s hlubokou korbou a vajíčkem a QS si nechat jako záložní?

Je mi líto právě té hluboké korby u QS, která je krásná a bude mi stejně sloužit jen do léta a pak by šlo dítě do sporťáku…

Vím, řeším blbost, obvykle se umím rozhodnou, ale teď fakt špekuluju. 8)

Co byste dělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
1.9.15 15:06

Nacvakavani vajicka vyuzijes hlavne prvni mesice. Volila bych takove vajicko, ktere je hlavne bezpecne a dost velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
1.9.15 15:08

Koupila bych si určitě už rovnou PP.. klidně jen korbu a vajíčko… stejně ten kočárek 2005, to už nebude žádná hiparáda ne? :lol: Takhle jsem pak dvojkombinaci prodala zase za slušnou cenu a jela jsem pro sporťák ;) A věř mi, moc jsem si to užila, že jsem si šla koupit další kočárek ;) ( ale já jsem úchyl, měnila jsem 4× pro jedno dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.15 15:10

1. Já myslím, že MaxiCosi nacvakneš na Peg Perego i na Quinny, ale řídila bych se tím prvním kočárkem.
2. Nepochopila jsem, proč bys musela tahat dva kočárky :nevim:
3. Tohle už si musíš rozmyslet sama. Běž, oba kočárky s ozkoušej a rozhodni se.

• Citovat
  • Upravit
17014
1.9.15 16:04

No tak myslet si, že korba os speedi vydrží tak dlouho je dost naivní :mrgreen: Tyhle staré korbičky jsou dost prťavé. PP si ale nejprve vyzkoušej, je o dost těžší jak speedi. Jinak autosedačka se používá hlavně v prvních 9 měsících, takže určitě aby ti pasovalo na první kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
1.9.15 17:18

@RadkaCh na perego jde vajco jen perego…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.9.15 19:26

Nepíšeš, jestli jsou zásadní i finance, které to bude aktuálně stát… Pokud ne, vzala bych rovnou sadu PP, taky mám (book, ale to je jedno), a třeba ta jejich autosedačka je jedna z nejlepších;-) já bych miminku koupila i novou korbičku, jsou krásné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.9.15 20:48

Finance nejsou problém. Bylo mi lito te hluboke korby, ktera byla použita tak max. 3 měsíce. Ta PP autosedačka byla myslím v Dtestu vyhlašena jako nejlepší, takže bych se k ni taky klonila. Bohužel na QS nebude sedět, jinak by bylo po problému :think:
No, asi toho stejně moc nevymyslím a půjdu do nového. Škoda že perego nedělá nějakou peknou holčičí barvu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.9.15 20:50

Když na to přijde, tak si potahy můžeš nechat i přešít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4