Kočárek do terénu - korba na BJ nebo houpací čtyřkolka

113
31.8.15 18:16

Kočárek do terénu - korba na BJ nebo houpací čtyřkolka

Ahoj,
nevím si rady, tak se obracím na vás. Mám doma Summit X3 Baby Jogger, kupovaný jako sporťák a jsem s ním maximálně spokojená. Teď pro nové mimi řeším hluboký kočárek. Mohla bych koupit hlubokou korbu na BJ, což je nejekonomičtější varianta, ale mám trochu strach, aby to bylo pro mimčo v terénu pohodlný a nenatřásalo se tam. U sporťáku je to v pohodě, protože to sezení je tam jakoby zavěšený, takže se při spaní dítě vlastně pohupuje, ale bojím se, že ta nacvaknutá korba tyhle vlastnosti postrádá. Máte někdo zkušenost s hlubokou korbou BJ v terénu?
Nebo přichází v úvahu klasická houpací 4 kolka, přemýslím o inglesině vittorii, silver cross sleepover a našla jsem celkem dobré recenze na roan marita, ale toho se trochu bojím, protože je z polska. Co byste mi doporučily? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
31.8.15 18:48

Koupila bych korbu a když by to nešlo, řešila bych to nějakým starším houpákem, ale nemyslím, že to bude potřeba. Jinak já Maritu mám a to je držák jak sviň :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
113
31.8.15 20:20

@RadkaCh no když ta korba právě stojí pomalu co marita. Já asi zkusím tu. Kromě vrzání jsem se nesetkala s negativním názorem. A tobě nevrže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.15 20:49

@strummer02 Myslím, že trochu jo (už jsem ji dlouho nepoužila, čeká ji generálka až na jaře :lol: ), ale já kočárky průběžně promazávám, tak to pak zase přejde. Tyhle typy kočárků jsou vcelku stejný, stejný přednosti, stejný nedostatky. Já k němu mám ještě Jané Slalom a hlubokou na něm hodlám normálně používat, do terénu tím spíš, s trojkolkou se mi tam jede prostě líp. Maritu jsem pořizovala až po narození malého, kdy jsem odrovnala brzdu na kočáru houpáním na zadních kolech, tak jsem to vzdala a koupila houpák :mrgreen: Předtím jsem ho razantně odmítala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
113
31.8.15 20:54

@RadkaCh :D tak aby nedopal ten muj stejne :-) Tak já tu maritu půjdu obhlídnou do obchodu, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
31.8.15 21:41

Nemám zkušenost s korbou na BJ, ale můžu přidat zkušenost se dvěma kočárky.
už pro první dítko jsem měla BJ vybraný jako sporťák, ale hluboký jsem chtěla klasickou čtyřkolku houpací. koupila jsem bazarovou inglesinu magnum za 3000 s komplet výbavou, i po třech dětech v super stavu. a byla jsem s touhle variantou moc spokojená.
jezdily jsme po polňačkách, lesem přes kořeny a kameny, po rozbitých chodnících u nás na vsi a malá se krásně houpala. ovládání super, inglesina má dobře udělané těžiště, takže ač má neotočná kola, tak jsem jí naprosto v pohodě uřídila jednou rukou, přizvedávání u obrubníků taky pohodička. navíc korba obrovská, takže od listopadu jezdila dcera v hlubokém až do osmi měsíců. dlouho jí ke konci vyhovovalo jezdit si na boku a nebo na břiše a měla super výhled. teprv pak jsme přesedlali do sporťáku.
pro druhé dítko s touto variantou ježdění taky rozhodně počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.8.15 21:46

@maffi díky moc, asi to tak udělám taky. radši bych měla klasickej houpák a ty magnumy se fakt dají pořídit hodně levně, dokonce i novy se sezenou za 7-8 tis. Já jsem měla na malýho mutsy 4 rider a prodala to hned. v hluboky korbe se nedalo jet jinak nez po chodniku, protože jsem se bala, abych ho nevyklopila nebo mu nevytrasla dusi. a navic to bylo strasne tezky tlacit i se zaaretovanejma kolama i do malyho kopecka jsem se nadrela jak blazen. Ke sportaku jsme se nedostali, protože jsem byla tak otravena, ze jsem radsi koupila BJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.8.15 21:57

A to já jsem po Mutsy vždycky pokukovala :lol: Akorát teda po urban rider.

• Citovat
  • Upravit
113
31.8.15 22:12

@RadkaCh mě ho doporučili v malviku do terenu, ale bud nevi, co je to teren nebo si ho nikdy nezkusili tlacit do kopce. malej ma ted 13 kilo a v BJ je to dohromady 24 a vytlacim to v pohode vsude, jednoduse. S mutsy jsem byla udrena a to jsem tlacila mimino 5kilo. a meli jsme kvuli tomu doma dusno, protoze jsem si mutsy vydupala a mela to komplet, s taskou, slunecnikem, plastenkama, sitkou, a kdyz byly malymu 3 mes. tak jsem zacala otravovat, ze chci BJ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí